Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 18 i 19 de gener

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 13

La primera victòria de l’any

Club Handbol Igualada 29 – 28 C. H. Sant Llorenç

Ton Casellas – Igualada. Últim partit de la primera volta disputat a dos quarts d’una del migdia al pavelló de Les Comes que enfrontava a l’Igualada contra el Sant Llorenç.

Després de la derrota la setmana passada contra el líder, aquest diumenge els igualadins s’enfrontaven contra el tercer classificat per tancar la primera volta. L’equip recuperava jugadors importants per afrontar el matx amb millors condicions. Feia tres jornades que no s’aconseguia la victòria, i era vital per no deixar escapar als seus adversaris més directes.

El partit va començar sent molt favorable per l’equip igualadí, ja que van sortir molt concentrats i amb ganes de marcar territori des de bon principi contra un rival teòricament millor. Bona organització defensiva, aturades del porter local i efectivitat en atac, aquests van ser els ingredients per poder posar-se9 a5 al marcador al minut 15. Seguien bloquejant totalment l’atac dels visitants, que permetia fer gols ràpids mitjançant els contraatacs. La diferència es va ampliar fins a un màxim de 6 gols, però a deu minuts del final de la primera part, el cansament va passar factura, i els del Llobregat van poder desplegar el seu joc habitual i retallar la diferència de gols fins arribar al descans només un gol per sota, amb un marcador de18 a17. El gran esforç del inici permetia als locals mantenir les opcions per aconseguir la victòria.

En la represa, els dos equips van sortir molt forts per intentar obrir forat en el marcador. Més agressius, volent controlar el ritme del partit, oferint un variat repertori en atac i defensant amb solidesa. Tots aquests aspectes van provocar un joc intens i equilibrat, que no permetia a cap dels dos equips aconseguir una àmplia diferència en el resultat. La màxima diferència que hi va haver en la segona part va ser de dos gols. Amb aquesta tònica es va arribar als minuts finals del partit, a falta de dos minuts per la finalització l’Igualada perdia d’un gol. Durant el penúltim atac dels locals, no massa elaborat, es va aconseguir el gol de l’empat. A falta d’un minut atacava el Sant Llorenç i la defensa igualadina va ser un desastre, això va permetre al central atacant fer un llançament des de6 metres, que va aturar el porter local. En el següent atac a falta de pocs segons per l’acabament, es va provocar un penal que va transformar el central igualadí amb molta sang freda. Aquest gol i la parada del porter local, van donar la victòria més agònica i de les més importants fins el moment. El marcador reflectia un29 a28.

Gràcies a aquesta victòria els igualadins es refermen en la zona mitja-alta de la taula i disminueixen l’avantatge de punts amb els de dalt de tot. La setmana vinent l’Igualada començarà la segona volta de la lliga jugant un altre cop a casa i enfrontant-se al Santpedor, desè classificat, però que va complicar les coses al seu camp en el qual els igualadins només van poder empatar.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Jordi Bermejo (15 a.) i Hilario Canales (2 a.), com a porters. Esteban Lezama (3), David Cubí (2), Sergi Garcia (2), José Luís Álvarez (2), Rubén Álvarez (2), Èric Elvira, Pol Cantero (9), Adrián Suero (6) i Miquel Albareda (3).

Col·labora: Gràfiques Cubí

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 11

Un Pas Endavant

Club Handbol Igualada 25 – Torró D’agramunt CHA 9

El diumenge 19/01/2014 a les Comes es va jugar la jornada 11 de la primera fase corresponent al Grup «A».

En la primera part, a les jugadores del Club handbol Igualada els va costar agafar el ritme del partit, al minut set i amb 2-2 al marcador, van començar a jugar com ja ens tenen acostumats, més centrades en el seu joc i ,amb un parcial de 5-0, van aconseguir distanciar-se en el marcador fins a aconseguir un avantatge de vuit gols al descans i un resultat de 12-4 per a les igualadines.

A la segona part, després d’uns primers minuts en què els dos equips van intercanviar gols als dos costats del marcador, les jugadores de l’Igualada van fer un pas endavant, i van augmentar el ritme i la intensitat del seu joc, i amb un últim parcial de 7-0 tancaven el marcador amb un resultat de 25-9 per a les igualadines, que afrontaran la setmana que ve, un partit decisiu per poder classificar-se primeres del seu grup i passar a la segona fase del campionat.

Per C.H. Igualada van jugar: Nora Muñoz, Laura Baraldés, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Elena Minguez, Alicia Nieto, Marta Muñoz. Portera: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba. 

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 12

Difícil partit davant la Roca

Club Handbol Igualada 24 – BM La Roca 43

Partit que d’entrada es preveia molt complicat per l’Igualada , ja que jugàvem amb un dels primers classificats de la Lliga Catalana Juvenil  i en el partit d’anada ja s’havia perdut per 47 a 29.

Només començar el partit els de La Roca han sortit molt forts i als 10 minuts, la diferència ja era de 8 gols a favor de La Roca , demostrant perquè ocupen els primers llocs de la taula a la LLiga , tot i això els jugadors de l’Igualada sempre han estat donant la cara i mai han abaixat el braços , al contrari, han demostrat tenir orgull i molta força física i mental , ja que mentre els de La Roca tenien 14 jugadors (12 de pista), l’Igualada només comptava amb 10 jugadors (8 de pista) ,pel què els canvis han pogut ser els mínims i això es fa notar al llarg d’ un  partit molt intens  de 60 minuts. 

La primera part ha acabat 10 a 21 per BM La Roca i la segona part 14 a 22 a favor també  de BM La Roca.

Tot i perdre el partit els nostres jugadors han demostrat que no es deixen trepitjar per cap equip i podem estar orgullosos d’ells.

Entrenats per Pol Cantero , han jugat: Jordi Vilarrubias (6), Raül Ubía(3), Dani Fons, David Diaz(7), Cesc Carrer, Jordi Grado(8),Pere Sendra, Adrià Cano (1).Porters : Marc Tarrida (7a.) Carles Serra (4a.) Absent : Sergi García. 

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 11

Handbol en estat pur

Club Handbol Igualada 31 – BM La Roca 36

Handbol en estat pur,d’aquesta manera podríem definir el partit jugat el dissabte a Les Comes per l’equip infantil masculí a la Lliga Catalana.

El partit aquesta vegada era contra el líder del grup, cosa que va fer que els nostres jugadors comencessin a jugar amb una gran concentració i això, junt a  una gran defensa que fins el dia d’avui no s’havia vist( encara que sabíem que era possible), es veia reflectit al marcador a cada minut del partit amb diferències molt ajustades que feien que l’equip rival tingués de treure tots el seus efectius durant la gran part del partit, al descans es va arribar amb un ajustat16 – 19.

La segona part va ser una còpia de la primera encara que al principi podíem veure que els nostres afluixaven. De cop van revifar i van començar a jugar igual que a la primera part amb molta intensitat, forta defensa cosa que feia que l’equip rival no pogués agafar una gran avantatja al marcador i així es va arribar al final del partit amb un resultat de 31 – 36.

Cal animar als nostres jugadors ja que és el que necessiten per demostrar tota la seva vàlua. La setmana que ve anem a Granollers , esperem mantenir el bon nivell de joc i com a mínim plantar cara am uns dels rivals més forts del grup i perquè no, donar la sorpresa.

MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT………

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles amb Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudants Marc Tarrida i Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 11

Bon partit

Club Handbol Igualada 24 – Cooperativa St Boi 30

Bon partit el jugat aquest dissabte a Igualada contra l’Handbol Cooperativa Sant Boi, un equip molt fort. Tot i que les igualadines van trigar una mica a sentir-se bé al partit, finalment van fer bones jugades al contraatac i poc a poc van anar trobant el seu lloc. La primera part va acabar amb un 11 – 17 i la segona i final del partit amb un 24 – 30.

Animem a les noies a continuar treballant i millorant  i a l’afició a seguir fent pinya.

Jugadores: Aida López, Alba Casé, Amanda Sanjuan, Ane Crespo, Èlia Torreblanca, Emma Jové, Jana Elvira, Júlia Subirana, Olga Núñez i a la porteria: Txell Comellas. Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 11

Una victòria clara i passada per aigua

H Berga 6 –  Club Handbol Igualada 18

Aquest dissabte els Infantils de primera d’e l’Igualada s’han enfrontat als nois de Berga amb un resultat positiu, 6-18 , però amb unes sensacions no tant bones.

Per començar el pavelló estava inundat i vàrem haver de traslladar-nos a un altre pista; en segon lloc els àrbitres disputaven el seu primer en contra. Per tot això el partit, tot hi ser clar per a nosaltres, va estar ple de jugades que cada cop es complicaven més fins el punt que ningú va quedar satisfet i mols  van patir per la integritat dels jugadors.

Pel que fa el joc dels nostres jugadors ,en aquesta ocasió va ser bona i no van haver tantes pèrdues de pilotes com en altres encontres, cada cop els jugadors estan més còmodes  en les seves posicions i mostren detalls més tècnics gràcies a les explicacions dels seus entrenadors, David Diaz i Francesc Carrer .

Els jugadors que han participat en aquest partit han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, Agustin Vazquez

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 11

Club Handbol Igualada  23  – A. Alcarràs 17

EH ALEVÍ MIXTE. Campionat de la Catalunya. 1ª Fase. Grup A. Jornada 11

Seguim millorant poc a poc

Club Handbol Igualada  6 – BM La Roca 10

Dissabte al matí, l’equip aleví mixta del Club Handbol Igualada jugava el seu onzè partit del Campionat de Catalunya.                               

El primer quart del partits, l’equip de la Roca va ser superior a l’equip local amb una defensa molt forta que feia difícil arribar a porteria per a l’equip local.

El segon quart, tot i que també se’l va endur l’equip visitant, els igualadins es van despertar una mica i van plantar cara als vallesans perdent només per la mínima.

El tercer quart els igualadins ja molt endinsats en el partit, van posar molt difícil les coses a l’equip visitant que va haver de reforçar l’equip sinó volia perdre la part.

El quart temps, va ser un autèntic duel de tu a tu entre els dos equips igualant molt el nivell de joc i finalment, els de la Roca es van endur la part

Dirigits por: Ana Vazquez i Marta Muñoz van jugar: Pol Calvet, Agustin Vázquez,   Bernat Bisbal, Pol Quintana, Xenia Méndez,Mariona Albareda, Marta Albareda, Marta Segura, Dimas Fruitos i Angela Gil.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *