Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 22 i 23 de febrer

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 18

Compte pendent resolt

Club Handbol Igualada 31 – 27 Club Handbol Vic

Ton Casellas – Igualada. Partit corresponent a la divuitena jornada de lliga disputat al pavelló de Les Comes a dos quarts de 8 de la tarda que enfrontava el Club Handbol Igualada i Club Handbol Vic.

Oportunitat pels igualadins de venjar-se de la dura derrota – per 11 gols de diferència -patida en terres osonenques en el partit que enfrontava als dos equips en la primera volta. A part d’això, també era important ja que el Vic és un rival directe en la lluita per aconseguir una plaça per l’ascens directe.

La primera part va començar amb un ritme força alt per part dels dos equips, tots dos coneixien la importància que tenia emportar-se els dos punts cap al sarró. Es preveia un partit amb pocs gols veient la dinàmica que s’hi havia establert; bones defenses en els dos cantons i atacs ben trenats però que no sempre acabaven amb la recompensa del gol tot i disposar d’ocasions clares. En el primer quart d’hora el marcador era d’empat a 5. Al cap de pocs minuts l’Igualada es va desinflar una mica i l’entrenador local va demanar temps mort, que va servir per despertar als igualadins i aconseguir jugar uns molts bons minuts que els permetien agafar fins a 5 gols d’avantatge. Malauradament no es va saber gestionar bé aquesta renda i els vigatans van aconseguir retallar distàncies fins arribar a l’empat a 15 gols amb el qual es va acabar la primera meitat.

Amb l’empat el marcador, el partit tornava a començar i l’Igualada havia de fer alguna cosa per aconseguir la victòria. Els primers 15 minuts d’aquesta segona part van ser claus. Els igualadins van sortir a la pista més concentrats que a la primera part, aquesta concentració transformada al camp donava els seus fruits – bones defenses, aturades i gols fàcils –  i els locals van aconseguir un parcial de9 a3 que deixava el marcador molt a favor. A la meitat de la segona part semblava que tornaria a passar el mateix que a la primera part, ja que l’Igualada va perdre una mica els nervis – amb l’expulsió d’un dels jugadors – fruit suposadament de la importància del partit. El Vic va aconseguir retallar distàncies però no va ser suficient ja que als minuts finals els igualadins van saber tornar a portar el ritme del partit. El marcador llavors reflectia un31 a27.

Bon partit dels igualadins tot i tenir moments crítics com ja és habitual. Cinquena victòria aconseguida en els últims sis partits. L’Igualada es manté en la zona mitja-alta de la taula, sisè classificat amb 22 punts i a quatre de la tercera plaça – que permet l’ascens directe – que ocupa l’OAR Gràcia Sabadell.

La setmana que ve l’Igualada es desplaçarà fins a Sant Andreu dela Barca, últim classificat de la lliga, per obtenir dos punts teòricament fàcils tot i que aquests han guanyat dos dels últims tres partits i han fet un bon paper contra el primer classificat.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (2 a.) i Jordi Bermejo (6 a.), com a porters. Esteban Lezama (5), Eduard Jounou (1), David Cubí (4), Jordi M. Zambrano (1), José Luís Álvarez (3), Rubén Álvarez (2), Èric Elvira, Adrián Suero (7) i Miquel Albareda (8).

Col·labora: Gràfiques Cubí

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.2ª FASE. Grup  A .Jornada 1

Estrena amb derrota

Club Handbol Igualada 18 – H St Joan Despí 24

Diumenge passat 23/02/2014 el primer equip femení del C.H. Igualada va disputar el primer partit de la segona fase, corresponent a la primera catalana sènior femenina.

En la primera part les jugadores de l’equip visitant obrien el marcador amb un parcial de 0-3, aprofitant uns primers minuts de desajust de l’equip igualadí, després d’alguns ajustaments, les jugadores locals responien amb el mateix parcial, igualant el marcador. Però amb el pas dels minuts el Sant Joan Despí, anava aconseguint distanciar-se en el marcador fins al 8-13 del descans.

A la segona meitat, l’equip visitant seguia ampliant l’avantatge, que va arribar a ser de deu gols quan el marcador reflectia el minut 13:30 de la segona part, llavors el C.H. Igualada va reaccionar, recorrent una vegada més als seus ràpids contraatacs i una seriosa i contundent defensa, van aconseguir escurçar la diferència a sis gols arribant a la botzina final amb 18-24 al lluminós.

Per CLUB HANDBOL IGUALADA van jugar: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Alicia Nieto, Elena Mínguez, Ainoa Rizo, Marta Muñoz, Mar Samper. Portera: Júlia Estany. Entrenador: Jordi Riba.

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. 1ª Jornada 3

Petites errades deixen escapar el partit

Procer Cerdanyola «A» 34  – Club Handbol Igualada 32 

Partit que ja es preveia que seria molt disputat  per dos equips molt similars en el joc. L’ Igualada ha començat la primera part posant-se pel davant en el marcador però sense que el Cerdanyola  deixés escapar a l’Igualada , inclús durant uns minuts anaven pel davant de l’Igualada, però els igualadins han sabut aguantar la pressió i amb un joc efectiu en la defensa i porteria han acabat la 1ª part pel davant del Cerdanyola de 2 gols (16-18).

Al començament de la segona part els del Cerdanyola han sortit molt forts i en pocs minuts han  recuperat els 2 gols i  al minut 10  ja s’han  posat pel davant , posteriorment totes les jugades han estat pràcticament d’atac i gol d’ambdós equips , donant molt protagonisme als errors d’ambdós ja que qualsevol error en les passades i no fer gol en l’atac  suposava donar-li avantatge al contrari. En aquest cas el Cerdanyola ha estat més encertat i això els ha donat la victòria, acabant aquest 2ª part amb un avantatge  de 4 gols i un definitiu i ajustat  de 34 a 32. 

L’Igualada però ha demostrat que jugant bé i concentrats , poden guanyar a aquest equip del Cerdanyola, esperem que a la tornada a casa així sigui. 

La propera jornada l’Igualada rep a casa al C.H.Sant Esteve Sesrovires, partit que es preveu molt interessant. 

Dirigits per Eduard Ortolà, han jugat: Dani Fons,(4), Sergi Garcia (4), Jordi Grado(6), Jordi Vilarrubias(2), Pere Sendra(3),David Diaz(9), Cesc Carrer(4),Porters: Marc Tarrida( 68% a.)  Carles Serra (47% a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 2

Partit disputat

Club Hanbdol Igualada 25- H. St Quirze “A” 29

Després del partit jugat a Barcelona contra el F.C. Barcelona aquesta setmana ens visitava el St. Quirze, en principi un equip amb un nivell semblant al nostre cosa que presagiava un partit intens i a on es podria veure un bon handbol.

I en efecte el partit va començar amb intensitat cosa que es veia reflectida al marcador amb diferencies que no passaven dels dos gols fins a arribar al descans amb un empat a 11 al marcador, que de no ser per l’encert del porter rival podia haver sigut mes ampli per l’Igualada.

Això ens feia pensar que a la segona part veuríem un partit intens igual que a la primera encara, que amb una mica més d’encert podríem estar pel davant al marcador però un parcial als 15 minuts de 16 a 11 per l’equip de St. Quirze va enfonsar els ànims des nostres del qual no es van saber refer i que va acabar amb un resultat final de 25 -29.

Estem a la categoria més alta de l’handbol infantil de Catalunya i això es nota en el moment que et despistes una mica et fan  un parcial que difícilment et pots refer però el que no podem negar es l’esforç que fiquen els nostres i que de ben segur continuaran ficant per això els encoratgem que continuïn treballant perquè el treball i l’esforç es la base del èxit.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles, amb Martí Méndez  i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 16

Domini igualadí

Club Handbol Igualada  41- CH Ribes “A” 24

Bon partit de les nostres noies contra les de Sant Pere de Ribes. Partit dominat per les igualadines en tot moment, amb bona defensa i bon atac. La primera part acabava amb un marcador de 21-9 i la segona i final del partit amb un 41-24.

Felicitem a les igualadines i les animem a que sempre ens demostrin el seu bon joc d’equip.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  i a la Porteria:  Nuria Rizo i Txell Comellas (Lesionada) Entrenadores:  Laura Baraldés i Jordina Marsal.

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 2ª FASE. Grup A. Jornada 1

Victòria important

JH La Llagosta  17 – Club Handbol Igualada  23

Aquest diumenge 23 de març l’equip cadet femení es va desplaçar  a la Llagosta per jugar el primer partit de la segona fase de la competició.

Les joves jugadores igualadines van començar el partit amb nervis i molt de respecte pel rival, però sempre amb una idea clara en el seu joc, una idea que passava per marcar elles el ritme del partit. De fet, després d’uns minuts inicials a on les igualadines van fallar clars llançaments que van saber solucionar a la perfecció amb una bona actitud defensiva, van aconseguir situar-se a la pista i començar a desplegar el seu joc i, així, marcar el ritme del partit.

En definitiva, els primers 30 minuts de joc van ser de clar tanteig i respecte per part dels dos equips, però un joc molt més sòlid del C.H.I va permetre marxar al descans amb un marcador favorable de 9 a 11.

En la represa i, després d’unes clares i tranquil·litzadores ordres del cos tècnic igualadí, el C.H.I, tot i jugar al primer minut amb una jugadora menys, va aconseguir un clar parcial a favor seu de 0 a 7 que va acabar sent definitiu pel desenvolupament del partit a on en els minuts finals del matx l’entrenador igualadí va començar a gestionar i a provar situacions de joc de cara a pròxims partits.

Cal dir, que tot i la victòria, no vam veure el millor Igualada de la temporada, sobretot, pel que fa a l’efectivitat en els llançaments finals. Es van errar 4 penals i diferents situacions clares de llançament que si haguessin entrat ara mateix estaríem parlant d’un marcador amb una diferència de gols molt més àmplia, i això en aquesta fase pot ser clau, ja que el golaverage pot marcar qui es classifica finalment pel Top 4.

Però l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, al final del partit és va mostrar orgullós de l’esforç i treball de totes les seves jugadores ja que considera que aquest partit era clau per ells i que en una pista tan difícil com la de la Llagosta, les noies han fet un pas endavant com equip i han lluitat fins al final per aconseguir aquesta important victòria.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro van jugar: Irene Garrido (portera); Paula Domingo; Cristina Muñoz; Carla Bisbal; Maria Mayol; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i Maria Barrantes (lesionada).

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 16

Un desplaçament per provar jugades

H. Santpedor 8 – Club Handbol Igualada 29

Aquest dissabte els Infantils de primera d’Igualada s’han enfrontat amb els nois de Santpedor amb un resultat positiu, 8-29.

Les sensacions cada cop son més bones. Pel que fa el joc dels nostres ha millorat molt respecte el principi de temporada, cal destacar per sobre de tot que sempre lluiten sense pensar mai en el marcador.

En cada partit veiem l’evolució dels nostres «minininus» que mica en mica van ampliant les seves jugades de tàctica que els seus entrenadors David i Cesc els hi fan assajar en els entrenaments .

Per l’Igualada dirigits per Cesc Carrer i David Díaz, van jugar: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, Agustin Vazquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *