Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 8 i 9 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 20

Derrota que complica l’ascens directe 

OAR Gràcia Sabadell 29 – 25 Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la vintena jornada de lliga disputat a Sabadell, dissabte a dos quarts de 5 de la tarda, que enfrontava al Sabadell amb l’Igualada, tercer i sisè classificat respectivament.

Partit amb baixes importants per culpa de les lesions, sancions i per disponibilitat horària. Era un partit clau per aconseguir acostar-se a les places que porten a l’ascens directe ja que entre els dos equips hi ha una diferència de 6 punts i el Sabadell està situat en la zona d’ascens directe.

Va començar el matx amb molt nerviosisme i precipitació per part dels igualadins, fruit de la importància d’aquest. Els locals, en canvi, van sortir al camp molt més concentrats i fent un cop sobre la pista aconseguint un primer parcial de5 a1. La defensa igualadina tapava bé els atacs pel centre, però deixava lliure els extrems que van ser els qui van aprofitar per anar fent gols a pràcticament cada atac que realitzaven. En atac, es va veure el mateix que en l’últim partit: poques idees, concentració de l’atac pel centre i pèrdues de pilota que afavorien els contraatacs visitants. Al minut 15 de la primera part el marcador reflectia un11 a5. Va ser llavors quan hi va haver l’expulsió de l’entrenador de l’Igualada per queixar-se reiteradament a l’àrbitre, a partir d’aquí i fins al final de la part, la tònica va ser la mateixa, no hi ha haver reacció, i el marcador llavors va ser de18 a10.

En la represa, l’Igualada va sortir molt més concentrat i amb ganes de retallar distàncies i posar les coses difícils als sabadellencs. La reacció en l’actitud dels jugadors es va notar, però malauradament no passava el mateix en el marcador. Es veia un partit molt diferent al de la primera meitat, aquest cop els igualadins els posaven les coses més difícils en defensa – tancant millor els extrems que era el punt fort dels visitants – i atacant amb més serietat i movent més la pilota. Això els permetia anar retallant distàncies però a un ritme molt lent. Vora el minut 15 d’aquesta part es va tornar a veure l’Igualada de la primera – perdent pilotes i volent atacar només pel centre – això va propiciar un nou avantatge de fins a 9 gols per part del Sabadell. A partir d’aquí els igualadins van reaccionar i va ser durant l’últim quart d’hora que van poder desplegar el seu joc habitual: atacs ben construïts jugant molt amb el pivot, defensa forta i ben organitzada, aturades del porter i contraatacs. Llàstima que la reacció va arribar massa tard, ja que en aquest minuts es va aconseguir retallar 5 gols arribant al final del matx amb un marcador de29 a25.

Segona derrota consecutiva dels igualadins amb la qual pràcticament diuen adéu a aconseguir una plaça per l’ascens directe. Tot i així es va veure una millora respecte a l’anterior partit. La setmana que ve l’Handbol Igualada s’enfronta al CHE Lloret, últim classificat, a casa amb la intenció de tornar a notar el gust de la victòria i de demostrar que encara és un equip fort.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (17 a. 37 %), com a porter. Sergi Garcia (juvenil) (3), Esteban Lezama (3), Eduard Jounou (2), David Cubí (3), Sergi Garcia (1), Rubén Álvarez (1), Èric Elvira (2), Adrián Suero (7) i Miquel Albareda (3).

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. 1ª Jornada 5

 No ha pogut ser

 Club Handbol Igualada 30 –   St Marti Esport 39

 L’Igualada s’ha enfrontat  al primer equip en la classificació  del seu grup.Durant tota la primera part l’Igualada ha dominat el partit , amb un joc ràpid, molt bona defensa i atacs molt ben organitzats. Ens els primers 20 minuts de partit semblava que l’Igualada havia de guanyar aquest encontre, estaven guanyant amb una diferència de 2 a 3 gols. Els del Sant Martí no sabien com parar a l’Igualada i l’Igualada es trobava fort i no perdia la concentració. 

Ell Sant Martí ha reaccionat finalment i han demostrat perquè van els primers , han organitzat una defensa molt dura i han aconseguit arribar al final d’aquesta 1ª part amb un empat de 18 a 18. 

Al començament de la segona part, el Sant Martí que ja es tenia  apresa la lliçó,han sortit novament amb una defensa de 4 – 2 i en molts moments quasi individual, jugador a jugador, era l’única manera de parar als igualadins. En els primers 10 minuts ja se’n anaven de 5 gols , això i l’esgotament dels jugadors de l’Igualada, amb poca banqueta per fer canvis, ha fet que el partit el guanyes el Sant Martí per 30 a 39, una  diferència que no reflexa realment el desenvolupament del partit ja que l’Igualada ha jugat a uns nivells altíssims , dignes de la lliga  en la que està jugant, s’ enfronten als millors equips de Catalunya . No ha pogut serperò han demostrat que es poden enfrontar molt dignament a qualsevol equip. Enhorabona a tots!!!

Entrenats per Pol Cantero han jugat:  Jordi Vilarrubias(2), Raül Ubia(2), Sergi Garcia(6),David Diaz(6), Cesc Carrer(1), Jordi Grado(8), Pere Sendra(3), Adrià Cano(1) Alex Campos(1).Porters: Marc Tarrida (22%a.)  Carles Serra(22%a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 4

Fantàstic partit

Club Handbol Igualada 41- H. Poblenou 31

Últim partit de la primera volta de la segona fase  en el qual s’enfrontaven al Poblenou, segon classificat del primer grup cosa que feia preveure un partit intens, i així va ser fins la meitat de la primera part ja que la igualtat era evident al marcador, però llavors el cansament  de l’equip rival que només tenia dos recanvis a la banqueta i la intensitat en defensa del nostre equip, que no va disminuir en cap moment, van fer que arribéssim al descans amb un marcador de 21 – 15.

Aquesta avantatja ens feia veure que a la segona part, encara que no ens podiem relaxar, tinguéssim tot de cara i així va ser, encara que hi va haver un moment que la diferència va ser de quatre gols,l’equip va saber treballar molt bé fins arribar al resultat final de 41 – 31.

Cal felicitar als nostres jugadors que van saber jugar amb una bona intensitat defensiva encara que ens féssim 31 gols i en atac amb una eficàcia molt alta. Així es demostra que el treball al final té els seus fruits

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles i amb Martí Méndez i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudants Marc Tarrida  i Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 18

Contra un dels equips grans

CH Amposta 27- Club Handbol Igualada 19

Aquest dissabte les igualadines es van enfrontar contra un equip molt fort, l’Amposta. Bon joc per part d’ambdós equips i bona defensa per part de les igualadines. La primera part acabava amb un marcador de 14-9 i la segona i final del partit amb un 27-19.

Felicitem a les noies pel seu bon joc i les animem a que continuïn treballant.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  I A La Porteria:  Txell Comellas. Entrenador:  David Díaz.

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada 3

Bon partit de les igualadines

Club Handbol Igualada  44 – C.H.Vilanova H  11

Aquest diumenge, 9 de març, a les 9:00 hores al complex esportiu de les Comes es disputava el segon partit d’aquesta fase contra un rival força assequible, però a la vegada molt perillós ja que podria provocar relaxació entre les jugadores del CHI i això en aquestes alçades de la temporada es pot pagar molt car.

Però, de fet, les nostres jugadores van sortir a la pista amb ganes de fer bé les coses i de sentenciar ben aviat el partit.  A la mitja part el marcador ja era de 23 a 3 favorable al CHI, finalitzant així el matx amb un resultat al lluminós de 44 a 11 a favor dels interessos locals.

La millor notícia d’aquest partit és la reaparició de la jugadora Maria Barrantes, que després de 3 mesos lesionada va poder tornar a la pista i jugar un partit d’handbol al costat de les seves companyes i afició.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido (portera); Carla Bisbal; Cristina Muñoz; Maria Barrantes; Èlia Roca; Maria Mayol; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra i Marta Hernández.

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 18

Contiuen millorant

Club Handbol Igualada 13 – H. Pardinyes 24

Les millores dels nostres infantils de primera es nota .El temps passa sense aturar-se en cap moment, cada dia veiem els nostres jugadors com milloren en el seu joc.

Avui dissabte hem pogut veure com el nostre equip perdia tot hi fer un molt bon partit, on la mala sort ha estat potser un dels principals motius per no treure un resultat millor, aquest resultat injust donat el joc desenvolupat ha estat de CHI 17 a Pardinyes 24 .

Cal remarcar la diferència d’estatura dels nostres jugadors respecta a l’altre equip, tot hi ser més petits han plantat cara en tot moment desenvolupant  jugades molt interessants entre tots els membres de l’equip cosa que omple de satisfacció en primer lloc els jugadors , seguit dels nostres entrenadors David i Cesc i per finalitzar l’entusiasmat públic que acompanya l’equip en tot moment.

Els jugadors d’aquest encontre han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, Agustin Vazquez.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *