Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 9 i 10 de novembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 6

Recuperant bones sensacions

Club Handbol Igualada 32 – 31 CH St Andreu de la Barca

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat el diumenge a la una del migdia al pavelló de Les Comes que enfrontava al Club Handbol Igualada contra el Club Handbol Sant Andreu de la Barca corresponent a la sisena jornada de lliga.

Partit que començava com tots els altres disputats abans, amb poca concentració. Això va fer que al iniciar el partit els visitants es posessin ja de seguida per davant en el marcador, arribant a una avantatge de 3 gols. Als locals els costava més fer gols tot i que no deixaven que s’escapessin en el marcador, però els del Sant Andreu aconseguien gols amb molta facilitat. A mesura que passava el temps, els igualadins van aconseguir ser més durs en defensa i continuar fent gols en atac, cosa que els va permetre arribar a la mitja part amb un avantatge de 2 gols, 18-16.

La segona part va començar amb poca intensitat per part dels locals, cosa que va fer que els visitants poguessin tornar a agafar un petit avantatge de 3 gols. Tot i així, l’Igualada va aconseguir tornar a empatar el partit en pocs minuts. Les bones sensacions eren pels igualadins, però el marcador continuava sent tota l’estona d’un gol amunt o d’un avall. A partir del minut 45, les bones aturades del porter local i les bones jugades col·lectives permetien a l’Igualada estar sempre per damunt en el marcador, això sí, amb patiment fins al final que s’ha transformat en una victòria per la mínima.

Així doncs, els igualadins recuperen bones sensacions després de dues derrotes consecutives i guanyen el primer partit dels dos que jugaran seguits a casa. Després d’aquest partit afronten una setmana amb il·lusió per tornar a demostrar el potencial el cap de setmana vinent contra l’Oar Gràcia Sabadell.

Dirigits per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas i Jordi Bermejo (15 a.), com a porters. Roger Calçada (5), Esteban Lezama (4), Eduard Jounou, David Cubí (8), Juan Carlos Aguila, José Luís Álvarez (3), Èric Elvira (1), Adrián Suero (6) i Miquel Albareda (5).

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 5

Clara superioritat del rival

BM La Roca  47 – Club Handbol Igualada  29

Partit que va començar molt igualat, fins a un resultat de 9 a 9, a12 minuts del descans. Llavors l’equip local va mostrar tot el seu potencial i saber fer. Una forta defensa, contraatacs ràpids, movent la pilota de forma rapidíssima,que junt els desencerts dels jugadors igualadins,varen arribar al descans amb un clar resultat local de24 a15, amb 9 gols de diferència.

La segona part idèntica a la primera també amb un resultat parcial de 9 gols, favorables a l’ equip local, amb un resultat final merescut de47 a29. Adestacar la qualitat i saber fer de l’equip local, que junt amb 18 pilotes perdudes dels igualadins i 22 aturades o llançaments fora dels mateixos, varen fer un partit clarament dels jugadors locals.

Dirigits per Roger Calçada,varen jugar: Sergi García(3+4p), Dani Fons(1), Jordi Grado(8), Jordi Vilarrubias(5+1p), Cesc Carrer, i David Díaz(6), Adrian Cano(1) i Pere Sendra, i com a porters Carles Serra(6 par.) i Marc Tarrida (3 par.)

JUVENIL FEMENÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup Únic. Jornada 5

Quadre igualadí

Club handbol Igualada 20 – AEH Les Franqueses 35

Aquest diumenge dia 10 de novembre a les 9 hores  s’ha disputat al Pavelló de Municipal de les Comes, el partit de lliga del Juvenil Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol les Franqueses.

Partit  en el que les nostres jugadores,  han donat la cara davant un equip amb una clara superioritat en l’aspecte  físic, i amb millor banqueta, donada la gran absència de jugadores aquest diumenge en les files de l’Igualada.

Pel que fa al joc desplegat per les nostres jugadores, bona primera part en conjunt, sobretot en defensa i només al final les jugadores visitants han aconseguit  marxar amb  un clar avantatge al marcador 12 a 19

A La segona part les nostres noies, han  sortit  a remuntar el resultat advers,  però  ja des de  primers minuts hem vist com el fort joc en atac de les Franqueses, s’imposava, però les nostres noies no van baixar la guàrdia durant bona part d’aquesta segona part,  si bé finalment la superioritat física  i manca de concentració defensiva,  ha fet  que al final del partit el resultat fos totalment favorable a l’equip visitant.

Hem de demanar a les nostres jugadores  que continuïn lluitant, i  jugant al seu nivell, si ho fan, sense cap mena de dubtes, amb   motivació  i concentració, no fallaran en els partits importants i acabaran fent una bona temporada a la sempre difícil Lliga Catalana, ànim jugadores.

Entrenador Bernat Ruiz Garcia. Jugadores: Iola Godo, Elena Minguez Navarro, Marta Muñoz Sánchez, Ana Vázquez, Andrea Torregrosa, Marina Agut  ,Maria Noguera , Júlia Estany, a la porteria.

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 4

Bon partit el jugat a La Roca

BM La Roca 33 – Club Handbol Igualada 24

Bon partit el jugat a La Roca del Vallès per part dels nostres davant d’un rival cridat a ser un dels capdavanters del grup.

Després d’un inici prometedor amb un parcial de 3 a 7 en el minut tretze, la categoria de l’equip rival es va fer palesa i amb un atac molt poderós i una defensa molt ordenada van anar ,poc a poc,sentenciant un partit, que ja d’entrada, era força complicat .El resultat final va ser de 33 – 24. Cal dir que els nostres ,tot i la categoria del rival, en cap moment  van baixa els braços i van continuar jugant amb força tensió.

Tot i això no hem de desanimar- nos i hem de continuar lluitant com sabem i anan r millorant perquè la lliga es llarga i tenim marge per millorar.

Molts ànims pels nostres jugadors.

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iván Ruiz, IkerSabuquillo, NilSubirana, Jose A. Herrería, PepBové, Arnau Capitán, Pol Riba i Cesc Carles amb Joel Solanellesi Martí Mendeza la portería. Entrenador Roger Calçada, ajundants Marc Tarrida i Pere Sendra.

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic.  Jornada 4

Plantant cara

Club Handbol Igualada  16 –H. Sant Quirze   21

Poca diferència en el marcador per un excepcional partit on les nostres infantils van plantar cara a les de Sant Quirze, que ocupa els primers llocs de la  classificació general.

Una primera part plena de bones jugades per part d’ambdós equips amb unes defenses i atacs extraordinaris, deixava el marcador amb un resultat de 7-7 i una segona part que van saber dominar més les de Sant Quirze, deixava el marcador amb un final de 16-21.

Felicitats a les nostres infantils pel treball que estan fent en equip i endavant.

Jugadores: Aida López ,  Alba Casé ,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo ,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvira ,  Judit Robusté ,  Júlia Subirana , Olga Núñez ,  Laia Moyes , A La Porteria:  Txell Comellas  i Núria Rizo  Entrenadora: Laura Baraldés i Jordina Marsal.

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 4

Les igualadines van saber administrar el resultat

 Club Handbol Igualada 37 – Concòrdia 14

L’equip de les igualadines s’enfrontava al Concòrdia amb un sol canvi a la banqueta, una jugadora del juvenil que reforçava al primer equip que era just de jugadores per al partit. Malgrat tot les jugadores van sortir a la pista disposades a donar-ho tot, amb esforç i treball.

En la primera part, amb un joc ràpid i molt vertical, s’avançaven al marcador i feien que al Concòrdia li resultés impossible reaccionar i evitar que les Igualadines es distanciessin al marcador, fins a arribar al 18 – 7 al descans.

A la segona meitat les noies del C. H. Igualada van saber administrar el resultat, fins i tot al quedar-se sense l’únic canvi que tenien, al patir una expulsió per tres exclusions de dos minuts a una de les seves jugadores, i van aconseguir arribar al final del partit amb un resultat de 37 – 14 per a les igualadines, que a falta d’alguns resultats es podrien situar com líders de la classificació.

Per C.H. IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jana Sendra, Jordina Marsal, Laura Baraldés, Alicia Nieto, Laura Ferrera, Raquel Arnau, Elena Mínguez. Portera: Miriam

 CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 4

Nova victòria de l’equip cadet femení

C.H.Vilanova del Camí  8 – Club Handbol Igualada  25

El dissabte, dia 9 de novembre, es va jugar el derbi comarcal de la categoría cadet femení a la pista de Can TItó de Vilanova del Camí.

Les jugadores del C.H.I afrontaven aquest partit conscients que en menys de 24 hores tenien un altre partit, en aquest cas contra la selecció catalana infantil femenina a la pista polivalent de les Comes. Aquest fet va portar a les igualadines a tinguè que jugar el partit contra el C.H.V amb molta intel·ligència i dosificant molt els esforços. Tot i això es va poder veure un bon partit d’handbol a on les visitants van controlar el matx des d’un bon inici amb un bon joc defensiu que combinat amb un atac més que efectiu només van deixar que les rivals tinguessin algún tipus d’opcions als primers 5 minuts de joc. Després les joves jugadores igualadines van intensificar encara més el joc col·lectiu defensiu, realitzant una bona defensa que combinava a la perfecció els aspectes de la profunditat i amplada del joc defensiu aconseguint així un bon nombre de recuperacions de pilotes que donaven lloc a un seguit de contraatacs que finalitzaven amb gols i permetien arribar a l’equador del partit amb un resultat al lluminós de 4 a 12 a favor del C.H.I.

En la represa, uns minuts inicials de baixada d’intensitat de les igualadines va permetre a les locals apropar-se al marcador, però mai van tenir opcions de guanyar el partit ja que el C.H.I a partir del minut 45  va tornar a jugar amb l’intensitat de la primera part i va anul·lar així les petites asperances de les vilanovines deixant el resultat final amb un clar marcador de 8 a 25.

Dirigides per Joan Alcoberro van jugar pel C.H.I: Irene i Núria (porteres); Paula, Cristina; Maria M; Élia; Maria B; Oriana; Carla; Marcel·la i Marta.

CADET MASCULÍ. SEGONA CATALANA. 1a FASE. Grup B. Jornada 4

Victòria amb solvència

CH Martorell 6 – Club Handbol Igualada 48

El passat Dissabte el cadet masculí del Club Handbol Igualada va jugar la seva quarta jornada d’aquesta temporada.

En la primera meitat el CH Igualada obria el marcador amb un 0 – 3 fruit d’un joc d’atac ràpid i una forta defensa, el ritme del partit ho van administrar en tot moment els jugadors del CH Igualada, arribant al descans amb 4 – 19 al marcador.

A la segona part l’equip visitant,va augmentar el ritme del seu joc i la intensitat de la seva defensa, aconseguint un parcial a la segona meitat del 2 – 25 i el resultat final 6 – 48.

Per CLUB HANDBOL IGUALADA van jugar: Manel, Alex, Xavi, Jordi, Eric, Josep, Brayan, Nico, Joel, Ivan, Pere. Porters: Adri i Sergio. Entrenador: Ruben

Gran jornada d’handbol

 Club Handbol Igualada  17- Selecció Catalana Infantil femenina  20

Aquest diumenge, dia 10 de novembre a les 17:15 hores l’equip cadet femení del C.H.Igualada va disputar un partit amistós contra la SCIF al complex esportiu de les Comes, exactament a les pistes polivalents d’aquesta instal·lació.

El partit es va disputar dins d’una jornada preparatoria de la SCIF pels propers Campionats d’Espanya i a on les igualadines van poder disfrutar de jugar un partit amb aquestes joves promeses de l’handbol català a on hi tenim una jugadora del nostre club, l’Èlia Torreblanca, aquesta vegada però jugant aen l’equip rival.

Per part de l’Igualada i, concretament per part de l’entrenador igualadí, Joan Alcoberro, també va ser un partit a on va poder provar diferents jugadores de l’equip infantil femení del nostre club.

Per tan, podriem dir que tant per la SCIF com pel C.H.I va ser una tarda d’entrenament i de proves per seguir treballant i preparant les seves futures jugadores en els seus respectius projectes, un de club i l’altre de selecció.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips i a on cadascu apostava per un treball determinat, la SCIF semblava que estava més atenta amb el seu treball ofensiu i les igualadines pel seu treball defensiu, però en tot cas la SCIF va ser qui en aquests minuts inicials va sapigué treure més rendiment al seu joc i al minut 20 de la primera part el resultat era de 7 a 12 a favor de les visitants.

El problema per les jugadores igualadines van ser els pròxims 20 minuts de joc a on van ser incapaces de marcar cap gol al seu rival i això va ser aprofitat per la SCIF per escapar-se al lluminós.

Tot i el bon treball i esforç de les joves jugadores del C.H.I en els últims minuts va ser imposible remuntar el marcador  pel bon treball de les rivals .

En tot cas, aprofitem aquestes línies per felicitar a la SCIF pel seu bon treball i, sobretot, felicitem a les nostres jugadores pel seu treball, esforç i entrega desmostrat en tot el matx. En definitiva, moltes felicitats i gràcies a totes les joves jugadores que van disputar aquest partit ja que ens van fer disfrutar d’una gran tarda d’handbol femení a la nostre ciutat.

Dirigies per Joan Alcoberro i Hilari Canales pel C.H.Igualada van jugar: Irene (portera); Carla; Oriana; Èlia; Paula; Cristina; Maria M; Marcel·la; Maria B; Marta i les infantils: Núria (portera); Emma; Anne; Júlia i Aida

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *