Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

2n HANDBOLiCAT ÒDENA. TROFEU “FESTA MAJOR” 2014

Un matí d’handbol dels que fan afició

El diumenge 27 d’abril els equips benjamí i prebenjamí del Projecte VIU L’HANDBOL Club d’Handbol Igualada van participar en la 2a Trobada Handbolicat d’Òdena.

Els rivals benjamins del CHI van ser el CH Sant Esteve Sesrovires, el CH Martorell i el CH Santpedor. L’equip del CHI va arribar a la final però va ser derrotat per l’equip del CH Santpedor. Felicitem al jugador igualadí Aniol Gumà que va ser elegit millor jugador de la final, i a la resta de jugadors i jugadores pel seu esforç i actitud al llarg de tota la jornada.

Per la seva banda, l’equip prebenjamí va jugar amb el CH Martorell, CH Òdena 1r i CH Òdena 2n. En aquesta categoria no hi havia competició, els partits eren de jugar per divertir-se. Tant els jugadors com les seves famílies s’ho van passar d’allò més bé.

Dirigits per Ana Vázquez i Marta Muñoz van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Aniol Gumà, Alba Senar, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Llorenç Taixé, Vinyet Gumài Núria Taixé.

Col·labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *