Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 1 i 2 de març

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 19

Per Carnaval, tot s’hi val

CH St Andreu de la Barca 33 – 27 Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la dinovena jornada de lliga que enfrontava el Sant Andreu amb l’Igualada, catorzè i sisè classificat respectivament. Disputat al pavelló Onze de Setembre a les 8 del vespre.

Els igualadins es van desplaçar  a Sant Andreu dela Barcaper jugar el partit teòricament a les 7 de la tarda. Una mala organització dels horaris de la pista va fer que el matx és jugués una hora més tard del previst, ja que s’hi estava jugant un partit de bàsquet. Aquest fet ja va fer perdre els nervis a alguns jugadors i entrenador igualadins ja que tota la preparació del partit se n’havia anat en orris.

Finalment va arrencar el partit i els locals ràpidament es van posar per davant en el marcador, i no tant per la seva destresa ofensiva, sinó per la fluixa defensa que estaven fent els visitants. Tot i així l’Igualada aconseguia fer gols a base d’uns atacs concentrats pràcticament tots pel centre, sense oferir un joc esplèndid. Hi havia una diferència de 3 – 4 gols que es mantenia al llarg de la primera part. L’entrenador visitant va demanar un temps mort per fer reaccionar els seus jugadors, i aquest va tenir el seu efecte positiu però va durar ben poc. Així doncs la primera meitat es va acabar amb un marcador favorable als locals de17 a13.

Al començar la segona part, semblava que l’Igualada podia tornar en si i demostrar el seu potencial, oferint uns bons primers minuts. Només va ser un miratge, altre cop la falta de concentració i el poc repertori ofensiu feien que no hagués manera de posar-se en el partit. El punt àlgid va arribar quan en un contraatac, un jugador local va fer un placatge des de darrera a un jugador visitant que estava a punt d’efectuar el llançament, i encara ara sense saber el motiu, va ser expulsat amb vermella directe no només al jugador que havia fet la falta, sinó que també al jugador igualadí. Impressionant. No hi havia paraules per descriure el que estava passant, ningú s’ho creia. A partir d’aquí el partit va seguir sense pena ni glòria. Si hem de  destacar alguna cosa positiva de la segona part, va ser la bona actuació del porter igualadí, que tot i així no va poder evitar la derrota. Finalment es va acabar el partit amb un resultat de33 a27.

Partit per oblidar en línies generals. Ara toca recuperar-se de la derrota i preparar-se pel difícil i transcendental partit que ha de jugar l’Igualada la setmana que ve contar l’OAR Gràcia Sabadell.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (18 a.), com a porter. Esteban Lezama (4), Eduard Jounou, Juan Carlos Águila (2), Jordi Martínez (1), José Luís Álvarez, Rubén Álvarez (9), Èric Elvira (2), Adrián Suero (4) i Miquel Albareda (5).

Col·labora: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. 1ª Jornada 4

Partit molt disputat

Club Handbol Igualada 26 – CH St Esteve Sesrovires 28

Partit que, com es preveia,  ha estat molt disputat, els dos equips han lluitat molt des del primer minut per controlar el partit i les jugades eren per part dels dos equips molt  intenses i ràpides. Degut a això moltes vegades provocava errors en els jugadors de l’Igualada que no acostumen a passar normalment. Acabant la primera part amb un marcador de 13 a 18 a favor del Sant Esteve Sesrovires.

Al començament de la segona part l’Igualada ha sortit molt fort i han estat recuperant poc a poc la diferència de 5 gols que tenia el Sant Esteve, l’ Igualada estava jugant molt bé, amb jugades molt espectaculars  i estaven  només a 1 sol gol del Sant Esteve , semblava que ja els teníem , però diverses errades de llançaments a porta, que no entraven per poc , 1 penal fallat i diverses , ha fet que tot i que l’Igualada ha guanyat aquesta 2ª part per 13 a 10, no hagin  pogut evitar que el partit acabés a favor del Sant Esteve per 26 a 28.

Proper partit a Igualada contra el Sant Martí Esportiu de Barcelona, primers de la classificació.

Entrenats per Pol Cantero, han  jugat:  Raül Ubía,Daniel Fons, Sergi García(7), Adrià Cano, Jordi Grado(7), Jordi Vilarrubias(7), Pere Sendra(1), David Diaz(4) i Cesc Carrer.Porters: Marc Tarrida (44% a.) Carles Serra (36%a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 3

Bon partit millor resultat

St Martí Voramar “A” 22 – Club Handbol Igualada 23

Aquest era el tercer partit de la segona fase del campionat i vist que la igualtat serà present durant aquesta segona fase , a excepció del partit contra el F.C. Barcelona,era de vital importància guanyar per poder agafar confiança.

I així va ser, els primers vint-i-cinc minuts van ser d’una igualtat total ja que cap equip va anar més enllà d’un gol de diferència al marcador, amb un joc molt igualat, amb una defensa forta per part dels dos equips i el resultat que va aparèixer al marcador al final va ser de 12 – 12 cosa que ja feia preveure una segona part d’infart.

Una bona lectura de la primera part mirant de corregir defectes per part del nostre entrenador i una vegada vem fer la defensa una mica més intensa, va fer que ens anéssim al marcador de fins a quatre gols al minut 15 cosa que ens va fer que ens relaxéssim una mica  i que encara que teníem una diferència àmplia, tinguéssim que patir fins al últim segon per poder-nos emportar una victòria que per altra part necessitàvem i ens mereixíem per poder-nos animar i encarar els propers difícils partits amb una mica més de confiança, el resultat final va ser de 22-23.

Moltes felicitats als nostres jugador i encoratjar-los a seguir treballant.

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles i Pol Calvet amb Martí Méndez a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudants Marc Tarrida  i Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 17

Molts nervis

CH Ascó 25 – Club Handbol Igualada 16

Molts nervis en un partit contra un bon equip i en què les igualadines van lluitar fins el final amb un bon joc però en el qual tot els va anar en contra amb molts penals i més contacte físic del normal. La primera part acaba va amb un 11-7 i la segona i final del partit on els nervis estaven fins i tot a la graderia amb un 25-16

Animem a les jugadores a continuar treballant i a què ens demostrin el seu bon joc d’equip.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  I A La Porteria:  Txell Comellas  Entrenadores:  Laura Baraldés i Jordina Marsal .

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada 2

L’equip segueix creixent

HC Perelló  15 – Club Handbol Igualada  27

Dissabte 1 de març a les 8:30 hores l’equip cadet femení és desplaçava a les terres de l’Ebre per jugar un partit avançat de la segona fase contra el HC Perelló.

Després d’un llarg viatge les igualadines van començar el partit amb les cames encara adormides, però sobretot, amb un estat anímic de respecte cap un rival que físicament és molt superior a elles. Tot i això les nostres jugadores no es van deixar intimidar i van realitzar un partit força seriós aconseguint així endur-se els dos punts cap a la capital de l’Anoia.

El partit va tenir dues fases molt diferenciades, uns primers 27 minuts de joc a on les locals portaven el ritme del matx i les igualadines no acabaven de situar-se a la pista i uns 33 minuts restants de clara superioritat visitant. Podem dir que el punt d’inflexió del partit van ser els 3 últims minuts de la primera part a on les nostres noies van realitzar una defensa molt intensa asfixiant així el joc local que les va permetre aconseguir un parcial de 0 a 3 a favor seu i situar-se a l’equador del matx amb un resultat de 10 a 11.

A la represa, les igualadines van continuar amb una defensa molt sòlida, potser no tan asfixiant, però igual d’efectiva que als minuts finals del primer període, que combinat amb una variant tàctica en el joc ofensiu, va permetre desplegar un joc consistent en tots els aspectes i aconseguir així un resultat final de 15 a 27.

Ara l’equip ja pensa en el pròxim entrenament a on han de seguir treballant amb molta intensitat per seguir millorant en el seu joc i anar creixent dia a dia com equip.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro van jugar: Irene Garrido (portera); Paula Domingo; Cristina Muñoz; Carla Bisbal; Maria Mayol; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i Maria Barrantes (lesionada).

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *