Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 29 i 30 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 22

Posant les coses al seu lloc

Club Handbol Igualada 32 – 30 AE Aula

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la 23a jornada de lliga, disputat diumenge a dos quarts d’una al pavelló de Les Comes que enfrontava a l’Igualada amb l’Aula, sisè i cinquè classificats respectivament.

Difícil partit el que havien de disputar els jugadors igualadins, contra un rival directe i que en el partit de la primera volta van perdre en terres barcelonines. Important sumar els dos punts, no tant per la necessitat de superar el rival a la taula, sinó per mantenir-se dins de la zona de fases d’ascens.

La primera part va començar amb un ritme força alt per part dels dos equips, d’una banda l’Igualada atacant amb cap i fent gols a base de bones jugades que deixava lliure de marca l’últim jugador per efectuar un llançament amb bones condicions. Per altra banda, els visitants creaven perill a través, sobretot, dels seus dos laterals que feien moure la defensa local fins a tenir una opció clara de llançament. L’Igualada no destacava en defensa, com ja és habitual, però en aquests primers minuts va destacar l’actuació del porter igualadí parant dos contraatacs i sumant 8 parades en els primers 15 minuts de joc. Aquest fet permetia mantenir el marcador local per sobre del visitant (7-5). La bona dinàmica dels dos equips, que afavoria a l’espectacle, es va mantenir fins arribar al final de la primera meitat, en la qual els jugadors de l’Igualada se’n anaven al vestuari amb tant sols un gol per davant,14 a13.

A la represa, els dos equips van sortir amb la mateixa concentració de la primera part. L’Aula aconseguia desplegar el seu joc basat en la rapidesa ofensiva i en una defensa ferma, l’Igualada feia el mateix gràcies al bon ventall d’opcions ofensives i establint una dura defensa. Això va fer que fins al minut 15 el número de gols marcats per part dels dos equips era la mateixa: vuit. A partir d’aquest moment hi va haver una reacció igualadina que va els va permetre posar-se tres gols per davant (27-24) i agafar el ritme del partit, va ser llavors quan l’entrenador visitant va demanar un temps mort. Al tornar a arrencar el partit, el temps mort va tenir el seu efecte i l’Aula va aconseguir un meritori parcial de 0-5 que els permetia posar-se dos gols per davant a falta de vuit minuts per la conclusió del matx (27-29). L’Igualada no podia deixar escapar aquests dos punts, es va tornar a centrar i va fer un últim esforç titànic per acabar guanyant el partit, no sense patiment, per dos gols de diferència (32-30).

Bon treball de tot l’equip que necessitava una victòria d’aquestes característiques per recuperar bones sensacions i estar al màxim nivell ara que s’acosta el tram final de la temporada. La setmana vinent els igualadins es desplaçaran fins a Rubí, desè classificat, per disputar un altre partit decisiu per les seves opcions. Destacar la recuperació de l’extrem dret igualadí, el Pol, després d’una llarga lesió.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (15 a.), com a porter. Esteban Lezama (2), Arnau Brescó, David Cubí (1), Sergi Garcia (8), José Luís Álvarez (2), Rubén Álvarez (4), Èric Elvira (1), Pol Cantero (9) i Adrián Suero (3).

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. ª Jornada 8

 Bon últim  partit  de la 2ª fase 

CH. St Esteve Sesrovires 36 – Club Handbol Igualada 28

Partit entre dos equips molt similars. En la primera part el joc ha estat molt igualat i encara que aquesta 1ª part ha acabat en empat , es pot dir que la iniciativa en el joc l’ha portat sempre l’Igualada. Amb jugades molt ben elaborades , els igualadins han tingut en molts moments al Sant Esteve contra les cordes , el joc ha estat net per part dels dos equips i s’ha pogut disfrutar de bon handbol, acabant aquest primera part 15 a 15.

En la segona part , als pocs minuts s’ha fet notar la diferència de banqueta d’ambdós equips i al minut 6 d’aquesta segona part el Sant Esteve ja s’escapava de l’Igualada per 23 a 18. Els igualadins començaven a notar l’esgotament físic i els jugadors del Sant Esteve es creixien esperonats pel seu públic, molt nombrós i que animaven al seu equip , com si fossin un jugador més a la pista. Enhorabona a aquesta afició. 

El partit ha acabat amb una diferència de 8 gols , 36 a 28. Llàstima per la falta de banqueta , sinó fos per això , aquest equip de l’Igualada podria estar molt amunt, i no és que ho diguem nosaltres solament , molts jugadors i entrenadors d’altres equips i inclús àrbitres ens ho han reconegut i felicitat pel bon equip que tenim.

Entrenats i dirigits per Pol Cantero han jugat:  Raül Ubia (6), Daniel Fons, Sergi García(7),Adrià Cano,Jordi Grado(4), Jordi Vilarrubias(3), Pere Sendra(1), David Diaz(7).  Porters: Marc Tarrida(23%a.) Carles Serra(21%a.) i Aleix Royo (11%a.).

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 7

Important penúltima jornada

Club Handbol Igualada 37 – St Martí Voramar “A”24

Dissabte dia 29 de Març a 2/4 d’11 del matí es va disputar la penúltima jornada de la segona fase de lliga catalana. Aquesta, enfrontava a l’equip igualadí, setè classificat amb 4 punts, contra el St. Martí Voramar, vuitè classificat amb 2 punts.

Arribant ja al final de la temporada regular ambdós equips es jugaven el setè lloc del grup A1 de la respectiva categoria. Si els locals guanyaven, s’asseguraven aquesta meritòria posició. Si el resultat era en contra, perdien el gol average i també la setena plaça.  Així doncs era un partit important pels dos conjunts.

Sabent de la importància del “match” els nois entrenats per Roger Calçada van començar el partit molt i molt endollats, i al minut 10 de partit ja aconseguien guanyar de 6 gols ( 8-2 ). Fet que va fer demanar un precoç temps mort a l’entrenador visitant per intentar una revifalla. Tot i el minut de descans, els grocs van seguir amb la mateixa dinàmica fins arribar al entretemps  amb una diferència de 9 gols ( 18-9 ).

La mitja part podia jugar una mala passada als locals, ja que en el primer temps havien aconseguit agafar un molt bon ritme de joc que podria costar de reprendre després dels 10’ aturats.

A la represa els jugadors igualadins van mantenir la bona actitud que els permetia jugar amb rapidesa, bones accions defensives i grans transicions de contraatac. L’avantatge aconseguit durant els 25 primers minuts donava un marge de tranquil·litat  que deixava jugar més còmodes als jugadors de l’Igualada i això feia millorar el joc, l’efectivitat en el llançament i el percentatge del porter. A més a més l’estampida anoienca no va afluixar fins el minut 50 de partit i finalment aconseguien un gran resultat. 37 – 24.

Aquest resultat certifica la bona temporada de l’equip infantil masculí, que dia rere dia aconsegueix noves fites dins del Club Handbol Igualada.

Pel Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Nil Subirana, Jose A. Herrería ,PepBové,  Arnau Capitán, Pol Riba i amb Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada. Ajudants Marc Tarrida i Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL MASCULÍ “B”. COPA FEDERACIÓ. 1ª FASE. Grup C. Jornada 1

Una victòria previsible

Club Handbol Igualada 34 – H. Berga 6

Aquest dissabte els Infantils de primera d’Igualada s’han enfrontat amb els nois de Berga amb un resultat positiu, 34-6 .

Pel que fa el joc dels nostres jugadors en aquesta ocasió va ser bona i no hi van haver tantes pèrdues de pilotes com en altres encontres, cada cop els jugadors estan més còmodes  en les seves posicions i mostren detalls més tècnics gràcies a les explicacions dels seus entrenadors, David Diaz i Francesc Carrer . També podem observar com incorporen noves jugades que fan que el joc sigui més vistós.

El temps passa sense parar-se i ens mostra el creixement dels nostres jugadors, tan sols fa falta confiança en ells mateixos per poder superar-se cada cop més en les seves expectatives.

Els jugadors que han participat en aquest partit han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, Agustin Vazquez,.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *