Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

VIII TROBADA HANDBOLICAT “CIUTAT D’IGUALADA” PER LA MARATÓ DE TV3

Aquest proper diumenge 15 de desembre, coincidint amb La Marató de TV3, el Club Handbol Igualada organitza la VIII Trobada Handbolicat “Ciutat d’Igualada”, inclosa dins del circuit de trobades Handbolicat organitzat per la Federació Catalana d’Handbol.

Aquesta activitat està adreçada a jugadors i jugadores d’handbol de categories pre-benjamí, benjamí i aleví, tant masculins com femenins. També està adreçada als jugadors i jugadores de l’Special Handbol, que són practicants amb disminució psíquica  d’aquest esport . Hi participaran els equips de l’Escola Àuria, el de la Fundació Auria, Aspasur i Canigó que són els convidats de Cerdanyola des de fa uns anys.

Enguany comptem amb els equips de l’Handbol Tarragona, CEACA Tàrrega, Pompeu Fabra, Joan Maragall, Handbol Pardinyes, Handbol Santpedor, Sa Súria, Handbol Tarragona, Handbol Òdena, B.M. Granollers, AEH Les Franqueses, Handbol Berga, Handbol Sant Pere de Ribes…, entre d’altres. Igualment comptem amb la presència dels jugadors i jugadores dels equips Special Handbol de Cerdanyola i Igualada. Us recomanem d’anar a veure aquests jugadors de l’Special Handbol! Val molt la pena!

Està previst de muntar una zona lúdico-esportiva a l’interior del pavelló Polivalent de Les Comes amb diferents circuits, tant de força com d’habilitat, relacionats amb el món de l’handbol, per a tots els jugadors presents.

Durant el matí, també es farà una xocolatada pels participants en aquesta matinal esportiva. Segurament amb el fred que farà, un bon vas de xocolata calenta entrarà força bé al cos!

Igualment està previst poder realitzar una connexió en directe al matí durant l’emissió del programa de La Marató de TV3, per poder mostrar a tot el país català aquesta activitat que organitzem en favor d’aquesta causa.

Us esperem, doncs, el proper diumenge, 15 de desembre a Les Comes. Passeu una bona estona veient com els jugadors més petits d’handbol practiquen aquest esport. Realment, val molt la pena!

 

1 comentario en “VIII TROBADA HANDBOLICAT “CIUTAT D’IGUALADA” PER LA MARATÓ DE TV3”

  1. Hola bon dia,

    Us volia preguntar si els partits es juguen a dins del pavelló o a pistes exteriors. També si teniu normativa de la trobada disponible.

    Moltes gràcies,
    Eduard

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *