Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 11 i 12 de gener

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 12

Derrota enfront els líders

Himesa SA Súria 37 – Club Handbol Igualada 27

Jordi M. Zambrano – Igualada. Derrota del Club Handbol Igualada per 27 a 37 gols contra la Societat Atlètica Súria gols al pavelló municipal de Súria, Bages.

Després de la derrota a Barcelona i de l’empat a l’últim sospir aconseguit a casa enfront el Rubí abans de la parada nadalenca, l’Igualada afrontava aquest difícil partit amb un equip ple de baixes -fins a sis- i amb el record de la dolorosa desfeta de la temporada passada en aquesta mateixa pista. 

Amb aquests precedents, el desplaçament a la comarca veïna per enfrontar la Societat Atlètica Súria, equip que comanda amb ma de ferro el grup A de la tercera categoria preferent catalana, es preveia complicat. Fonamentats en una defensa excepcional -és l’equip que menys gols ha encaixat de tota la categoria- i en un atac altament eficient -segon equip més golejador-, els del Bages compten tots els seus partits per victòries a falta d’un sol enfrontament per cloure la primera volta de la competició i, vista la superioritat, tot apunta que la propera temporada serà equip de segona divisió.

El partit, malgrat la invitació al pessimisme que les xifres suposaven, va començar somrient als igualadins, que van aconseguir els primers dos gols en les seves dues primeres accions ofensives. Aquesta va ser l’única avantatge en el marcador que els de l’Anoia van conèixer en tot el partit ja que ràpidament el Súria va saber reequilibrar aquesta situació, col·locar l’empat i assolir una diferència favorable d’entre dos i tres gols que van mantindre durant tota la primera part. Una jugada d’estratègia local al llindar del descans col·locava el 17 a 13 amb que es va arribar al xiulet final i enviava als vestidors als igualadins amb una desavantatge de quatre gols per primera vegada en el partit.

No semblava, arribats a aquest punt, que la superioritat del Súria hagués lluït massa ni que els d’Eduard Ortolà no tinguessin opcions de disputar el partit, així que era de preveure una segona part emocionant i que finalment no va ser: Tan bon punt es va reprendre el joc, els del Bages van córrer la persiana de la seva defensa i van posar una marxa més al partit, convertint cada acció igualadina que xocava contra el seu mur en una cavalcada rapidíssima cap a la porteria contrària i en gol; així com imprimint molta velocitat a l’acció posterior als gols marcats pels de l’Anoia a fi enxampar la defensa del Club Handbol en fase de formació. La solidesa defensiva i la facilitat golejadora mostrada al contraatac per la Societat Atlètica Súria durant aquesta fase va portar al 27 a 20 que lluïa al marcador al minut 45 de joc i que ja semblava del tot irreversible. Malgrat els esforços dels de la capital de l’Anoia, que en cap moment van aconseguir escurçar la diferència més enllà dels cinc gols. Els últims quinze minuts, disputats per inèrcia, van permetre als suriencs ampliar l’avantatge i cloure el partit amb el resultat final de 37 a 27.

El Club Handbol Igualada suma, després de dotze partits, cinc victòries, dos empats i cinc derrotes a falta de rebre, la setmana que ve a les Comes, al Club Handbol Sant Llorenç – Sant Feliu de Llobregat “A”. Amb aquest partit clourà la primera meitat del campionat territorial.

Van jugar: Jordi Bermejo (17p.), Eduard Jounou, David Cubí (4), Sergi Garcia (3), Juan Carlos Águila, Jordi Martínez, José Luís Álvarez (1), Èric Elvira (4), Adrián Cano (11) i Miqui Albareda (4)

Col·labora: Gràfiques Cubí

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 11

Partit molt disputat 

Club Handbol Igualada 32 –  H. Sant Cugat “A”  35 

Partit jugat el 12-1-2014 a les 10:45  a igualada , pavelló de les comes 

Partit molt disputat entre dos equips d’un nivell de joc similar, l’Igualada en el partit d’anada va guanyar a casa del Sant Cugat per 31-34 . A la primera part el Sant Cugat ha començat molt fort , establint un diferència de 4 gols durant quasibé els 30 minuts del partit , tot i que l’Igualada va reaccionar als 10 minuts , la diferència de 4 gols s’ha mantingut durant tot el primer temps acabant aquest  amb un 16 a 20 . 

A la segona part semblava que l’Igualada podia recuperar aquesta diferència de gols ja que durant alguns minuts estaven a 1 gol del Sant Cugat , però la mala sort, 4 tirs al pal i tres penalts fallats i la desconcentració en alguns moments,no han deixat guanyar aquest partit l’Igualada. Acabant la segona part amb 16 a 15 a favor de l’Igualada però el resultat final de 32 a 35. 

Entrenats per Pol Cantero, han jugat : Raül Ubia(6) , Daniel Fons (1), Sergi Garcia (8) , Adrian Cano, Jordi Grado(8), Jordi Vilarrubias (7) David Diaz (2) i Cesc Carrer. Porters:  Marc Tarrida ( 7 a.) i Carles Serra (5a.) Lesionats: Pere Sendra

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 10

Partit sense cap història

Club Handbol Igualada 49 – St Esteve Sesrovires  19

Partit sense cap història el jugat el dissabte a Les Comes davant de l’ últim classificat el Sant Esteve Sesrovires. Ja des del principi es veia venir que seria un partit amb una dificultat mínima i el pronòstic va fer-se realitat ,doncs el resultat a la primera part va ser de 23 – 3 . A la segona,part la relaxació, les proves i els canvis en defensa van provocar que el resultat no fos d’escàndol acabant el partit amb un 49-19 .

La setmana que ve ens visita el líder del grup , la Roca, on esperem veure un partit intens i emocionant. Per això  cal seguir treballant  i cal seguir animant-los. MOLTA FORÇA I A SEGUIR TREBALLANT………

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles i Pep Bove. Joel Solanelles i Martí Mendez a la portería. Entrenador Roger Calçada.

Col·labora: Soloraids

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE. Grup Únic.  Jornada 10

Bon partit de les igualadines

B. M. Granollers 28 -C. H. Igualada    19

Bon partit de les igualadines contra un equip molt fort com és el Granollers. Bons atacs i bones defenses de les nostres noies però amb pèrdues de pilotes que es van convertir en contraatacs en contra. La primera part acabava amb un 14-9 i la segona i final del partit amb un 28-19. A continuar treballant i millorant.

Per L’igualada Van Jugar: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  I A La Porteria:  Txell Comellas  i  Núria Rizo .Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 10

Després de Nadal l’infantil B tornar a jugar

Club Handbol Igualada 15  – BM Polinyà 15

Hem tornat de vacances i el primer partit amb el Polinyà ens ha donat un resultat millor que l’últim cop que vàrem  jugar amb ells, aquest cop hem empatat a 15, tot haver pogut guanyar.

Els nostres joves jugadors varen començar el partit una mica adormits però a la segona part van millorar fins aconseguir empatar el partit i fins i tot, es varen posar per davant en el marcador, la falta d’encert i unes decisions poc afortunades van provocar que l’equip del Polinyà ens empatés  i fins i tot van tenir l’última possessió de pilota on podien haver guanyat l’encontre.

Hem de seguir animant aquest jugadors que comencen  a obrir-se camí i ajudar-los a millorar en el seu joc com en el seu esperit de lluita, tot això ho aconseguirem amb l’ajuda dels nostres entrenadors, David Diaz i Francesc Carrer, i l’esforç incondicional dels pares i mares que amb molta il·lusió acompanyen aquesta quitxalla

Els jugadors que han participat en aquest partit han estat: Fernando Almendro, Marc Andreu, Pol Calvet, Marc Espinagosa, Biel Hornas, David Malpartida, Toni Puig, Xavier Reina, Gerard Simon, Joel Solanelles, Arnau Torner, Agustin Vazquez, Iker Sabuquillo i Ivan Ruiz.

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 10

Les lesions i la escassa banqueta acaben passant factura

CEACAT Tàrrega  19 – Club Handbol Igualada  18

El dissabte 11 de gener l’equip cadet femení del club disputava l’últim partit de la segona volta a casa del segon classificat el Tàrrega amb l’objectiu clar de poder jugar un partit intens tot i les baixes que fa dues setmanes que arrossega l’equip. Unes baixes que han provocat una situació extrema i preocupant en el sí del grup durant els últims entrenaments i, sobretot, a l’hora de poder jugar aquest important matx.

Amb tot això l’equip igualadí es va desplaçar a Tàrrega amb 6 jugadores de camp més la portera, però d’aquestes 6 jugadores de camp, 3 encara no estaven al 100% per jugar, o en algun cas no estaven  ni per jugar 10 minuts, però tot i així, dintre de les lesionades eren les que en millor condicions estaven.

Expliquem això no perquè serveixi d’excusa per la derrota sinó per mostrar el nostre més sincer i profund orgull al veure com aquestes joves jugadores van jugar el partit ja que el Tàrrega des d’un bon inici va demostrar el seu plantejament a la pista, un plantejament purament de joc destructiu a nivell defensiu.

Però el partit va tenir diferents capítols, el primer quan els dos equips jugaven 6 contra 6 a on les jugadores igualadines controlaven, tot i el cansament i el dolor el ritme i marcador del partit; un segon capítol a on el Tàrrega es va sentir més còmode i podia fer més mal al nostre equip i per últim un tercer capítol, quan el C.H.I es va quedar amb una jugadora menys a la pista al  minut 6 de la segona part, per tant, les igualadines encara tenien per davant 22 minuts de partit per jugar amb inferioritat numèrica .Amb aquest escenari les igualadines van lluitar de valent per recuperar un resultat advers de 5 gols en contra per acabar perdent de només un gol.

Des d’aquestes línies només podem felicitar a les nostres jugadores pel seu treball i esforç mostrat al llarg del partit i esperar que tot aquest  esforç i dolor de les jugadores que van anar a jugar el partit lesionades, no ens passi factura al llarg d’aquests dies a on l’equip es jugar el liderat del grup.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro van jugar : Irene Garrido (portera); Carla Bisbal; Paula Domingo; Èlia Roca; Cristina Muñoz; Oriana Quintero i Marcel·la Esquerra.

EH ALEVÍ MIXTE.Campionat de la Catalunya. 1ª Fase.Grup A. Jornada 10

Bon començament d’any pel l’aleví

Salle Montcada 17  – Club Handbol Igualada 17

Dissabte al matí, l’equip aleví del Club Handbol Igualada es desplaçava a Montcada per disputar la desena jornada de la primera fase del campionat i primer partit d’aquest 2014.                                   

Durant el primer quart de partit, l’equip  vallesà va ser superior a l’equip igualadí malgrat jugaven amb una defensa no permesa en aquesta categoria.

El segon quart els igualadins, ja més entrats en el partit,ho van posar difícil al l’equip rival tot i perdre per la mínima.

El tercer quart, l’equip igualadí, va jugar el millor quart de partit en el que porta de temporada i supera als de la Salle de manera espectacular.

L’últim quart de partit es preveia d’infart ja que es va convertir en decisiu i el que cap dels dos equips volia perdre. Els del a Salle volien assegurar el partit, els de l’Igualada es veien capaços d’emportar-se la part i aconseguir l’empat. Així doncs, amb una gran emoció, els dos equips ho van donar tot a la pista. Finalment els igualadins van superar als locals i d’aquesta manera el partit quedava en taules.

Resultat d’empat que deixa una molt bona sensació i dóna molts ànims en aquest començament d’any.

Dirigits per: Ana Vazquez i Marta Muñoz van jugar: Pol Calvet, Agustin Vázquez,   Bernat Bisbal, Pol Quintana, Xénia Méndez,    Mariona Albareda, Marta Albareda, Arnau Claramunt,Marta Segura, Dimas.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *