Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 8 i 9 de febrer

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 16

Avançant amb pas ferm

Club Handbol Igualada 39 – 33 CH Sant Andreu

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat al pavelló de les Comes diumenge a dos quarts d’una del migdia. L’Igualada s’enfrontava al Sant Andreu en la setzena jornada de lliga.

Després de tres victòries consecutives l’Igualada no volia deixar de pitjar l’accelerador per enfilar-se a les posicions altes de la lliga. Partit important per poder mantenir les opcions de col·locar-se en les places que porten a l’ascens directe. El rival era teòricament assequible ja que estan situats a mitja taula, però és un equip sempre difícil per la seva veterania.

El partit va començar sota el domini de l’equip local, és a dir, establint un ritme de joc ràpid per tal d’esgotar als jugadors visitants. Això va donar els primers fruits aconseguint un avantatge de dos gols al marcador. Però al cap de pocs minuts el domini va passar a ser del Sant Andreu, imposant un ritme de joc més lent però no menys eficaç. Això els va permetre posar-se per davant. El partit anava avançant amb un atac i gol per part dels dos equips, cada un aprofitant les seves virtuts. A pocs minuts del final de la primera part, els igualadins van forçar la màquina per poder tenir un avantatge clar al descans. Les coses van sortir bé i va permetre als locals anar al vestuari amb una diferència de 4 gols al marcador,20 a16.

La segona part va tenir períodes ben diferents. Al principi, l’Igualada va posar la directa i va aconseguir anul·lar els visitants, per fer-ho, van saber organitzar-se bé en defensa – com sempre, amb excepcions – i en atac els gols arribaven gràcies als contraatacs i als atacs ben construïts. En aquests primers minuts els igualadins van arribar a aconseguir un avantatge de 9 gols (31-22). Però a partir d’aquí, van arribar uns minuts bojos amb un desordre tant ofensiu com defensiu a les dues bandes. Aquest desordre va afavorir al Sant Andreu que va poder retallar distàncies fins a posar-se tant sols a 4 gols per sota. Gràcies als molt bons primers minuts l’Igualada seguia per davant en el marcador i els últims minuts van servir per tornar a posar ordre per no deixar escapar un partit que estava ben encarrilat. En aquests últims minuts els locals van poder tornar a obrir una mica de forat al marcador fins arribar al final amb un resultat favorable de39 a33.

Bon partit de l’Igualada tot i que s’han de millorar les faltes de concentració que es repeteixen en molts partits, si s’aconsegueix aquesta millora es podrà arribar al final de la lliga amb opcions per l’ascens directe. L’equip cada cop hi creu més, però s’ha de treballar. S’espera recuperar aviat les dues baixes importants per poder afrontar els partits més complicats que aniran arribant.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (4 a.) i Jordi Bermejo (7 a.). Esteban Lezama (4), Eduard Jounou (2), David Cubí (4), Sergi Garcia (2), Juan Carlos Àguila (1), José Luís Álvarez (4), Rubén Álvarez (7), Èric Elvira (3), Adrián Suero (6) i Miquel Albareda (6).

Col·labora: Gràfiques Cubí

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA. 2ª FASE. Sèrie. A-2. 1ª Jornada 1

 Començant la segona fase

 Sant Martí Esport 51 – Club Handbol Igualada 28 

Primer partit corresponent a la segona fase de la Lliga Catalana entre els equips classificats a la part baixa dels 2 grups de la 1ª Fase . Tot i que el resultat del partit sembla que ha estat una superioritat molt manifesta de l’equip de Sant Martí , realment el partit ha estat molt disputat i ha sigut molt entretingut , doncs l’Igualada ha tingut moltes ocasions de gol però entre el tirs que han anat al pal i les aturades dels 2 porters del Sant Martí, el marcador ha quedat molt per sota del que podia arribar a ser. Acabant la 1ª part 27 a 15 a favor del Sant Martí . 

La segona part ha estat el mateix que la primera , l’Igualada ha jugat bé , tot i tenir algunes fases del partit de desencert per pilotes perdudes i passades errònies , arribaven a porta  del Sant Martí , però semblava que hi havia un mur i les pilotes no entraven , el porters ho paraven tot o bé anaven al pal. Acabant la 2ª part 24 a 13 . Resumint ; un resultat que l’Igualada no es mereixia , això és l’handbol.

Entrenats per Pol Cantero , han jugat: Jordi Vilarrubias(6),Raül Ubía(1)Daniel Fons(1), Sergi Garcia(3), David Diaz(9), Cesc Carrer(1), Jordi Grado(4) Pere Sendra(2), Adrià Cano (1) Porters: Marc Tarrida (5a.) Carles Serra (9a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 14

Bon partit i objectiu aconseguit

Club Handbol Igualada 27- Joventut H. Mataró 16

Bon partit jugat a  Les Comes el passat dissabte contra el cinquè classificat del grup.

El partit, l’últim de la primera fase,  es presentava com una bona pedra de toc cara a la segona fase contra un equip d’entitat. Una vegada assolida la quarta plaça, el repte era aconseguir i obtenir els punts i a la vegada poder-nos demostrar que quan tenim un equip d’entitat si juguem com sabem,podem guanyar i donar bon espectacle.

Així va ser, encara que al principi ens va faltar actitud i força, però tot va canviar arrel d’un temps demanat pel nostre entrenador i fer- los veure que sinó apretavem tindríem problemes per aconseguir l’objectiu,amb aquest canvi vem arribar al descans amb un 11-8 que feia veure que si haguéssim jugat tota la estona com al final el resultat encara podia haver estat més ampli.

A la segona part el joc va continuar desenvolupant-se de la mateixa manera que durant el segon tram del primer temps i es va demostrar al marcador final que va ser de 27 – 16.

Cal felicitar als nostres jugadors així com a l’entrenador i els ajudants pels èxits aconseguits hem arribat al final de la primera fase entre els vuit millors equips de Catalunya de la nostra categoria i els encoratgem a què durant la segona fase segueixin treballant per poder aconseguir fites més altes que amb treball, il·lusió i esforç estem segurs  que les aconseguiran.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT

Per l´ Igualada van jugar  Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Pep Bové,  Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles, Pol Calvet amb Martí Méndez  i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada.

Col·labora: Soloraids

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 14

Mal dia per les nostres jugadores

Club Handbol Igualada 15 – H. St.Joan Despí “A”23

Mal dia per les nostres jugadores, sobretot a la primera part, on no hi ha hagut bones jugades, amb una bona defensa, però en els contraatacs les noies no han sabut jugar en equip i les noies del Sant Joan Despí ho han aprofitat. La primera part acabava amb un 5 – 13. A la segona part les noies han donat un tomb al seu joc i, continuant amb una bona defensa, han fet molts bons contraatacs acabat amb un 15-23

Jugadores: Aida López, Alba Casé, Amanda Sanjuan, Ane Crespo, Èlia Torreblanca, Emma Jové, Jana Elvira, Júlia Subirana, Olga Núñez i a la Porteria: Txell Comellas. Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 14

Victòria en un nou derbi

CH Vilanova del Camí  5Club Handbol Igualada 19

Dissabte 8 de febrer a les 18:00 hores al complex vilanoví de Can Titó es disputava el derbi comarcal d’handbol femení en la categoria cadet. Com a tot derbi l’expectació era màxima, fet que provocava que les grades del pavelló estiguessin d’allò més plenes per veure un partit d’handbol vibrant entre dos clubs de la comarca.

El partit va començar amb la sorpresa de canvi de joc defensiu del conjunt local, anteriorment  jugava amb una defensa més profunda i aquesta vegada va afrontar al matx amb un sistema defensiu més ample i no tan profund com és la defensa 6:0, però tot i el canvi defensiu de les rivals les joves jugadores igualadines no es van desconcentrar i van jugar sobre el guió establert, és a dir, construir el seu joc d’atac a partir de bones defenses i ràpides transicions defensa/atac. Amb aquest guió es va arribar a l’equador del matx amb el resultat al lluminós de 2 a 9 a favor de les igualadines.

En la represa, les nostres jugadores van continuar treballant i provant accions de cara al pròxim partit, ja que es trobaran un rival que practica el mateix tipus de defensa que van realitzar les noies del C.H.V.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido (portería); Paula Domingo; Cristina Muñoz; Carla Bisbal; Maria Mayol; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Èlia Roca; Marta Hernández i Maria Barrantes (lesionada)

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 14

Un bon partit de primera

H.P.Cerdanyola “B” 19 – Club Handbol Igualada 15

Poc pensàvem que aquest dissabte 8 de febrer, plujós, tindríem un duel de primera a primera.

El temps està donant els seus fruits  al nostre equip masculí de primera, ens ha ofert un partit molt emocionant , ple de grates sorpreses i amb moltes noves jugades que per mala sort no han estat finalitzades amb encert però ens deixa una idea de com els nostres jugadors evolucionen amb fermesa  cap a noves fites.

El desenvolupament del partit ha estat com sempre amb una primera part on ens ha costat entrar en joc però amb una segona part explosiva, on els nostres adversaris de Cerdanyola han patit pel resultat veient perillar la seva victòria, que ha estat de 19 -15.

Hem jugat amb fermesa i convicció sobretot a la segona part on els nostres entrenadors han sabut esperonar els jugadors donant-los l’empenta necessària perquè en cap moment donessin el partit per perdut.

Felicitacions i seguir a animant-los perquè lluitin amb aquesta fermesa des del primer minut fins el darrer.

Els  nostres herois d’aquest partit han estat: Fernando Almendro, Jose Antonio Herrrerias, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles i Arnau Torner. També cal felicitar  els entrenadors, David Diaz i Francesc Carrer, que treballen amb els infantils de primera amb molt interès i ganes per aconseguir millors resultats setmana darrera setmana.

INFANTIL FEMENÍ. Partit Amistós a St Pere de Ribes

III Torneig Sant Pau

St Pere de Ribes  13 – Club Handbol Igualada 30

Avui les igualadines han sortit a per totes des del primer moment, fent un joc extraordinari, amb una molt  bona defensa i uns ràpids i contundents contraatacs que les han fet desmarcar-se des del primer moment. Molt bon joc d’equip que ens ha deixat un marcador a la primera part de 5 – 13 per acabar a la segona part amb un 15 – 30.

Animem a les noies a jugar sempre així.

Jugadores: Aida López, Alba Casé, Amanda Sanjuan, Ane Crespo, Èlia Torreblanca, Emma Jové, Jana Elvira, Júlia Subirana, Olga Núñez i a la porteria: Txell Comellas. Entrenador: Joan Alcoberro

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *