Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

4a TROBADA HANDBOLICAT SANT PERE DE RIBES 2014

Bons partits d’handbol

El diumenge 6 d’abril els equips benjamí i prebenjamí del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada van participar en la 4a Trobada de minihandbolde Sant Pere de Ribes.

L’equip prebenjamí va protagonitzar una gran diada guanyant a tots els seus rivals: SEA Els Costerets, CH Polinyà i CH Castelldefels. Setmana a setmana l’equip millora en el seu joc a la vegada que s’ho passen molt bé jugant a l’handbol.

Per la seva banda, els nens i les nenes benjamines van jugar amb els equips SEA Els Costerets, CH Sant Joan Despí, CH Polinyà i EH Gavanenca. Van ser uns partits molt intensos i disputats on no hi havia rival fàcil. Amb dues victòries i dues derrotes l’equip va quedar-se a un pas d’arribar a la final.

Amb molta simpatia, els jugadors i jugadores del CHI van poder saludar i fer-se unes fotos amb el jugador del FCB, Víctor Tomás.

Dirigits per Ana Vázquez i Marta Muñoz van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Aniol Gumà, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Alba Senar,Ot Aguilera, Guerau Llansana, Vinyet Gumà i Guiu Soler.

Col•labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *