Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 1 a 4 de maig

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA. FASE PROMOCIÓ D’ASCENS. PRIMERA RONDA

Primer pas aconseguit

Club Handbol Igualada 31 – 27 Handbol Terrassa “B”

Ton Casellas – Igualada. Partit d’anada corresponent a la primera ronda de les fases d’ascens a Segona Catalana, disputat al pavelló de Les Comes a dos quarts d’una del migdia i que enfrontava l’Igualada amb el Terrassa.

Després de la fase regular de la lliga, ha arribat la part més important de tota la temporada, en què els igualadins es juguen pujar de categoria. Després d’una temporada un pèl irregular, ara és quan toca treure tot el potencial que té aquest equip. Així doncs, comencen unes fases amb la intenció de fer el millor paper possible.

El matx va començar amb una concentració més important del normal, visible en la cara dels jugadors dels dos equips. Els primers minuts de joc van estar molt igualats pel que fa al marcador, però no en l’actitud dels jugadors. En defensa, els igualadins feien aigües per tot arreu, fet que es compensava en atac anotant forces gols tot i que l’efectivitat era baixa. Els visitants en atac no tenia massa problemes, però en defensa eren més solvents que els locals. L’Igualada no aconseguia portar el ritme del partit, eren uns minuts nefastos, si l’equip continuava jugant d’aquella manera tot el partit, l’eliminatòria s’haguera acabat diumenge mateix. La tònica durant la primera meitat va ser la mateixa, tot i que hi va haver minuts més favorables a un equip que a l’altre. Això permetia agafar avantatges d’un parell de gols com a molt. Ja cap als minuts finals, els igualadins van aconseguir ordenar una mica la defensa i això els va permetre anar als vestuaris amb un marcador de 17 a 5.

La segona part va començar amb els igualadins més endollats que el rival, cosa que els va permetre agafar una certa distància per primer cop en el partit. Però tot l’esforç se’n va anar en orris quan l’Igualada va baixar la guàrdia i els terrassencs ho van aprofitar per tornar a empatar el partit. Els minuts anaven passant, i el marcador seguia igualat en tot moment, això no afavoria els locals que per anar bé havien d’aconseguir un bon avantatge per desplaçar-se a Terrassa amb garanties d’aconseguir passar de fase. Llavors, a pocs minuts del final, va arribar la reacció igualadina, i fent bones defenses van aconseguir una renda de 3 gols, una diferència que es va mantenir durant uns minuts gràcies a les bones aturades del porter local, ja que en atac l’Igualada s’havia tornat a estancar. Finalment el partit va acabar amb 4 gols de diferència gràcies a un gol des de l’extrem esquerre en l’últim segon. El resultat doncs va ser de31 a27.

Gran pas fet pels igualadins, aconseguint una victòria a casa i amb una renda favorable de 4 gols per desplaçar-se la setmana vinent a Terrassa. Durant el partit hi va haver minuts molt dolents pel que fa al joc dels locals, cosa que s’haurà de millorar durant tota la setmana ja que sinó la classificació per a la següent fase perilla. Per últim, donar les gràcies des del Club i l’equip pel suport rebut des de la graderia durant tot el partit, sense ells hauria estat més difícil.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Jordi Bermejo (1 a.) i Lalo Canales (8 a.), com a porters. Pol Cantero (3), Sergi Garcia (j) (7), Adrián Suero (6), Jordi Grado (j) (4), José Luís Álvarez, Rubén Álvarez (3), Èric Elvira (1), Miquel Albareda (3), David Cubí (4), Sergi Garcia i Eduard Jounou.

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.2ª FASE. Grup  A . Jornada 9

Club Handbol Igualada – Tarragona HC

El passat Diumenge 04/05/2014, el primer equip femení del C.H. Igualada havia de disputar la novena i penúltima jornada de la segona fase, de la primera catalana sènior femenina.

L’equip visitant no es va presentar, per la qual cosa les jugadores C.H. Igualada van sumar dos punts més, amb un marcador de 10-0 per incompareixença de l’equip rival.

Ara tot s’ho juguen en el pròxim partit, contra el Centre de Visitants del Gironès U.E. SARRIA, l’equip que està empatat a punts amb el C.H. IGUALADA.

I per això s’ho jugaran tot en l’ultima jornada i a la pista del seu rival directe per accedir al Top 4. Molta sort, per a la pròxima jornada.

Per CLUB HANDBOL IGUALADA van ser alineades: Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Ainoa Rizo, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Laura Baraldés, Alícia Nieto. Portera: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba

INFANTIL MASCULÍ “A”. COPA CATALANA. 1ª FASE. Grup B. Jornada 3

Excel·lent Partit

Club Handbol Igualada 33 – H. St Cugat “A” 23

Tercera jornada de la copa i aquesta setmana ens visitava el St. Cugat, equip al qual ja ens havíem enfrontat en dues ocasions i no havíem pogut guanyar encara que els marcadors en les dues ocasions van ser molt ajustats. Això volia dir que d’entrada els hi teníem un respecte molt gran i també perquè no, moltes  ganes de jugar per treure’ns l’espina.

Vam tenir un inici molt bo, cosa que feia preveure que si manteníem aquell ritme i érem capaços d’administrar una diferència que als 4 minuts era de 3 gols, doncs teníem certes garanties que allò pogués acabar molt bé, però ja sabem que les coses no sempre surten com un desitja i amb un parcial  3-0 ens van empatar el partit i això va crear una mica de desgavell al nostre equip davant el qual, el nostre entrenador, va demanar un temps mort on poder solucionar aquells petits detalls que havien causat aquella situació i així va ser. Una vegada donades les instruccions l’equip va tornar a rutllar i la diferència va anant fent-se més gran fins arribar a la mitja part amb un resultat de 5 amunt 15 – 10.

A la segona part, el ritme no va abaixar i ,tot i la curta banqueta que teníem en aquesta jornada i a les lesions que hi van haver durant aquesta segona part, l’equip rutllava perfectament i la diferència amb la que havíem començat es va anar fent més gran fins arribar al resultat final de 33 – 23 . Cal felicitar a tot l’equip i als entrenadors pel gran espectacle que ens van oferir.

La propera jornada anem a Parets, tindrem que estar ben atents ja que encara que sembli un desplaçament fàcil sobre el paper, està vist que en qualsevol moment de falta de concentració et poden  posar el partit molt difícil. No ens podem oblidar que l’equip està jugant contra els millors equips de Catalunya.

Per l’Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Arnau Capitán, Pol Riba amb Martí Méndez  i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudant Marc Tarrida.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ. COPA CATALANA.1ª FASE. GRUP B  Jornada 3

Partit a bon nivell

Ass. Lleidatana “A”   22 -Club Handbol Igualada   19

Partit perdut contra les jugadores lleidatanes que defensa bé amb un 6:0, el què va dificultar el nostre atac i amb una portera que va ser decisiva al final del partit. La defensa igualadina va ser bona i forta però el fet de no tenir cap de les dues porteres oficials, va fer que el marcador ens anés en contra, ja que les lleidatanes aconseguien marcar gols amb molta facilitat des de 9 metres, tot i això, les igualadines van tallar moltes pilotes.

La primera part acabava amb un 10-11 i la segona i final del partit on les noies de Lleida van sortir més fortes que a la primera part, va acabar en un 22-19.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca(Lesionada) ,  Emma Jové (Lesionada) ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  i a la porteria:  Txell Comellas  (Lesionada) Núria Rizo (Lesionada) i Jana Elvira. Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal.

Col·labora: Rimon Glass

INFANTIL MASCULÍ “B”. COPA FEDERACIÓ. 1ª FASE. Grup C. Jornada 5

Llàstima, podíem  haver guanyat

Club Handbol Igualada 24 – CE Molins de Rei 25

Els Infantils de primera d’Igualada s’han enfrontat amb els nois de Molins de Rei  amb el resultat final de  24-25. Ha estat un partit dels que fan afició, de lluita, carisma i entrega per part de tots els jugadors.

Durant tot l’encontre els nois d’Igualada han anat per darrera en el marcador . En moments han estat despistats en les entregues i recepcions de l’esfèric, però això no els ha fet baixar les ganes de guanyar. Durant molts minuts hem estat a quatre gols de diferència i en els últims dos minuts hem aconseguit acostar-nos a un sol gol .Tothom mirava el marcador pensant que era possible la victòria, llavors hem patit fins que l’àrbitre ha xiulat el final del partit, fen-nos  pensar en totes aquelles errades que hem tingut durant el partit i que ens haurien donat el triomf.  No cal dir que Francesc Carrer, avui únic entrenador de l’equip, ha estat animat dirigint i consolant els jugadors.

En aquest encontre hem vist moltes errades però també molts encerts, però hi ha una cosa que no es pot negar, els nostres jugadors mai donen un partit per perdut fins que l’àrbitre xiula el final.

Els jugadors que han participat en aquest partit han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, Agustin Vazquez.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *