El VIU juga un handbol de primera a Vilanova

12a TROBADA D’ESCOLES D’HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ 

Aquesta primavera els equips benjamí i prebenjamí del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualadaens mostren a cada trobada com aprenen i es diverteixen jugant a l’handbol.Així ho vam veure el diumenge 13 d’abril a la 12a Trobada d’Escoles d’Handbol de Vilanova del Camí.

Els entrenaments serveixen per cohesionar els equips i donar-los la tècnica necessària per afrontar amb èxit els partits. Els nostres tècnics ajuden a millorar el joc dels jugadors i jugadores amb força encert. Aquesta vegada els dos equips han guanyat tots els seus partits i per arrodonir-lo es van emportar una pilota signada per tots els jugadors del primer equip del FCB.

Els prebenjamins van jugar amb el CH Martorell, EH Joan Maragall i EH Marta Mata. Els benjamins es van enfrontar al CH Martorell, ACLE Guissona i EH Joan Maragall.

Dirigits per Nora Muñoz i Rubén Álvarez van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé,Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Alba Senar, Guiu Soler, Llorenç Taixé i Núria Taixé, acompanyats per unes entusiastes famílies que no deixen d’animar-los  a cada partit.

Col·labora Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies