Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 15 i 16 de febrer

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 17

Un partit molt obert

CH Esplais 32- Club Handbol Igualada 29

Jordi M. Zambrano. Igualada -Els d’Igualada cobrien dissabte a la tarda els prop de 200 quilòmetres que separen la capital de l’Anoia de la localitat empordanesa de Castelló d’Empúries per enfrontar-se al CH Esplais, segon classificat de la categoria i únic equip que sembla capaç de discutir l’hegemonia de la SA Súria en l’esglaó més alt de la classificació.

El xiulet inicial enxampava als jugadors del CH Igualada amb les cames encara entumides pel llarg desplaçament: Els primers compassos del partit van estar marcats per una successió d’errades ofensives igualadines que els locals van saber aprofitar per imprimir un ritme ràpid a base de contraatacs i obrir una escletxa considerable en el marcador. Si ben eloqüent era el cinc a zero que marcava el lluminós passats sis minuts del primer temps, més encara ho era la incapacitat dels del Club Handbol Igualada per rebaixar el ritme i trobar el seu lloc sobre el parquet castellonenc. Com gairebé sempre, la resposta estava al fons de la xarxa contrària: el primer gol igualadí obria la llauna local i donava pas a una segona escena on els de l’Anoia percutien una vegada i un altre sobre la porteria de l’Esplais i aquests, incòmodes en el joc estàtic i curtcircuitats en les passades llargues, deixaven esvair l’avantatge en un segon parcial de 1 a 6 i veien com el partit marxava al territori fangós de les distàncies curtes en que va transcórrer el primer període fins al 16 a 13 del descans.

El partit, molt obert, es va reprendre en una segona part dura, noble i disputada que els prop de cent espectadors de les graderies del pavelló municipal de Castelló d’Empúries van poder gaudir en viu. Els dos equips van intercanviar una successió de gols, jugades i accions i no van ser sinó els detalls -la pilota que passa la línia i l’àrbitre no veu, el contraatac posterior, la mà que passa fregant la pilota que s’escola- els que van decantar la balança cap al cantó local i van portar al 32 a 29 que lluïa al final dels 60 minuts.

Després d’aquesta derrota, l’Igualada queda sisè classificat amb 20 punts però no perd de vista el grup format per OAR Sabadell, AE Aula i CH Sant Llorenç, equips amb qui previsiblement  disputarà la tercera posició de la categoria i el CH Esplais empata a 30 punts al capdamunt de la classificació amb el Súria.

Potser valgui la pena esperar que arribin pròximes victòries per aprofundir en la cara que va mostrar dissabte al vespre l’Igualada per superar l’adversitat inicial; la cara que se sobreposa a les baixes -nombroses i importants -, la distància –llarguíssima -, les carències defensives -evidents- i la fortuna -esquiva-, per lluitar fins al final i posar a estones el peu al coll d’un rival temible i acabar marxant de la pista ovacionats per l’afició i els jugadors contraris.

Potser, diem, aquesta no sigui la jornada propícia per parlar d’aquesta versió, cada vegada més present, que permet als d’Ortolà ser, després de disset jornades, el segon equip més golejador de la categoria i que fa que els rivals vegin en ell un aspirant a ocupar, el proper 27 d’abril, una de les tres posicions que garanteixen una plaça a la segona divisió catalana per la via directe.

De moment, el proper cap de setmana a les Comes, el Club Handbol Igualada té un compte pendent amb el CH Vic.

Van jugar: Jordi Bermejo (7p.), Esteban Lezama (6), Eduard Jounou (1), David Cubí (4), Sergi Garcia (1), Juan Carlos Aguila (1), Jordi Martínez (1), José Luís Álvarez (2), Rubén Álvarez (10) i Eric Elvira (3).

Col·labora: Gràfiques Cubí

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 15

Encarant la 2ª Fase primeres de grup

H. Santpedor 19 – Club Handbol Igualada 24

Diumenge passat 16/02/2014 les jugadores del primer equip del C.H. Igualada, van disputar l’última jornada de la primera fase de la primera catalana, en el grup «A»
Les igualadines es van desplaçar a Santpedor amb només sis jugadores i sense portera, a causa de les lesions, que en aquesta primera fase han castigat en excés a l’equip igualadí.

En la primera part, amb cinc jugadores de camp i una improvisada (però efectiva) portera, les igualadines començaven a remolc al marcador, fins al minut sis en què aconseguien posar-se al davant en el marcador, gràcies a un joc ràpid i vertical que no deixa de donar bons resultats, i una gran actuació de la seva portera de circumstàncies, que els permetia arribar al descans amb 8-12 al marcador a favor de les igualadines.

A la segona part, l’equip lluny d’acusar el desgast físic, va fer un pas endavant, i va plantejar el segon període com si fos el primer, tant en intensitat com en actitud, fruit d’aquest enfocament del partit, van poder acabar amb victòria per 19-24 l’últim partit de la primera fase, que els dóna l’accés directe a la segona fase com a primeres de grup.

Per CLUB HANDBOL IGUALADA van jugar: Laura Baraldés, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera. Portera (improvisada): Ainoa Rizo. Entrenador: Jordi Riba.

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. 1ª Jornada 2

 Partit electritzant

Club Handbol Igualada 30 – CE La Salle Bonanova “A” 29 

El partit des del inici ha estat molt electritzant , jugaven 2 equips de nivell similar i el joc desplegat per  tots dos  així ho ha demostrat. Al començament del partit s’ha vist la voluntat de tots dos d’anar amb la cura de no deixar que el contrari  es pogués escapar en el marcador i les jugades eren molt premeditades, vigilant de no perdre pilotes i assegurant els tirs a porta. Tota la 1ª part ha estat molt igualada, només els últims minuts els de La Salle s’han escapat de 3 gols, però en l’últim moment d’aquesta 1ª part , un partit que s’ estava desenvolupant sense incidències s’ha complicat per un gol de l’Igualada en el mateix moment en que aquest xiulava la final d’ aquesta 1ª part. Això ha provocat queixes dels igualadins, l’expulsió de 2″ d’un jugador i targeta vermella per l’ entrenador de l’Igualada. Acabant aquest primer temps  12 a 15 a favor de La Salle. 

Al començament de la segona part l’ Igualada tenia 2 jugadors menys al terreny de joc i el seu entrenador fora de la pista, però sembla que això ha estat un revulsiu per l’ equip igualadí ja, que en pocs minuts, han remuntat la diferència dels 3 gols i han aconseguit que la resta del partit fos molt emocionant , ja que La Salle tampoc donava peu als igualadins i les jugades d’ambdós equips han fet disfrutar a tot el públic del pavelló que estava ple de gom a gom , ja que a més dels seguidors del handbol Igualada i havia molt públic que ha vingut a veure un torneig de futbol sala i que han quedat meravellats del partit electritzant que s’estava jugant a la pista. Acabant aquesta 2ª part 18 a 14 a favor de l’Igualada.

Hem de felicitar a tot  l’equip , ja que davant de una situació adversa com aquesta han  sabut  estar al partit i aconseguir guanyar-lo, i del bon espectacle que ens han ofert,dels que fan afició.

Entrenats per Pol Cantero , han jugat:  Daniel Fons (3), Sergi Garcia(3), Adrià Cano, Jordi Grado(5),Jordi Vilarrubias(6),Pere Sendra(4), David Diaz(8), Cesc Carrer (1), Guillem Aribau i Xavi Armenteros. Porters: Marc Tarrida (40%a.) Carles Serra (39%a.)

 Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.2ª FASE. Grup A1. 1ª Jornada 1

Difícil partit davant el millor

FC Barcelona 38 – Club Handbol Igualada 12

Bon partit el jugat a  la ciutat esportiva de F.C.Barcelona el passat dissabte davant del primer rival de la segona fase del campionat.

El sorteig va deparar que el primer rival de la segona fase del campionat seria justament el F.C. Barcelona primer classificat del grup A en la primera fase. Era un desplaçament molt difícil ja que és un equip de molta qualitat i així ho va demostrar durant tot el partit , ja que no va baixar el nivell ni un sol instant. Davant d’això l’Igualada  encara que va plantar cara en tot moment no va tenir cap possibilitat en el transcurs del partit de poder ni tant sols ficar-se per davant al marcador. La bona defensa de l’equip rival i un atac amb una gran velocitat va fer que només els poguéssim plantar cara en moments puntuals. Així el marcador al descans ja era de 18 – 7 . A la segona part la tònica va ser la mateixa i la plantilla tan extensa i de tanta qualitat del F.C.Barcelona va fer que el marcador fos al final de 38 -12.

Tot i això felicitar als nostres jugadors per les ganes i l’esforç que van fer ja que la diferència entre uns i altres era molt gran i animar-los a que amb esforç i treball podem aconseguir bons resultats.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería,Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles, Pol Calvet amb Martí Méndez  i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudants Pere Sendra i Marc Tarrida.

Col·labora: Soloraids i DC Dent

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 15

Mal dia davant un fort rival

H. St Quirze  31 – Club Handbol Igualada   13

Aquest diumenge s’ha disputat  el partit contra un rival molt fort i un mal dia de les nostres jugadores. Molt bona defensa i atac per part de les jugadores del Sant Quirze i joc molt fluix per part de les igualadines. La primera part acabava amb un marcador de 19-6 i la segona i final del partit on les nostres noies han remuntat una mica el seu joc ha acabat amb un marcador de 31-13.

Cal treballar molt, posar-hi ganes i esforç. Ànims noies!!!

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes i a la porteria:  Txell Comellas . Entrenadores:  Marta Muñoz.

Col·labora: Rimon Glass

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 15

Objectiu assolit

Club Handbol Igualada  21 – CEACAT Tàrrega  17

Aquest diumenge, 16 de febrer, a les 9:00 hores al complex esportiu de les Comes es disputava l’últim partit d’aquesta primera fase entre el primer i el segon classificat. La victòria pels dos equips era clau per acabar primer de grup ja que abans del partit només els separava un punt a la classificació.

Conscients de la importància del partit les joves jugadores igualadines han sortit a la pista amb una idea clara de joc, a on el treball i l’esforç col·lectiu han estat la clau per aconseguir aquesta important victòria.

El partit ha començat com s’esperava amb un CEACAT practicant una defensa terriblement tancada que dificultava moltíssim les penetracions i llançaments del C.H.I, però les jugadores locals no han perdut els nervis ni la fe en el seu joc i han aconseguit distanciar-se en el marcador a través d’unes bones defenses que els ha permès desplegar atacs ràpids i contundents.

Als últims minuts de la primera part un canvi en el sistema de joc igualadí, tant en atac com en defensa, ens ha portat a veure com el nostre equip acabava de marcar el ritme del partit i del lluminós, acabant aquest període amb un marcador de més 4 gols favorable als interessos locals.

En la represa el C.H.I ha continuat practicant un joc d’equip intens i efectiu per acabar de tancar el partit i no donar cap tipus d’opció a les rivals aconseguint així aquesta important victòria que els hi dóna el primer lloc a la classificació.

Ara ens toca esperar el sorteig de la segona fase i confiar que les joves jugadores segueixen com fins ara, és a dir, treballant al màxim dia a dia per seguir creixent en la seva formació.

Per últim, agrair a l’afició el suport incondicional que sempre dóna a l’equip i que estem convençuts que seguirà donant. L’assoliment d’aquest primer objectiu de la temporada també és una mica vostre ja que sense el vostre suport això no ho haguéssim aconseguit.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales han jugat: Irene Garrido (portera); Carla Bisbal; Paula Domingo; Cristina Muñoz; Maria Mayol; Marcel·la Esquerra; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marta Hernàndez i Maria Barrantes (lesionada

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 15

Una jornada més

Club Handbol Igualada 16 – H. St Cugat “B” 18

Les jornades es van completant i els nostres joves jugadors segueixen agafant experiència en el joc de l’handbol.

Aquest dissabte l’encontre entre el Igualada B i el Sant Cugat ens ha deixat amb la mel a la boca, el resultat ha estat dolent per a nosaltres 16-18 però ens ha donat molta esperança ja que en el partit  disputat a casa seva la victòria del Sant Cugat va ser aclaparadora i en aquest partit els hi ha costat molt de guanyar-nos.

Els infantils de primer any segueixen lluitant amb moltes ganes per tal d’aconseguir resultats positius i favorables als nostres interessos.

El partit en aquest cas ha millorat i molt, des del començament de l’encontre hem estat lluitant i fins i tot hem sorprès als jugadors del Sant Cugat ja que ens hem avançat en el marcador amb dos meravellosos gols però la pèrdua de concentració en un parell de moments ens ha fet perdre aquest avantatge i ens ha acabat portant a una derrota injusta.

Tots els jugadors han estat autèntics murs en defensa i unes feres en l’atac, han jugat en tot moment per l’equip sense individualitats innecessàries i sense pensar  en que estaven minvats ja que hi havien absències de companys que no han pogut assistir a l’encontre.

Els jugadors per l’Igualada dirigits per David Díaz i Cesc Carrer: Fernando Almendro, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Arnau Torner i Agustin Vazquez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *