Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

XII TROBADA DE MINIHANDBOL BM. GRANOLLERS

Aprenent l’handbol ens ho passem d’allò més bé

El diumenge 23 de març l’equip VIU L’HANDBOL Club d’Handbol Igualada va participar en la XII Trobada de minihandbol organitzada pel Club BM. Granollers al pavelló olímpic d’aquesta ciutat.

Els més petits i petites del Club es van enfrontar en un disputat triangular amb els equips del CH Cerdanyola i del BM. Granollers-Toni Garcia. El nostre equip va jugar amb molta empenta i il·lusió, però amb un resultat discret. Teníem moltes ganes de batre la porteria contraria, però també molt desencert en els llançaments. La força defensiva dels contraris va dificultar molt el nostre joc, tallant les passades i aturant les jugades de l’equip igualadí. Malgrat, que en aquesta jornada, no han acompanyat els resultats, tothom s’ha divertit molt jugant a l’handbol. Per la seva banda, les famílies han animat i engrescat a l’equip en tot moment.

Els entrenaments i els partits donaran la tècnica i l’experiència per millorar en el nostre joc. Recordem que els entrenaments dels més menuts del club, pre-benjamins i benjamins, tant en masculí com en femení, es fan al Polivalent de les Comes tots els divendres de 17:30 a 18:45 de la tarda. Si vols venir a jugar handbol pots venir amb nosaltres.

Dirigits per Ana Vázquez i David Díaz van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Ot Aguilera, Llorenç Taixé i Núria Taixé.

Col·labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *