4a TROBADA HANDBOLICAT SANT PERE DE RIBES 2014

Bons partits d’handbol

El diumenge 6 d’abril els equips benjamí i prebenjamí del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada van participar en la 4a Trobada de minihandbolde Sant Pere de Ribes.

L’equip prebenjamí va protagonitzar una gran diada guanyant a tots els seus rivals: SEA Els Costerets, CH Polinyà i CH Castelldefels. Setmana a setmana l’equip millora en el seu joc a la vegada que s’ho passen molt bé jugant a l’handbol.

Per la seva banda, els nens i les nenes benjamines van jugar amb els equips SEA Els Costerets, CH Sant Joan Despí, CH Polinyà i EH Gavanenca. Van ser uns partits molt intensos i disputats on no hi havia rival fàcil. Amb dues victòries i dues derrotes l’equip va quedar-se a un pas d’arribar a la final.

Amb molta simpatia, els jugadors i jugadores del CHI van poder saludar i fer-se unes fotos amb el jugador del FCB, Víctor Tomás.

Dirigits per Ana Vázquez i Marta Muñoz van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Aniol Gumà, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Alba Senar,Ot Aguilera, Guerau Llansana, Vinyet Gumà i Guiu Soler.

Col•labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies