Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Trobada a Vilanova

              

                    24 de novembre

L’EQUIP VIU L’HANDBOL DEL CH IGUALADA PARTICIPA A LA TROBADA HANDBOLICAT DE VILANOVA DEL CAMÍ

Què divertit és jugar a l’handbol!

El diumenge24 de novembre l’equip Viu l’Handbol del CH Igualada va participar a la trobada del circuit Handbolicat celebrada a Vilanova del Camí.

El nostre equip va disputar tres partits.El primer enfront de l’escola Pompeu Fabra de Vilanova de Camí, el segon partit es va jugar amb el CH Santpedor i finalment un últim matx davant del CEACA Tàrrega.

Al llarg del matí, els nens i les nenes de categoria prebenjamí i benjamí del nostre Club, van posar en pràctica tot allò que havien après en els entrenaments. Però, en aquesta ocasió els contraris no ens ho posaven fàcil i ens vam haver d’esforçar de valent. Les curses amunt i avall de la pista, les passades de pilota, el llançaments a la porteria, s’anaven succeint sense descans. Quan marcàvem un gol ho celebràvem amb ganes i si encaixàvem un gol contrari, de seguida posàvem la pilota en joc i a córrer una altra vegada.

El que més valorem és que tothom s’ho passat molt bé, hem gaudit de l’handbol i hem posat en pràctica els coneixements bàsics del joc que en un futur portaran a aquests nens i nenes a ser uns grans jugadors.

La propera cita el pròxim 15 de desembre, la Trobada Handbolicat del CHI per la Marató de TV3

Dirigits per Nora Muñoz, van jugar:Mélat Olivé, Alba Senar, Guiu Soler, Hugo Cazorla, Ot Aguilera, Lucía Moral, Núria Checa, Núria Taixé, Llorenç Taixé, Xavier Malpartida, Aniol Gumà i Vinyet Gumà.

EQUIP ALEVÍ MITXE

Diumenge al matí, l’equip aleví mixta del Club va participar a la trobada Handbolicat de Vilanova del Camí, la primera de les que han de jugar aquesta temporada.

Durant aquesta matinal d’handbol, que va començar a les deu, els nostres jugadors i jugadores van haver de competir en quatre partits contra l’Òdena, La Roca, Santpedor i Pompeu Fabra.

El joc de l’equip va anar de menys a més, com la temperatura. El primer partit davant l’Òdena es va perdre molt clarament. Davant La Roca, tot i perdre de nou, ja es va a començar a notar una milloria en el joc, per acabar amb els dos últims partits davant Santpedor i Pompeu Fabra fent un joc força vistós i alegre.

El nostre equip va notar el canvi de dimensions de la pista. Es va notar força que ara mateix no estan acostumats a jugar a mini handbol, però quan van tenir l’oportunitat de jugar en un camp amb unes dimensions més similars a les que juguen normalment, van demostrar que d’això, de mica en mica en van aprenent i en saben.

Si l’objectiu d’aquestes trobades Handbolicat és principalment que els nois i  noies s’ho passin bé practicant l’handbol, la veritat és que ho vam aconseguir. Tots vam poder marxar contents del que vam fer en aquesta trobada de Vilanova del Camí.

Pel Club Handbol Igualada van jugar: Mariona, Xènia, Marta, Laura, Laia, Dimas, Bernat i Arnau; l’entrenador va ser en Joan Alcoberro.

Col·labora: Proemba SA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *