1a TROBADA DE MINIHANDBOL CIUTAT DE TARREGA 2014

Intensa jornada d’handbol

El diumenge 23 de febrer els equips benjamí i prebenjamí del Projecte VIU L’HANDBOL del Club d’Handbol Igualada van participar en la 1a Trobada de mini handbol Ciutat de Tàrrega organitzada pel Club CEACA Tàrrega al pavelló municipal d’esports.

Els nens i les nenes benjamins es van enfrontar en un disputat triangular amb els equips del CH Santpedor i del SEA Els Costerets de Sant Pere de Ribes. Vam gaudir d’uns partits de gran intensitat, amb contraatacs continuats, molts llançaments a porteria i de força encert. Tothom va córrer molt i va suar a la pista.

Per la seva banda, els jugadors i les jugadores prebenjamins van jugar amb els equips CEACA Tàrrega i ACLE Guissona. Va ser molt divertit i engrescador veure com els menuts del Club comencen a dominar la tècnica de l’handbol.

Tots dos equips es van classificar tercers en les seves competicions i recolliren un merescut trofeu

Dirigits per Nora Muñoz i Rubén Alvarez van jugar: Hugo Cazorla, Mélat Olivé, Aniol Gumà, Lucía Moral, Núria Checa, Judit Solanelles, Xavier Malpartida, Guerau Llansana,Llorenç Taixé, Vinyet Gumà, Guiu Soler i Núria Taixé .

Col·labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies