Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques dels partits: 14 i 15 de desembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 10

Tocant de peus a terra

 A. E. Aula 30 – 28 C. H. Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat dissabte a les vuit del vespre a Barcelona, al pavelló de l’Agrupació Esportiva Aula, corresponent a la desena jornada de lliga que enfrontava l’equip barceloní amb l’Igualada.

Partit important pels dos equips, l’Igualada volia aconseguir la cinquena victòria consecutiva i aquest cop amb un rival de més pes. Els barcelonins, en canvi, volien recuperar la cinquena posició que els igualadins els havien pres la jornada anterior.

El partit doncs, va començar amb molta concentració per part dels visitants que els va permetre aconseguir un parcial de 1-4 quan només s’havien disputat tres minuts de partit. Però aquesta concentració va anar desapareixent i els locals, a base d’un joc ràpid i aparentment poc organitzat, van poder remuntar ràpidament fins posar-se dos gols per davant al minut 15. L’Igualada aconseguia seguir viu en el partit gràcies als gols de l’extrem dret, jugades individuals i combinacions de com a màxim entre tres jugadors. En canvi, els locals aconseguien fer gol amb molta més facilitat movent la pilota molt més ràpidament, fet que els permetia situacions de llançament més clares. Es va arribar al final de la primera part amb un resultat favorable a l’Aula de 16 a 15.

La segona part va començar amb la mateixa tònica, tot i que cada cop el domini dels locals era més aclaparador. Els igualadins no controlaven gens el ritme del partit i se’ls veia poc concentrats. Òbviament això ho volien aprofitar els locals, però gràcies a les nombroses aturades del porter visitant, de les quals cinc de seguides, va permetre que l’Igualada tornés a agafar forces i plantés cara al rival tornant a empatar el partit a pocs minuts del final. Uns últims minuts que malauradament van tenir protagonisme de l’àrbitre al no veure un clar gol dels igualadins quan faltaven escassament tres minuts pel final i s’anava perdent d’un gol. A partir d’aquí, els igualadins van perdre el cap i es va acabar perdent el partit per dos gols de diferència, 30 – 28.

Tot i així, no s’ha de donar com a excusa una mala decisió arbitral i tornar a entrenar per millorar molts aspectes. Aspectes com el joc col·lectiu en atac i organització en defensa, com a destacables. La setmana que ve l’Igualada s’enfronta al Rubí, al pavelló de Les Comes a les 4 de la tarda.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (4) i Jordi Bermejo (9), com a porters. Roger Calçada (1), Esteban Lezama (4), David Cubí, Sergi Garcia, Jordi M. Zambrano, José Luís Álvarez (2), Èric Elvira (5), Pol Cantero (9), Adrián Suero (6) i Miquel Albareda (1).

Col·labora: Gràfiques Cubí

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 8

Més líders

CH Cervera 3 – Club Handbol Igualada 30

Dissabte passat 14/12/2013 el primer equip femení del CH Igualada es va desplaçar fins a Sant Guim de Freixenet, per disputar la vuitena jornada de la primera fase.

En la primera part, les jugadores de l’Igualada van sortir a la pista tan fredes i apagades com la tarda que es van trobar a Sant Guim, tapat per una espessa i freda boira, cosa que es va reflectir en el marcador al llarg de tota la primera meitat, que s’acabava amb 1 – 11 al descans.

A la segona part, l’equip de les igualadines va saltar a la pista més concentrat i amb una altra intensitat, això els va permetre dominar completament el partit, fins i tot en moments que per lesió d’alguna jugadora, van estar en inferioritat numèrica, fet que no els va impedir arribar al final del partit amb 3 – 30 al marcador i consolidant-se com líders del seu grup.

Per CLUB HANDBOL IGUALADA va jugar: Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Ainoa Rizo. Portera: Míriam Pla. Entrenador: Jordi Riba.

Col·labora: Centro de limpiezas Igualada

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 9

Segueixen en el camí del bon joc

Club Handbol Igualada 25 – H. Banyoles 32 

Partit jugat a Les Comes amb un joc molt igualat dels 2 equips durant la primera part . Encara que el Banyoles sempre ha anat pel davant en el marcador , l’Igualada  l’ha sabut mantenir-se a prop no deixant mai que la diferència de gols fos superior a 2 o 3 , i inclús en alguns moments el marcador estava igualat  acabant la 1ª part amb un marcador de 14-16 , que reflectia perfectament el que es veia a la pista. 

A la segona part, l’equip del Banyoles ha sortit molt fort , amb una defensa molt compacta ,només ha deixat que l’Igualada fes 1 gol els primers 10 minuts. Degut ha això la diferència de gols ha arribat a 9 a favor del Banyoles, quan semblava que el partit seria una desfeta important per l’igualada,  l’equip ha començat a reaccionar i a partir del minut 12 s’ha iniciat la remuntada amb unes quantes jugades molt espectaculars pels extrems , han aconseguit apropar-se al Banyoles ,  però la manca de banqueta i l’esgotament dels jugadors per la intensitat del partit no ha donat per més.

Bon partit de l’Igualada encara que han perdut , segueixen en el camí de bon joc .

Entrenats per Pol Cantero, han jugat : Jordi Vilarrubias (1), Raül Ubia (6), Daniel Fons(2), Sergi Garcia(9), Cesc Carrer(1), Jordi Grado(2) , Pere Sendra(4) i Adrian Cano.Porters: Marc Tarrida (6a.) Carles Serra (4a.) Absents per lesió : Adria Cano i David Diaz.

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

JUVENIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup Únic. 1ª Jornada 9

Millora important  a la segona part

Club Handbol Igualada 18 – CH Ascó 19

Aquest dissabte dia 14 de decembre a les 17,45 hores  s’ha disputat al Pavelló de Municipal de Les Comes a Igualada, el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol  Asco.

Partit  en el que les nostres jugadores han ens han mostrat dos cares molt diferents,una  fluixa primera part, i una segona part molt ben jugada, en el que les nostres noies han lluitat com feia setmanes que no veiem.

La primera part  ha estat de clara sequera  de les nostres noies, que com ja va passar al anterior partit jugat a Vilanova ,han tardat molts minuts per obrir el marcador, de nou clara sequera de gols en aquest primer temps en el que només han aconseguit fer sis gols, poc es pot dir d’aquest primer període manca de concentració, pèrdues de pilota etc… , a tot això hem d’afegir també que la nostra portera va jugar la primer part  molt mermada físicament degut a una lesió. El resultat final d’aquesta primera part 6 a 11.

A la segona part les nostres noies, han  sortit  a remuntar el resultat advers, amb una forta defensa i millorant moltísim en el aspecte ofensiu,   ja des dels primers minuts hem vist com el fort joc en atac del Club Handbol  Igualada no era aturat per la defensa de l’Ascó, això unit amb una forta i motivada defensa, han fet que al final del partit les nostres jugadores hagin estat a punt d’aconseguir donar la volta al marcador.

Al final del partit  resultat  ajustat, és evident que si les nostres noies haguessin posat la motivació i força d’aquest segon període als primers 30 minuts, el triomf hagués estat per l’equip local. El resultat final  Club Handbol Ascó 18  Club Handbol Igualada 19.

Les nostres jugadores, estem segur que si lluiten i juguen com ho han fet en aquesta segona part,sense cap mena de dubte jugant arribaran les victòries. Ànims jugadores.

Entrenador Bernat Ruiz Garcia. Jugadores: Iola Godo, Marta Muñoz, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa, Marina Agut  ,Maria Noguera ,  Anna Vilarrubias,  Berta Calçada, Mar Samper i  a la porteria,Júlia Estany i Míriam Pla.

Col·labora: Torregrosa Advocats

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 8

Molta feina a fer

H.St Joan Despí 24 – Club Handbol Igualada 30

Bon partit dels igualadins a la pista del Sant Joan Despí. A priori, la penúltima posició  a la classificació dels blancs-i-vermells feia pensar en un partit còmode per els visitants, però una mala gestió del ritme i el control del partit feia que l’Igualada no pogués aconseguir una diferència suficient com per sentenciar el partit fins els últims quatre minuts on el Club Handbol Igualada va apretar les dents i va poder fer un molt bon final de partit.

La jornada de descans de la setmana passada va servir per fer unes dues bones setmanes d’entrenament i millorar la intensitat defensiva, cosa a millorar de l’últim partit. Així doncs ,tot i la manca de fluïdesa en el joc col·lectiu que en alguns moments es va trobar a faltar en algunes accions , va poder-se controlar el marcador i sempre va estar dominat pels de l’Anoia. El resultat final del partit va ser de 24-30. Una diferència de 6 gols, la màxima que es va veure durant el partit.

Donar ànims als jugadors igualadins de cara la segona volta i sobretot per la pròxima jornada, on es veuran les cares amb el 3er del seu grup i es jugaran precisament aquesta posició. Molta feina a fer, moltes ganes per fer-la i ben convençuts d’assolir-la!

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Arnau Capitán, Pol Riba,Cesc Carles amb Joel Solanelles i Martí Méndez a la porteria. Entrenador Roger Calçada, ajudant Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic.  Jornada 8

Victòria de les infantils

A. Lleidatana “A” 15 – Club Handbol Igualada 22

Victòria de les infantils contra les de Lleida. Una primera part on les lleidatanes jugaven amb una defensa molt tancada i les igualadines buscaven entrar pel centre, cosa que era molt difícil, deixava un marcador de  9-10 i una segona part on les nostres van jugar amb els extrems i per això vam poder marxar del marcador, final del partit amb un  15-22.

Cal doncs, felicitar-les i animar-les a que continuïn així.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  a la porteria:  Txell Comellas  i  Nuria Rizo .Entrenadores: Laura Baraldés i Jordina Marsal

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 8

Continuen les bones sensacions

 Torró d’Agramunt CHA 3– Club Handbol Igualada 31

Aquest diumenge dia 15 de desembre, al mig de la nostra trobada d’Handbol coincidint amb la Marató de TV3, l’equip cadet del C.H.Igualada s’ha desplaçat a Agramunt per disputar el seu partit de lliga corresponent a la 8ª jornada.

Un partit que no ha tingut cap tipus d’emoció ni rival per les nostres joves jugadores. De fet, el únic positiu que s’ha pogut veure a la pista és que l’equip dia a dia va creixent en el seu estil de joc, sobretot, a nivell defensiu, però no descuidant el joc ofensiu a on cada vegada més l’equip juga amb una intenció clara de buscar la superioritat ofensiva, ja sigui física com numèrica, en les diferents accions d’atac.

Cal destacar que en aquesta ocasió, al igual que la setmana passada, l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, ha donat l’oportunitat a dues joves jugadores de l’equip infantil.

El resultat a la mitja part del partit era de 2 a 20, fet que va permetre a les igualadines poder dosificar forces a la segona part pensant ja en el següent partit. Cada dia l’equip es reconeix més en el seu estil de joc.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido(portera); Carla Bisbal; Paula Domingo; Cristina Muñoz; Maria Mayol; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i les infantils: Èlia Torreblanca i Aida López.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *