Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 31 novembre 1 de desembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 9

Continua la bona ratxa

Club Handbol Igualada 23 – 18 CH Sant Quirze

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat al pavelló de Les Comes diumenge a dos quarts d’una que enfrontava al Club Handbol Igualada contra el Club Handbol Sant Quirze.

Partit important per l’Igualada que s’enfrontava a un rival més assequible abans d’haver de jugar contra tres equips de la part alta, així doncs era vital aconseguir la victòria. El Sant Quirze es troba en la onzena posició respecte a la setena dels igualadins.

Va començar el partit i, els de l’Anoia, coneixent la importància d’aquest van sortir molt concentrats des del inici aconseguint un parcial de 4-0. Tot això gràcies sobretot a una defensa que bloquejava totalment els atacs visitants pel centre i forçava a que tiressin els extrems, els llançaments dels quals eren ben aturats pel porter local. El control del partit el portava indiscutiblement l’Igualada, però de tant en tant feia badades en defensa que permetien als visitants poder anar fent gols d’alguna manera o altra i poder seguir vius en el partit. Així doncs, es va arribar al final de la primera part amb un resultat favorable però per la mínima, 9 a 8.

La segona part va començar amb un ritme força lent, tal i com ho havia estat a la primera part. Aquest ritme era favorable als quirzetencs, ja que no deixava explotar una de les bones armes de l’equip igualadí, la rapidesa. I això va permetre als visitants posar-se per davant en el marcador per primer cop en el partit a mitjans d’aquesta segona part. A partir d’aquí, hi va haver un temps mort demanat per l’entrenador local per afrontar els últims 15 minuts amb garanties d’aconseguir la victòria. I així va ser, un molt bon quart d’hora que va permetre als locals desplegar el seu joc habitual i poder capgirar el marcador fins arribar a un avantatge de cinc gols al final del matx.

Quarta victòria consecutiva de l’Igualada que els permet posar-se cinquens a la lliga just abans d’enfrontar-se als equips que van per sobre seu. Destacar que en els últims tres partits la mitjana de gols encaixats ha estat només de 20. Així doncs, comença una setmana important si es vol seguir in creixendo.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (2 a.) i Jordi Bermejo (11 a.), com a porters. Roger Calçada (7), Esteban Lezama (2), David Cubí (4), Sergi Garcia, Juan Carlos Aguila, José Luís Álvarez (1), Rubén Álvarez (3), Èric Elvira, Pol Cantero (4) i Miquel Albareda (2).

Col·labora: Gràfiques Cubí

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 7

Final d’infart

 Club Handbol Igualada 21 – Club Handbol Alcarras 20


El Diumenge 01-12-2013 es va disputar la setena jornada de la primera catalana sènior femenina.

Les igualadines van rebre la visita del C.H. ALCARRAS. S’enfrontaven el primer i segon de la classificació, El C.H. Alcarràs amb 12 punts i el C.H. Igualada amb 10.

A la primera part, l’Igualada es posava davant en el marcador amb un 2-0 inicial i amb un altre parcial de 5-0 es distanciava al marcador per arribar al descans amb un marcador controlat però escàs, a causa de la feina que els dos equips estaven fent en defensa, 12-7.

A la segona meitat, era el Alcarràs el que marcava en dues ocasions seguides, agafant a les igualadines descol·locades. Després dels primers minuts, les locals semblaven haver entrat una altra vegada en el partit, però cap al minut 22 les jugadores del Alcarràs van fer un pas endavant, i amb un parcial de 5-0 es col·locaven 20-20 al marcador quan falta un minut escàs, atac aprofitat per les igualadines que les tornava a posar un a dalt i atac del C.H. Alcarràs, que el frustrava la portera del C.H. Igualada Míriam, donant la victòria a l’equip local en un final molt emocionant.

Per C.H. IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jordina Marsal, Jana Sendra, Ainoa Rizo, Raquel Arnau, Laura Ferrera, Elena Minguez. Portera: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba.

Col·labora: Centro de limpiezas Igualada

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 8

Partit per recordar

AE Carles Vallbona BMG 33   Club Handbol Igualada 28

Partit jugat el dissabte al Palau d’Esports de Granollers , pista olímpica que sembla es dona bé als nostres jugadors, ja que s’ enfrontaven a l’equip 1er. classificat del grup, el Granollers B , el que semblava tenia que ser un partit de pur tràmit per l’equip del Granollers  va haver moments que va ser un malson per a ells, doncs els nostres jugadors des del primer moment es van posar per davant en el marcador amb una bona defensa i un bon atac mantenint una diferència a favor de l’Igualada sempre entre 2 -3 gols . Es va acabar la primera part  amb un 14 – 17 pels igualadins.

A la segona part els nostres jugadors van sortir molt concentrats i amb ganes de guanyar el partit , ja que es veien amb possibilitats davant del Granollers i a més s’ho creien. Al minut 23  guanyava l’Igualada per 26-27 . El públic assistent no donava credibilitat al que estava veient i va començar a burxar a l’àrbitre( en el transcurs de la segona part va haver moments que els igualadins es van posar amb 5 gols de diferència) aleshores l’àrbitre va començar a xiular faltes de 2′ arribant algun moment del partit a tenir 4 jugadors a la pista i 2 sancionats. Un dels nostres  jugadors , per lesió , va tenir de sortir de la pista durant uns 4 minuts , tot això va desconcentrar molt  l’equip i en el últims 5 minuts de partit  els del Granollers amb jugades ràpides de contraatac es van posar per davant acabant amb 5 gols al seu favor. 

Tot i la derrota hem de felicitar als nostres jugadors que han demostrat una vegada més que amb el bon joc que desenvolupen i mantenint la concentració, poden superar a molts dels equips d’aquest lliga. 

Entrenats per Pol Cantero, han jugat : Jordi Vilarrubias (5), Raül Ubia (2), Daniel Fons(2), Sergi Garcia(13),David Diaz (2),Cesc Carrer, Jordi Grado(4) , Pere Sendra i Adrian Cano.Porters: Marc Tarrida (8 a.) Carles Serra (7 a.)

Col·labora: Loteria Estació i Sendra&Enrich

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 7

L’Igualada continua en línea ascendent

JH Mataró 26 – Club Handbol Igualada 35

Bon partit i millor resultat el jugat a Mataró per part d’uni donant la cara davant rivals d’entitat. Va ser un partit jugat amb molta intensitat i força la qual vem saber administrar  i al final vem tenir recompensa com diu el resultat final de 26 – 35 favorable als nostres.

El pròxim partit el farem a St. Joan Despí esperem jugar de la mateixa manera per poder aconseguir les nostres fites.

Molts ànims pels nostres jugadors !!!!!!!!!!!

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Arnau Capitán, ,Cesc Carles i amb Joel Solanelles i Martí Méndez a la porteria. Entrenador Roger Calçada,ajudant Pere Sendra.

Col·labora: Soloraids

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic.  Jornada 7

Les nostres infantils ens van fer gaudir

Club Handbol Igualada   15- CH Amposta   19

Disputat partit contra les d’Amposta on les nostres infantils ens van fer gaudir de molt bones jugades en l’atac i una molt bona defensa, contra un equip que anava molt fort, cosa que en algun moment va fer desconcertar l’equip de casa. La primera part, clau per les nostres pels ràpids contraatacs, acabava amb un 10-13 i la segona part i final del partit amb un 15-19.

Així doncs cal que felicitem a les noies pel gran joc en equip que estan fent.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana, Olga Núñez ,  Laia Moyes  I a La Porteria:  Txell Comellas  i  Núria Rizo .Entrenadores: Laura Baraldés I Jordina Marsal

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 7

Partit per consolidar-se en tots els aspectes

Club Handbol Igualada  34ACLE Guissona  8

Diumenge 1 de desembre, a les 9:00 hores, en un clima de ple hivern,el C.H.I jugava el seu partit corresponent a la 7ª jornada de lliga contra ACLE Guissona. Un rival a priori molt assequible pel conjunt igualadí que, entre altres coses, va servir per fer debutar alguna jugadora de l’equip infantil.

El partit no va tenir cap més història ni color que el control absolut de l’equip de l’Anoia en totes les facetes del joc. Fet que va quedar reflectit en el marcador amb el resultat final de 34 a 8 a favor de les igualadines i que hagués pogut ser molt més superior si les joves jugadores del C.H.I no haguessin errat algun que altre contraatac o llançament  clar.

Aprofitem aquestes línies per dir que tot l’equip cadet femení volem donar molts ànims a la nostra companya Maria Barrantes que aquesta setmana en un entrenament s’ha lesionat de gravetat. MOLTS ÀNIMS companya aquesta victòria també és una mica teva. Esperem poder-te veure entrenar molt aviat.

Pel Club Handbol Igualada dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene Garrido(portera); Carla Bisbal; Paula Domingo; Cristina Muñoz; Maria Mayol; Èlia Roca; Oriana Quintero; Marcel·la Esquerra; Marta Hernández i les infantils: Núria Rizo (portera) i Aida López.

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 7

Important victòria

Club Handbol Igualada 27 – CH Santpedor 7

El dissabte 30 de novembre l’equip Infantil Masculí de Primera del Club Handbol Igualada va jugar un nou partit del Campionat de Catalunya. En aquesta ocasió es va enfrontar al Club Handbol Santpedor.

Important victòria després de la desfeta de la jornada anterior. Més que el resultat valorem la recuperació de l’actitud de l’equip. Els jugadors van fer el millor partit del que portem de temporada. Passats uns primers minuts d’incertesa, els igualadins van avançar-se en el marcador amb una còmoda diferència de gols que aniria incrementant-se al llarg del partit.

L’equip es va mostrar cohesionat, cadascú va saber trobar el seu lloc en la pista, la pilota circulava, sortien les jugades i els atacs acabaven en llançaments a la porteria i moltes vegades en gol. Com ja és característic de l’equip vam veure una ferma defensa i una porteria ben protegida. No en va, som l’equip menys golejat del campionat. Per fi, l’esforç i el treball dels entrenaments es va plasmar en el terreny de joc.

Dirigits per David Díaz i Cesc Carrer, van jugar: Joel Solanelles, Xavi Reina, Marc Espinagosa, IvánvRuíz, Íker Sabuquillo, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Fernando Almendro, Arnau Torner, Toni Puig i Gerard Simón.

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ EXPERTS MASCULÍ-MIXT 1ª Fase. Grup A. JORNADA 7

Seguim aprenent

B.M. Granollers 12  –  Club Handbol Igualada 3

Dissabte al matí, els jugadors i jugadores alevins del Club van jugar davant el B.M. Granollers al Palau Olímpic d’aquesta ciutat.

El desplaçament es preveia complicat ja d’entrada i així va ser. Durant la primera meitat del partit, els jugadors vallesans van ser totalment superiors als nostres, que poca cosa van poder fer davant el bon joc i la rapidesa que els jugadors contraris van mostrar. En aquesta primera meitat, l’equip igualadí va mostrar alguna pinzellada de joc, però poca cosa més. Tots plegats estàvem com adormits, com si aquest partit no l’haguéssim de jugar nosaltres.

Durant el descans, la motivació de les entrenadores va fer el seu efecte.

La segona part del partit va començar de forma diferent a com havia anat la primera. L’equip igualadí va començar a córrer, a desmarcar-se, a demanar la pilota… Això va fer que en aquesta part del partit es pogués plantar cara, durant alguns minuts al gran equip vallesà. Va haver-hi jugades de molt mèrit i combinacions de pilota interessants per part del nostre jove equip.

Al fina del partit, però, la lògica es va imposar i, tot i fer una segona part del partit molt acceptable, l’equip igualadí va acabar perdent.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Laia Moyes, Mariona Albareda, Marta Albareda, Xènia Méndez, Pol Calvet, Dimas, Pol Quintana, Agustín Vázquez, Bernat Bisbal i Arnau Claramunt. Les entrenadores d’aquest equip Ana Vázquez i Marta Muñoz.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *