Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Amistós Special APINAS i l’Infantil masculí

Gran amistós de l’equip Special APINAS

Club Handbol Igualada 22- Special APINAS 31

Aquest passat dissabte, els nois i noies de l’escola Auria, van disputar un partit amistós amb l’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada a les pistes de Les Comes. Al llarg dels 40 minuts es va poder veure una progressió dels nois i noies de l’Escola Àuria, que agafant confiança, van dificultar el joc als rivals i es van mantenir durant tot el partit amb el marcador a favor.

A la segona part, l’equip infantil va sortir amb força, però una bona defensa dels jugadors de l’equip Special, va evitar que aquests poguessin remuntar. En acabar, bones sensacions per la millora de l’equip guanyador que entrena amb constància i es prepara per encarar nous encontres.

Pe l’equip Special dirigits per Roger Calçada, Sergi Garcia, Eduard Jounou, Jordina Marsal i Marc Tarrida, van jugar: Ivan,Alejandro(12gols),Haider(5 gols),Marco(6 gols),Guillem(3 gols),Cristian(2 gols),Dani(2 gols),Dani(2 gols),Laura(1 gol), Àlex,Joaquim.

Per l’equip Infantil Masculí, dirigits per David Díaz i Cesc Carrer, van jugar: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, AgustinVazquez, Iker Sabuquillo i Ivan Ruiz.

Col·labora: SAI Computers i APINAS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *