Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’Handbol Igualada recapta més de 300 euros per a la Marató de TV3

Igualada, 15 de desembre de 2013. El Club Handbol Igualada ha recaptat més de 300 euros per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties neurodegeneratives. Tots aquests diners es van recollir diumenge passat, en el marc de la VIII Trobada HandboliCat Ciutat d’Igualada, iniciativa que té com a objectiu promocionar aquest esport en les categories d’iniciació.

Durant la trobada es van organitzar diverses activitats per a recaptar fons. Així es va organitzar una xocolatada, gentilesa del bar de Les Comes. Mentre que els infants participants a la Trobada podien menjar de franc xocolata desfeta, els pares havien de fer una aportació d’un euro que aniran destinats a la Marató de TV3. Es va organitzar una zona lúdica amb un iglu on els nens i nenes podien fer llançaments des del seu interior, als quals també s’hi accedia lliurement amb la mateixa aportació voluntària i, en la majoria dels equips, amb l’aportació dels 15€ que van ingressar per formalitzar la inscripció.

A la pista de l’amfiteatre es va inflar un globus on tots els que volien hi podien fer un vol captiu també amb una aportació simbòlica, que va ser una gran i atractiva novetat en aquesta vuitena edició.

La Trobada HandboliCat Ciutat d’Igualada es va celebrar el mateix diumenge que s’emetia el programa a TV3 i tot plegat va ajudar a recaptar aquests diners per col·laborar en la Marató de TV3 i ajudar a reflexionar en aspectes tant importants com la col·laboració, el voluntariat i la sensibilitat davant temes tant importants com la salut.

El Club handbol Igualada valora aquesta trobada com un acte de gran solidaritat a més a més d’esportiu. L’acte va ser possible gràcies a la col·laboració de més de 70 voluntaris del club , amics i familiars que des de primera hora del matí amb molta il·lusió i, fins ben passada la tarda, van ser allà ajudant en tot el què va fer falta per fer una Gran Festa de l’Handbol i Solidaritat. Des d’aquí el nostre més sincer agraïment.

Agrair també la gentilesa de Chupa-Chups, Asfalt, Musfi’s  que van lliurar uns obsequis per a tots els participants ,a Jordi Enrich amb el seu iglu, en Carles Figueres per la posada en escena del globus a la pista de les comes i a la cafeteria de les Comes que ens va obsequiar amb la xocolata que van deixar ben contents als més de 400 nens i nenes participants i els seus acompanyants així com  també al grup pumcat per la seva animació. Gràcies a tots.

Club Handbol Igualada us felicita a tots per la gran mostra de solidaritat i col·laboració  i per la gran canya que entre tots vem donar a la Marató de TV3.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *