Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 12 i 13 d’abril

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.SEGONA FASE – GRUP A. Jornada7

Merescuda victòria

Club Handbol Igualada 29 – H.Cooperativa Sant Boi 22

Dissabte passat 12/04/2014, es va disputar la setena jornada de la segona fase, de la primera catalana sènior femenina.

El primer equip femení del C.H. Igualada, jugava el partit de tornada contra el H.C. Sant Boi. En el partit d’anada, l’equip de Sant Boi va guanyar per un gol de diferència, i les jugadores del C.H. Igualada, volien superar el golaberage per poder pujar posicions en la classificació. En la primera part, les noies d’Igualada, van marcar primer, a poc a poc van anar aconseguint separar-se al marcador, una vegada més, gràcies als seus ràpids contraatacs i joc directe, però cap al minut divuit, l’equip rival va començar a retallar diferència, arribant al descans amb 17-13 al marcador.

A la segona part, l’equip visitant semblava haver trobat la manera de neutralitzar el joc de l’Igualada, però després alguns ajustaments tot va tornar al seu lloc, i després d’una segona part ajustada van aconseguir una merescuda victòria per 29-22.

Per C.H. IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jana Sendra, Jordina Marsal, Ainoa Rizo, Alícia Nieto, Raquel Arnau, Laura Baraldés, Laura Ferrera i a la porteria: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. Delegats: Imma Cruz i Manu Muñoz.

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL MASCULÍ. COPA CATALANA. 1ª FASE. Grup B . ª Jornada 2

Bon partit jugat a les Comes

Club Handbol Igualada 31 –H.Banyoles 33 

Bon partit jugat a les Comes, l’Igualada ha començat molt bé dominant el partit davant d’un equip que sempre ha estat superior en altres enfrontaments i han demostrat que durant la temporada l’equip ha anat progressant , però per mala sort només començar el partit dos jugadors de l’Igualada s’han tingut de retirar per lesions fortuïtes  quedant molt mancada la banqueta , tot i això, la primera part l’Igualada s’ha imposat per un clar 19 a 13. 

A la segona part el partit ha tingut un altre color ja que el Banyoles ha anat a per totes i s’ha aprofitat de la manca de recanvis en la banqueta de l’Igualada, amb contraatacs molt ràpids que l’Igualada no podia aturar per esgotament , de mica en mica s’han anat apropant en el marcador i que finalment han superat. Impotència de l’Igualada amb pilotes perdudes i tirs a porta fallits , esgotament manifest al perdre aquesta segona part de 8 gols,  12 a 20. 

Es llàstima no poder tenir un parell de jugadors més en l’equip que podrien cobrir aquestes lesions imprevistes. De tota manera la progressió de l’equip es manifestament molt bona i cal felicitar-los.

Entrenats per Pol Cantero han jugat:  Sergi Garcia(8), Jordi Grado(11), Daniel Fons.Raül Ubía(5) , David Diaz(4), Pere Sendra(3), Adrià Cano. Lesionats: Jordi Vilarrubias i Cesc Carrer. Porters: Marc Tarrida (45%a.), Carles Serra (23%a.) Aleix Royo (57%a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL FEMENÍ. COPA CATALANA.1ª FASE. GRUP B  Jornada 1

Primer partit de Copa

EH Sant Vicenç 17 – Club Handbol Igualada   35

Bon partit el fet per les igualadines aquest dissabte. Bones jugades i moltes pilotes robades en defensa convertint-se en contraatacs molt ben pujats, el què les  va fer marxar del marcador des d’un principi. Bona defensa i atacs molt ben jugats acabant la primera part en  un 5-17.

A la segona part les noies del Sant Vicens van sortir més fortes i van fer entrades a porteria i les igualadines en atac hi va haver un moment  una mica espès però que van saber reconduir i van continuar amb el seu bon joc deixant el marcador a la fi del partit en un 17-35.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana (Lesionada), Olga Núñez ,  Laia Moyes  i  a la porteria:  Txell Comellas(Lesionada) i Núria Rizo. Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal.

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada  7

“Si el què vas fer ahir et segueix semblant gran, és que avui no has fet gran cosa» (mike kryzewski)

C.H. Vilanova Hipersimply  14- Club Handbol Igualada  27

Aquest diumenge, dia 13 d’abril, el C.H.I tenia un difícil partit de jugar per diversos motius, però, sobretot, perquè tenia alguna baixa ben coberta per alguna jugadora infantil. Des d’aquí agrair l’esforç d’aquestes jugadores i animar-les a seguir treballant amb nosaltres.

La crònica d’aquest partit és pot resumir amb la frase del principi del coach K, ja que avui les joves jugadores igualadines no han acabat de desplegar el joc que tots esperàvem, però tot i així han aconseguit una important victòria que les segueix mantenint en la línea que el cos tècnic demana i en el camí del seu objectiu com equip.

El C.H.I sense fer un joc brillant i amb poca concentració han aconseguit acabar a la primera part amb resultat favorable de 3 a 14 que deixava pràcticament sentenciat el matx.

En la represa les igualadines han continuat sense trobar el ritme de partit que volien, però tot i així han aconseguit sumar dos punts importantíssims que han de servir per animar a l’equip a seguir treballant molt i molt fort en aquest tram final de temporada.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro han jugat: Núria Rizo (portera); Paula Domingo; Cristina Muñoz; Maria Barrantes; Oriana Quintero; Maria Mayol; Èlia Roca; Marta Hernández i l’Emma Juvé.

INFANTIL MASCULÍ “B”. COPA FEDERACIÓ. 1ª FASE. Grup C. Jornada 3

Un partit de primera

Club Handbol Igualada 36 – Maristes de Rubí 12 

Poc pensàvem que aquest dissabte 12 d’abril , tindríem un duel fàcil amb els Maristes de Rubí.

El temps està donant els seus fruits  al nostre equip infantil de primera, ens ha ofert un partit molt emocionant , ple de grates sorpreses i amb moltes noves jugades que han estat finalitzades amb encert i  ens deixa una idea de com els nostres jugadors evolucionen amb fermesa  cap a noves fites.

El desenvolupament del partit ha estat amb una primera part on ens ha costat entrar en joc però a mida que avançàvem preníem la iniciativa de l’encontre, a la  segona part ha estat més explosiva, on els nostres adversaris  han patit la nostra superioritat amb un resultat final del partit de 36- 12.

Hem jugat amb fermesa i convicció, sobretot a la segona part, on els nostres entrenadors han vist premiat el seu treball del dia a dia. Els jugadors han tingut l’empenta necessària perquè en tot moment lluitessin i no baixessin el seu ritme tot i veien  el partit resolt .

Els  nostres herois d’aquest partit han estat: Jose Antonio Herrrerias, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Joel Solanelles, Agustin Vázquez, Iker Sabuquillo , Pol Calvet i Ivan Ruiz . També cal felicitar  els entrenadors, David Diaz i Francesc Carrer, que treballen amb l’infantil de primera amb molt interès i ganes per aconseguir millors resultats setmana darrera setmana, aquesta setmana poden estar molt satisfets pel joc de l’equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *