Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El VIU juga un handbol de primera a Vilanova

12a TROBADA D’ESCOLES D’HANDBOL VILANOVA DEL CAMÍ 

Aquesta primavera els equips benjamí i prebenjamí del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualadaens mostren a cada trobada com aprenen i es diverteixen jugant a l’handbol.Així ho vam veure el diumenge 13 d’abril a la 12a Trobada d’Escoles d’Handbol de Vilanova del Camí.

Els entrenaments serveixen per cohesionar els equips i donar-los la tècnica necessària per afrontar amb èxit els partits. Els nostres tècnics ajuden a millorar el joc dels jugadors i jugadores amb força encert. Aquesta vegada els dos equips han guanyat tots els seus partits i per arrodonir-lo es van emportar una pilota signada per tots els jugadors del primer equip del FCB.

Els prebenjamins van jugar amb el CH Martorell, EH Joan Maragall i EH Marta Mata. Els benjamins es van enfrontar al CH Martorell, ACLE Guissona i EH Joan Maragall.

Dirigits per Nora Muñoz i Rubén Álvarez van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé,Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Alba Senar, Guiu Soler, Llorenç Taixé i Núria Taixé, acompanyats per unes entusiastes famílies que no deixen d’animar-los  a cada partit.

Col·labora Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *