Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

EL PARTIT DE LA JORNADA

Special Handbol APINAS s’enfronta a l’infantil de l’Igualada

Aquest passat diumenge 23 de Març l’equip del Special Apinas va disputar un nou partit. Aquesta vegada va enfrontar-se contra l’equip infantil masculí A del Club Handbol Igualada.

La jornada començava a un quart d’onze, hora de convocatòria dels jugadors d’ambdós equips. Seguidament, van realitzar l’escalfament, que ja ens feia preveure un intens encontre només veient les ganes i la intensitat que hi posaven.

Mentrestant els pares i les mares s’anaven col·locant als millors llocs per veure el partit. Quan van ser les onze en punt va començar el “match”.

El principi de la primera part va estar ajustat. L’alt ritme dels jugadors de l’infantil masculí A, juntament amb la poca banqueta dels d’Apinas feia que el porter d’aquests hagués d’esforçar-se d’allò més per mantenir-los dins del partit amb les seves aturades. Però abans del minut 15 van arribar reforços que donaven una més àmplia rotació de banqueta a l’equip APINAS dirigit per Marc Tarrida. Gràcies aquests canvis i un temps mort, que donava uns minuts de descans, es van veure un seguit de contraatacs que decantaven el marcador a favor dels locals a la mitja part ( 18-10 ).

La segona part iniciava amb els visitants més desperts i entonats. Això feia que els de l’Special augmentessin l’energia defensiva per evitar la remuntada. Aquest augment feia que les defenses eclipsessin el bon joc ofensiu de la primera part i  el partit va veure’s marcat per les bones defenses dels dos equips, que de vegades sobrepassaven el reglament i que l’àrbitre penalitzava amb llançaments de 7 metres tot i que es va mantenir força permisiu.

L’efectivitat de llançament entre un i l’altre equip va propiciar que el marcador s’anés ampliant mica en mica fins arribar al resultat final de 37 – 24 per l’equip Special APINAS que s’emportava una meritòria victòria amb gran alegria.

Per acabar, i com és habitual en aquestes jornades, es va fer la foto de grup i un crit conjunt en el que es veia l’esportivitat i el fair play que es va respirar a les comes durant tot el matí.

1 , 2 , 3… HANDBOL!!!!!

Pel conjunt del Special Apinas van jugar; Álex (12 g.) , Jesús (5 g.) , Cristian (5 g.) , Àlex , Laura ( 3 g.) , Roser (1 g.) , Joaquim , Marcos (10 g.) ,  Ivan (20 p. / 1 g.) . Dirigits per Marc Tarrida i Roger Calçada.

Pel conjunt Infantil A: Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Pol Calvet  Martí Méndez, Iker Sabuquillo,Toni Barrantes.

Èquip arbitral: Pere Sendra amo de xiulet, Xènia Méndez i Martona Segura a la taula.

Col·labora: SAI Computers , APINAS i Animans

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *