Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 5 i 6 d’abril

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 23

Derrota per reflexionar

Handbol Rubí 31 – 27 Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la 24a jornada de lliga, disputat dissabte a les 6 de la tarda al pavelló municipal deLa Llanade Rubí que enfrontava al Rubí amb l’Igualada, desè i sisè classificats respectivament.

Un cop aconseguida la classificació matemàtica per disputar les fases d’ascens, l’Igualada afronta els últims tres partits de la lliga regular per intentar quedar com més amunt millor per tal d’enfrontar-se posteriorment a un equip, teòricament, més dèbil. El de dissabte es preveia un partit assequible, tot i l’empat que van aconseguir els rubinencs en terres igualadines, per sumar dos punts més i per mostrar una millora en el joc com es va veure la setmana passada.

El matx va començar amb un clar domini local. Un domini aclaparador que els permetia aconseguir un avantatge de 5 gols en només 10 minuts (6-1). L’Igualada no era capaç d’aturar els visitants en defensa, que sense massa feina aconseguien marcar, ni tampoc desplegar el seu joc ofensiu. En atac l’Igualada era un desastre, estaven totalment bloquejats, massa precipitats, i tot això propiciava els contraatacs dels locals. Els minuts anaven passant i l’Igualada no aconseguia entrar dins el partit, no hi havia manera, tot i així – gràcies a accions individuals – seguia a remolc i no tirava la tovallola. Al acabar la primera meitat, amb un Rubí motivat i un Igualada en hores baixes, el marcador reflectia un15 a9.

A la represa l’Igualada va sortir amb ganes de girar la truita i es notava en les cares dels jugadors. Semblava que era possible, les sensacions eren bones, però la tasca de remuntar es veia complicada. En aquest tram de partit els visitants no deixaven que els locals agafessin més avantatge, però tampoc l’aconseguien reduir (22-17) Però a la meitat de la segona part va arribar un punt d’inflexió, l’Igualada va començar a retallar distàncies gràcies a uns elaborats atacs, que fins llavors no havien aparegut, i sobretot per una defensa dura que venia motivada per la bona efectivitat ofensiva. Això els va permetre tenir opcions per guanyar el partit a pocs minuts del final (24-23). Quan semblava que les coses anaven pel bon camí, tota la feina feta no va servir per res, ja que, sobtadament, els igualadins tornaven a caure en el joc del Rubí, i els hi feia mal. Així doncs, el resultat final va ser de31 a27.

Una altra derrota inesperada de l’Igualada que fa pensar moltes coses. Aquest equip ha de jugar unes fases i ara mateix el nivell que té l’equip no equival gens ni mica al lloc on està. Partit per reflexionar i per intentar començar a desplegar un joc que sigui, almenys, regular. La setmana que ve els igualadins s’enfronten amb el líder de la lliga, el Súria. Destacar la tornada a la porteria, encara que per pocs minuts, del porter de l’Igualada Jordi.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (11 a.) i Jordi Bermejo, com a porter. Eduard Jounou, David Cubí, Sergi Garcia, Sergi Garcia (j) (6), Jordi Grado (8), José Luís Álvarez (2), Rubén Álvarez (2), Èric Elvira (1), Pol Cantero (5) i Miquel Albareda (2).

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 8

“Si lluites pots perdre, si no lluites estàs perdut”

H. Poblenou 21 – Club Handbol Igualada 19

Primer dissabte d’abril, tarda solejada i aquesta vegada ens tocava  jugar a la pista del Poblenou just al costat del mar, semblava una tarda d’estiu i donaven ganes de fer una capbussada, però nosaltres teníem un partit difícil davant d’un equip molt complert i que necessitava una victòria per poder tenir opcions de classificar-se pel top 4. I efectivament només començar el partit ja es va veure que això aniria just, el que no sabien cap a on però si que sabíem que si fèiem bé les coses tindríem les nostres opcions.

Durant tota la primera part  el marcador reflectia exactament el què passava dins la pista, les alternatives eren constants amb diferències mínimes que reflectien les defenses molt fortes i per la nostre banda alguna errada del nostre contraatac que no acabava de trobar la tranquil·litat per fer els gols que ens haguessin ajudat a arribar al descans amb una diferència que encara que fos minça ens hagués ajudat a començar la segona amb alguna reserva, però no va ser així i al final vem arribar amb un marcador que reflectia una diferència mínima pels de Barcelona de 9 a 8.

A la represa la cosa no va començar bé i les errades als passes i la falta de coordinació va fer que l’equip rival se n’anés al marcador de 4,immediatament el nostre entrenador va demanar un temps per intentar redreçar la situació cosa que va sorgir efecte i que va fer que arribéssim a falta de 4 minuts amb un resultat d’empat a 18 que ens feia agafar una mica d’esperança cara al final del partit, però el cansament dels minuts tant intensos que es van jugar es va fer palès als nostres  i al final vem arribar amb un resultat de 21 – 19 pel Poblenou.

Cal felicitar als nostres jugador per la temporada que estan fent i per la setena plaça final  aconseguida a la lliga, que no ens oblidem es la millor plaça mai aconseguida per un equip del Handbol Igualada. Felicitació a tot l’equip i al cos tècnic.

Cal engrescar als nostres jugadors i al cos tècnic cara a la nova competició que engegarem pròximament ja que així ells podran seguir progressant i poder intentar aconseguir noves fites i com algú va dir:

“..si lluites pots perdre, si no lluites estàs perdut…”

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT………1,2,3 Igualada!!!

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, IkerSabuquillo, NilSubirana, Jose A. Herrería,PepBové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc CarlesambMartí Méndez  i Joel Solanelles a la portería. Entrenador Roger Calçada.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. GRUP ÚNIC  Jornada 22

Un fort  rival i un bon partit

CH Sant Boi  Ll.  24 – Club Handbol Igualada  19

Aquest dissabte ens vam enfrontar amb un fort  rival com son les noies de Sant Boi de Llobregat. Les igualadines van sortir al camp a per totes, molt fortes i amb un molt bon atac i bona defensa desmarcant-se d’un principi fins 7-8 minuts abans del final de la primera part, on el joc per part de les locals va començar a ser més de contacte cosa que va ocasionar alguna lesió a les igualadines i es va igualar el marcador, acabant amb un 11-11. La segona part va continuar amb joc de massa contacte físic i les noies de Sant Boi van aconseguir desmarcar-se. Les igualadines van continuar lluitant i amb un molt bon joc però malauradament la segona part va acabar amb un 24-19.

Felicitem a les igualadines per tant bon joc d’equip que ens van oferir.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca(Lesionada) ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté(Lesionada) ,  Júlia Subirana (Lesionada), Olga Núñez ,  Laia Moyes  i a la porteria:  Txell Comellas i Núria Rizo. Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal.

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada 6

Senzillesa i efectivitat

Club Handbol Igualada 24 – J. H. La Llagosta  11

Dissabte dia 5 d’abril a les 12 hores al poliesportiu municipal de les Comes les noies del C.H.I cadet femení van jugar el partit corresponent a la 6ª jornada de la segona fase. Un partit clau per seguir endavant amb el seu objectiu.

El partit es plantejava d’allò més emocionant ja que les igualadines venien d’una petita aturada en la lliga i calia veure com reaccionaven davant d’això.

Les joves jugadores igualadines, sense fer un partit brillant van aconseguir realitzar un partit molt seriós i efectiu que els hi va permetre endur-se una victòria importantíssima per seguir endavant amb el seu objectiu.

En aquesta ocasió el cos tècnic igualadí va treballar i realitzar diferents canvis en el joc per tal d’anar provant diferents situacions de cara a altres partits.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido (portera); Paula Domingo; Carla Bisbal; Maria Mayol; Cristina Muñoz; Oriana Quintero; Èlia Roca; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i Maria Barrantes.

INFANTIL MASCULÍ “B”. COPA FEDERACIÓ. 1ª FASE. Grup C. Jornada 2

Un partit intens del que fa afició

H. La Garriga 20 – Club Handbol Igualada 19

Aquest diumenge hem pogut gaudir d’un partit ple d’emoció on els nostres jugadors s’han tornat a mostra febles en els passes però lluitadors fins l’últim segon.

L’encontre contra els jugadors de la Garriga amb un resultat de 20 a 19  ens ha deixat amb la mel a la boca, el resultat ha estat dolent per a nosaltres  però ens ha donat molta esperança ja que en el partit  disputat hem disposat de moltes ocasions per avançar-nos i perquè no dir-ho fins hi tot guanyar el partit .

Els infantils de primer any segueixen lluitant amb moltes ganes per tal d’aconseguir resultats positius i favorables als nostres interessos.

El partit en aquest cas a millorat i molt, des del començament de l’encontre hem estat lluitant , cal dir que l’altre equip ha basat tot el seu joc en un sol jugador, que ens ha fet anar de bòlit tot l’encontre.  Hem patit una derrota injusta ja que hem treballat en tot moment com un equip fent jugades de molt mèrit. Tot i així hem tornat a fallar en coses tant importants com els passes i les transicions en els atacs on hem topat amb un gran porter.

Tots els jugadors han estat autèntics murs en defensa i unes feres en l’atac, han jugat en tot moment per l’equip sense individualitats innecessàries i sense pensar  en que estaven minvats ja que hi havien absències de companys que no han pogut assistir a l’encontre.

Els jugadors que han participat en aquest partit han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida,  Arnau Torner, AgustinVazquez, Pol  Calvet, Joel Solanelles i Iker Sabuquillo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *