Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 15 i 16 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 21

Victòria balsàmica

 Club Handbol Igualada 35 – 25 Club Handbol Lloret

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la vint-i-unena jornada de lliga, disputat al pavelló de Les Comes diumenge a 2/4 d’una del migdia que enfrontava a l’Igualada amb el Lloret, sisè i últim classificat respectivament.

Les sensacions dels igualadins en els dos últims partits havien estat bastant negatives, dues derrotes que el despenjaven de la lluita per l’ascens directe. Aquest per tant era un partit necessari per mantenir-se en zona de fases d’ascens – que va des del 4t al 7è lloc – i per recuperar ànims i sensacions.

Els jugadors locals van començar el partit un xic confiats per la teòrica feblesa del rival, i aquesta confiança va fer que en els primers minuts el partit estigués igualat. Els igualadins atacaven seguint el ritme dels visitants com, malauradament, passa a molts partits. Això portava a un ritme lent però que els permetia fer gols, el problema però estava a la defensa. Una defensa que permetia a l’equip menys golejador de la lliga fer gols i fins i tot per posar-se per davant en el marcador. La tònica de la primera part va ser la mateixa, hi va haver petites millores en defensa, però llavors era quan la pilota no volia entrar a l’altre porteria. Amb aquesta dinàmica s’arribava al final de la primera part amb un resultat favorable de només dos gols,14 a12.

La segona part va començar amb el mateix panorama que la primera. Els minuts passaven i els igualadins no eren capaços d’agafar distància respecte el seu rival, tot seguia igual. Ho van intentar de diferents maneres: posant rapidesa al joc per esgotar al rival – que no disposava de canvis a la banqueta – , provant diferents tipus de defensa, obrint el joc a les bandes… Finalment, vora el minut 20 de la segona part, va arribar el punt d’inflexió que va permetre als igualadins agafar avantatge. Ho van aconseguir amb una dura defensa – que permetia contraatacs – i jugant amb velocitat. Aquests últims minuts van servir per maquillar el marcador i donar un cop d’efecte, ja que en un partit d’aquestes característiques el més important és la victòria, però també aconseguir una bona renda de gols per augmentar el goal average. Així doncs, es va arribar a la conclusió del matx amb el marcador reflectint un35 a 25.

Victòria balsàmica que permet als igualadins mantenir-se a la part mitja-alta de la taula i assegurant-se un lloc per disputar les fases d’ascens. La setmana que ve toca enfrontar-se al Sant Quirze “C”, dotzè classificat. Partit que hauria de servir per confirmar la bona dinàmica que ha tornat a agafar l’equip.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (10 a.), com a porter. Esteban Lezama (5), Eduard Jounou (5), David Cubí (6), Sergi Garcia (1), José Luís Álvarez (4), Rubén Álvarez (4), Adrián Suero (8) i Miquel Albareda (2).

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. 1ª Jornada 6

Manca de banqueta

CE La Salle Bonanova “A”31 – Club Handbol Igualada 22

Partit que en un principi es pensava que seria molt igualat , ja que els dos equips estan en posicions molt similars a la lliga però que degut a l’absència de 3 jugadors de l’Igualada, per diversos motius, no ha estat així. Al començament del partit l’Igualada s’avançava d’1 gol,diferència que s’ha mantingut durant més de 10 minuts , però poc a poc, l’equip de La Salle ha anat agafant el control del partit, el seu porter ho parava tot i semblava un mur infranquejable i per contra quan ells atacaven , cada arribada  era un gol. S’ha posat pel davant de l’Igualada amb molta autoritat i ha acabat la 1ª part 19 a 12 a favor de La Salle.

Al començament de la segona part l’Igualada ha intentat retallar la diferència, i al minut 15  d’aquesta 2ª part , la diferència només era de 3 gols a favor de La Salle. Però l’esgotament dels igualadins  amb varies exclusions de 2 minuts , i que un parell de vegades han coincidit 2 expulsats en el mateix moment, jugant l’equip només amb 4 jugadors.

Al no poder fer canvis per part de l’entrenador, ja que només tenia un jugador a la banqueta, ha fet que l’esgotament físic hagi estat important. Els últims minuts han estat de resistir com poguessin els atacs de La Salle, que tenien 2 equips, un a la banqueta i l’altre a la pista, que hi podien fer rotacions i que degut a això jugaven molt més «frescos» que els nostres. Acabant la segona part 31 a 22. L’Igualada ha lluitat molt però amb això no ha estat prou. 

Dirigits per Pol Cantero, han jugat: David Diaz(2), Jordi Vilarrubias(5),Raül Ubia(6)Dani Fons(2), Jordi Grado(4), Pere Sendra(2), Adrià Cano(1)Porter: Carles Serra(28% a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

 INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 5

Lluitant fins al final

Club Handbol Igualada 18- FC Barcelona 38

El primer partit de la segona volta ens enfrontava contra un F.C. Barcelona invicte amb l’única pèrdua d’un punt en tot el que va de lliga, i això feia preveure un partit amb una gran dificultat pel nostre equip, i així va ser encara, que aquesta vegada, es va trobar un Igualada que iniciava les seves jugades des de l’extrem, cosa que al públic va agradar ja que es va veure un bon joc  de conjunt, i encara que la tasca era difícil degut l’enorme potencial de l’equip blaugrana, van fer una bona primera part, al final de la qual es va arribar amb un resultat de 9 – 20.

A la represa hi va haver una mica de desgavell en el conjunt rival i el primer parcial els va ficar una mica nerviosos, no perquè perillés el resultat però si perquè el joc que feien no era el que haguessin volgut fer degut, per una part l’encert dels nostres jugadors i per altre,  a les seves imprecisions. Al final el resultat va ser de 18 – 38, que encara que la diferència en gols és molt àmplia, va deixar un bon sabor de boca ja que el nostre joc va ser molt correcte

Cal felicitar als nostres jugadors que van saber jugar amb una bona intensitat encara que el rival fos de la entitat que té un F.C. Barcelona.

Per l’Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles, Pol Calvet  i amb Martí Méndez i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudant Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 19

Gran partit de les igualadines

Club Handbol Igualada   17-Club Handbol Lleida  9

Gran partit el que han fet les igualadines davant un rival amb una defensa molt tancada que en un principi ens ha costat però que desprès l’han sabut atacar. Bon joc, bona defensa i bon atac que ha deixat el marcador de la primera amb un 8-4 i la segona i final del partit en un molt merescut 17-9.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  i a la Porteria:  Txell Comellas. Entrenadora: Jordina Marsal

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada 3

Gran treball d’equip

Salle Montcada ISTE  21- Club Handbol Igualada  39

Aquest cap de setmana l’equip cadet femení del C.H.I es desplaçava a Montcada i Reixach per disputar el tercer partit d’aquesta segona fase. Aquest matx era clau per les joves jugadores igualadines ja que davant seu tenien un rival complicat i que a casa seva és realment molt perillós.

El partit va començar amb molt bon joc per part dels dos equips a on semblava que estaríem davant d’un matx força emocionant i que qualsevol dels dos equips podria guanyar. Però les noies de casa nostra van realitzar un partit amb un ritme espectacular a on el treball de tot l’equip les va portar a jugar un matx a un gran nivell de joc que els hi va permetre aconseguir una gran victòria per seguir amb el seu objectiu de la temporada.

Ara les igualadines ja tenen al cap el pròxim dia d’entrenament a on hauran de seguir treballant i entrenant amb les mateixes ganes i il·lusió que fins ara per seguir creixent individual i col·lectivament.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido (portera); Carla Bisbal; Paula Domingo; Oriana Quintero; Èlia Roca; Cristina Muñoz; Maria Mayol; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i Maria Barrantes

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 19

Dues parts ben diferents

H. St Quirze “B” 39 – Club Handbol Igualada 12

Aquest dissabte l’infantil masculí B va jugar la dinovena jornada de lliga a Sant Quirze. Un partit del què podem dir poques coses positives, ja que qualsevol equip que perd per una diferència de gols tan extensa té pocs arguments de defensa. L’infantil de primera avui no ha estat gaire bé.

El Sant Quirze B ens ha jugat molt bé i en cap moment hem pogut plantar cara, tot i així, els igualadins han tingut dues parts diferenciades per l’actitud dels nostres jugadors, la primera part ha estat un autèntic bany de gols, els nostres jugadors en cap moment han estat en el partit, però després de la mitja part el jugadors esperonats pels seus entrenadors David i Cesc, han donat la imatge que tant ens agrada veure de lluita i bon joc on, tots els jugadors hi han col·laborat i han demostrat, que tot hi anar amb el marcador en contra, també saben donar la cara i sortir amb el cap ben alt.

El resultat ha estat de 39 a 12 on l’ Igualada de primera  no ha pogut fer res per igualar el partit.

Dirigits per Cesc Carrer i David Díaz, van jugar: Fernando Almendro, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Gerard Simon, Arnau Torner, Joel Solanelles, Iker Sabuquillo i Ivan Ruiz.

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ EXPERTS MASCULÍ-MIXT 1ª Fase. Grup A.

Poc a poc i endavant

Club Handbol Igualada  4 – 12  Molins de Rei

Dissabte al matí, l’equip aleví mixta del Club Handbol Igualada, va jugar a les Comes.                                                  

La primera part,l’equip de Molins ja va deixar clar qui manaria a la pista i amb una defensa molt forta s’emportava el primer quart. El segon, l’equip igualadí encara que no va poder guanyar, va posar les coses bastant més difícils als visitants.

A la segona part, els igualadins van sortir amb moltes ganes que van durar els dos quarts finals. Tot i que no van guanyar tampoc aquests períodes, la millora i la intensitat local van donar una bona imatge a la pista plantant cara fins al final del partit.

Les entrenadores molt satisfetes per la bona actitud del seu equip valoren moltíssim la gran millora en tots els aspectes de joc i que l’equip va millorant dia a dia.

Dirigides per Ana Vázquez i Marta Muñoz van  jugar: Pol Calvet, Agustín Vázquez,   Bernat Bisbal, Pol Quintana, Xenia Méndez, Marta Albareda, Marta Segura, Dimas Fruitós, Ángeles Gil, Arnau Claramunt, Meritxell García, Laia Moyes.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *