Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 22 i 23 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 22

Així no es va enlloc

Handbol Sant Quirze “C” 31 – 28 Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la 22a jornada de lliga disputat al pavelló municipal de Sant Quirze del Vallès a les 9 del matí de diumenge. El matx enfrontava al Sant Quirze “C” i l’Igualada, dotzè i sisè classificats respectivament.

L’Igualada necessitava els punts si volia seguir en la part mitja-alta de la classificació per tal d’escalar posicions i empaitar els dos equips que té per sobre amb l’objectiu de disputar les fases d’ascens amb un rival teòricament més feble. Per tant eren dos punts fàcils que l’Igualada havia d’aprofitar.

L’horari del partit – a les 9 del matí – no acompanyava per fer un bon partit, i a més, hi va haver la baixa d’última hora de l’entrenador per malaltia. Els jugadors van tenir molt poc temps per escalfar, i això va condicionar el inici del partit. Els visitants van començar amb un ritme força alt i atacant amb contundència i sense por, començant les jugades sempre des del centre i finalitzant-les per la zona dels extrems. L’Igualada com és habitual oferia una dèbil defensa, per sort, el marcador anava igualat ja que en atac les coses sortien bé concentrant – com sempre – els atacs pel centre. Vora el minut 15 hi va haver una baixada de concentració en l’equip visitant, això permetia als locals agafar un petit marge de 3 gols, gràcies sobretot a les aturades del seu porter. Aquesta diferència es va mantenir fins al final de la primera part, i el marcador reflectia un15 a12.

La segona part va començar pitjor del que s’havia jugat al final de la primera. Al cap de 5 minuts d’estar el camp, els de Sant Quirze ja havien ampliat l’avantatge fins als 7 gols. Dominaven totalment el partit, en totes les facetes; corrien més, estaven més concentrats i jugaven amb cap. Els igualadins intentaven sortir del pou però quan hi havia la oportunitat tornaven a aparèixer les aturades del porter local – en estat de gràcia – i tirava pel terra l’esforç fet. La màxima diferència va arribar vora el minut 15, quan els visitants perdien per 8 gols de diferència, va ser llavors quan va arribar la reacció igualadina. Es va saber aturar els locals en defensa – més amb el cor que no pas amb el cap -, i en atac per fi semblava que els llançament entraven a la porteria local amb més facilitat. L’Igualada es va posar a tant sols 3 gols per sota, va ser llavors quan l’entrenador del Sant Quirze va demanar un temps mort. Després d’aquest els visitants van tornar a jugar com ho havien fet abans i van deixar impossible la victòria pels igualadins, que mantenien la diferència de 3-4 gols però el temps anava passant fins arribar al final del partit. La reacció va arribar tard i no es va poder finalitzar amb èxit, així doncs el resultat final va ser de31 a28.

Derrota inesperada dels igualadins que trenca amb la ratxa de dues victòries i tornar a fer aparèixer els dubtes que arrossega l’equip des de fa setmanes. En la majoria de partits, ja siguin amb victòria o derrota, l’equip no aconsegueix estar els 60 minuts concentrat, sempre hi ha moments de desconcert i que ja estan passant factura. Veurem amb quines opcions s’arriba al final de la lliga. La setmana que ve l’Igualada s’enfronta a un rival directe, l’Aula, a Les Comes.

Dirigits pel capità David Cubí, van jugar: Ton Casellas (14 a. ), com a porter. Esteban Lezama (2), Eduard Jounou, David Cubí (5), Sergi Garcia (7), Jordi Grado (3), José Luís Álvarez (3), Rubén Álvarez (3), Èric Elvira (2) i Miquel Albareda (3). 

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt       

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. Jornada 7

 Victòria merescuda

Club Handbol Igualada 33  -H. Procer Cerdanyola A 21 

Partit que d’entrada es preveia molt complicat per l’Igualada, ja que els del Cerdanyola van pel davant de l’Igualada a la lliga i en el partit d’anada havíem perdut a casa seva per 34 a 32. Però només començar el partit ja s’ha vist a l’Igualada molt fort, amb una defensa molt ben organitzada que no deixava passar al Cerdanyola , al minut 8 el Cerdanyola només havia pogut marcar un gol i l’Igualada marxava de 4 gols d’avantatge , 5 a 1 . La defensa ha estat clau aquesta 1ª part i els del Cerdanyola s’han vist impotents per superar-la. Acabant aquesta primera part 13 a 6 favor de l’Igualada.

Al començament de la segona part, el Cerdanyola ha intentat superar aquesta defensa però no ha pogut. Degut a que l’equip visitant no es dedicaven a jugar sinó  a queixar-se de tot, l’Igualada ho ha aprofitat i ha pogut augmentar la diferència de gols de la primera part , amb jugades de pissarra molt ben elaborades i no deixant-se influenciar. El partit ha acabat 33 a 21 a favor dels locals.

En resum partit per estar orgullossos dels nostres jugadors que han estat centrats en el seu joc i que per això han merescut guanyar de 12 gols.Dirigits per Pol Cantero han jugat:  Jordi Vilarrubias (6), Raül Ubia (1), Dani Fons(5), Sergi Garcia(4), David Diaz(5), Cesc Carrer, Jordi Grado(9), Pere Sendra(3), Alex Campos. Porters: Marc Tarrida, Carles Serra, Aleix Royo.

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 6

Partit lluitat

H. St Quirze 23 –Club Handbol Igualada 21

Partit intens el jugat a ST. Quirze per part d’un Igualada que cada jornada que passa juga amb més actitud i força cosa que demostra que el treball que s’està fent és va fent bé i comença a donar fruits.

 Arribàvem a St. Quirze amb bon sabor de boca després de jugar un bon partit contra el  totpoderós  F.C. Barcelona i així vem començar, amb un joc molt bo en defensa i igual de bo en atac que feia que el partit agafés un marcador molt igualat durant tota la primera part,  al final de la qual s’arribava amb una diferència en el marcador mínima a favor del equip local 12 – 11.

A la represa vem tenir uns 10 minuts una mica fluixos i una defensa 3/3 de l’equip rival que no vem saber atacar va fer que se n’anessin de 4 gols, cosa que va fer molt difícil de recuperar durant els següents 15 minuts encara que vem tenir les nostres opcions, arribant al final amb un resultat de 23 – 21. 

Cal felicitar als nostres jugadors que van saber jugar amb una bona intensitat i encara que s’han de corregir errades s’està demostrant una progressió molt positiva en el joc de l’equip.

Per l´ Igualada van jugar  Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Nil Subirana, José A. Herrería, Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba, Cesc Carles, Pol Calvet  i amb Martí Méndez i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada.

Col·labora: Soloraids i DC Dent 

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 20

Partit complicat

CH St Vicens Dels Horts  21 – Club Handbol Igualada   12

Partit complicat amb les de Sant Vicens dels Horts. Molt bon joc de les igualadines amb una molt bona defensa i bons atacs i que han començat amb el marcador a favor, però molt contacte físic per part de les locals cosa que ha anat degenerant en molt nerviosisme i lesions a les nostres noies. La primera part acabava amb un 12-7 i la segona i final del partit en un 21-12.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  i a la porteria:  Txell Comellas. Entrenador: Joan Alcoberro.

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada 4

Treballada i merescuda victòria

Club Handbol Igualada  30 – H. Ribes  24

Aquest dissabte, 22 de març, a les 9:00 hores al complex municipal de les Comes i, més concretament, a les pistes polivalents d’aquestes instal·lacions es diputava un gran partit d’handbol femení entre el C.H.I. i l’Handbol Ribes.

El partit es va disputar amb una gran intensitat durant els 60 minuts i tal com ja es preveia cap dels dos equips va donar el partit per perdut fins el xiulet final de l’àrbitre.

El matx va començar amb nervis i respecte per part dels dos conjunts, però a la vegada amb una gran intensitat en totes les facetes del joc a on les noies de casa nostra van ser capaces de frenar el joc de les ribetanes en els primers 30 minuts de joc aconseguint així marxar al descans amb un marcador favorable de 14 a 11.

En la represa el guió del partit va continuar sent el mateix, però a falta de 20 minuts  el conjunt igualadí va ajustar una mica més la seva defensa fet que les va permetre distanciar-se en el lluminós fins arribar al resultat final de 30 a 24 aconseguint així una gran victòria.

Ara el C.H.I afronta dues setmanes d’entrenament sense competició que ja esperen per seguir treballant i millorant en el seu joc.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro van jugar: Irene Garrido (portera); Carla Bisbal;  Paula Domingo; Cristina Muñoz; Maria Mayol; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i Maria Barrantes

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *