Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica dels Premis Neptú

La base de l’Handbol Igualada als Premis Neptú

Ton Casellas – Igualada. Diumenge dia 9 de març es va celebrar una nova edició dels Premis Neptú, que guardona els millors esportistes igualadins de l’any, al Teatre Municipal de l’Ateneu, dirigida per la periodista Pilar Calvo.

La gala va començar amb la projecció d’un vídeo que explicava una història real de superació i esforç per tal de sensibilitzar els esportistes i públic assistent. Es van donar unes primeres distincions a esportistes d’entitats i clubs, i més tard premis en els qual destaquen en categoria individual l’atleta del CAI Eduard Viles com a millor esportista individual masculí i l’esquiadora i atleta del CE-FUC Laura Orgué per la banda femenina.

Però des del Club Handbol Igualada ens volem centrar en les nominacions dels equips de base amb projecció que van rebre els equips base de la categoria infantil, tant masculí com femení, pels seus èxits aconseguits la temporada anterior.

Pel que fa al masculí, els petits de l’handbol s’enfrontaven al júnior del IHC. Un cop estaven els dos equips dalt de l’escenari, els qui vam poder ser presents a la cerimònia, esperàvem rebre per enèsim cop una alegria per part dels petits i, com ens tenen acostumats, no ens van fallar. A la papereta hi posava el seu nom, ens van impressionar de nou. Aquest premi era la cirereta del pastís, tal i com va dir el seu entrenador Roger Calçada, a una temporada magnífica en la qual van aconseguir guanyar el Top-4 de Catalunya, una fita que mai ningú havia aconseguit abans en aquest club.

Per altra banda, la secció femenina es disputava el premi amb les jugadores del cadet femení del Club Bàsquet Igualada. Confiàvem plenament amb les opcions de les més joves però sabíem que en el seu cas era més difícil ja que tot i arribar al Top-4 no van aconseguir guanyar-lo. Així doncs, a la papereta aquest cop no hi va aparèixer el nom de les nostres jugadores. Tot i així no va ser pas cap desgràcia, rebre la nominació ja va ser un premi per a totes elles i per a l’entrenadora Laura Baraldés, a la qual se la va veure a la gala orgullosa de tot el que havien fet les seves nenes gràcies a ella.

Ja per últim, felicitar en nom del club a tots els jugadors/es i entrenador/es per la feina ben feta. També donar les gràcies a tothom qui va posar el seu granet de sorra per a ajudar a aquests dos equips la temporada passada i a aconseguir aquests èxits que encara ara són visibles a la retina de molts.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *