Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 1-3 de novembre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 5

Punt d’inflexió

CH  Vic 38 – 27 Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat a ¾ de sis de la tarda al pavelló municipal de Vic entre el Club Handbol Igualada i el Club Handbol Vic, corresponent a la cinquena jornada de lliga.

El partit no començava de la millor manera pels igualadins, ja que havien tingut molt poc temps per escalfar. Així doncs, el partit es va iniciar amb un ritme alt imposat pels locals i que els va permetre posar-se 4 gols per davant en el marcador en el minut 15. Ho van aconseguir gràcies a una dura defensa i uns atacs ràpids i eficaços, en canvi, els igualadins deixaven escapar ocasions clares de gol i no eren capaços de frenar els atacs locals. Aquesta va ser la tònica durant la primera part, els igualadins no aconseguien atrapar els vigatans en el marcador, fins arribar al final d’aquesta part amb un resultat de 17 a 9.

A la segona part, els igualadins van sortir amb més concentració per tal de no deixar escapar tant aviat el partit, però no van poder evitar-ho. Els locals van seguir atacant amb cap i aconseguien finalitzar pràcticament tots els atacs amb gol, mentre que l’Igualada anava a remolc tota l’estona. Hi ha haver alguns moments en que semblava que els visitants podien fer-hi alguna cosa, però petits parcials per part dels locals en poc temps tiraven a terra tot l’esforç. En cap moment els igualadins es van sentir del tot còmodes a la pista. Així doncs, el partit va finalitzar amb un contundent 38 a 27.

Un partit on les coses no van sortir bé ni en defensa ni en atac, no n’hi havia prou amb jugades individuals i al intentar fer jugades col·lectives, els locals sabien com aturar-ho. Segurament es va arribar en un punt d’inflexió que esperem que sigui per anar cap a millor. Els següents dos partits de l’Igualada es disputaran a casa, esperem que es transformin en dues victòries.

Dirigits per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (6 a.) i Jordi Bermejo (4 a.), com a porters. Roger Calçada (3), Esteban Lezama (4), Eduard Jounou (1), David Cubí (2), Jordi Martínez (1), José Luís Álvarez (2), Rubén Álvarez (1), Èric Elvira (1), Pol Cantero (8) i Miquel Albareda (4).

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 3 i 4

Partit perdut però lluitat

Club Handbol Igualada 26 – H. Cardedeu «A»  34

Els juvenils de l’Igualada de mica en mica es van acostumant a jugar a la lliga més important de Catalunya . A la primera part els jugadors de l’ Igualada van demostrar que el seu nivell de joc no te res a envejar a altres equips d’aquesta lliga i van jugar de tu a tu amb el Cardedeu «A».

En aquests primers 30 minuts els jugadors igualadins van anar a per totes i varen aconseguir acabar amb un resultat  de 13  a 13  que demostrava que la igualtat era absoluta i l’equip rival van començar a sortir els nervis.

A la segona part i degut al enfonsament físic dels igualadins ,per manca de banqueta , els de l’Handbol Cardedeu «A» es van escapar en el marcador  i ens van superar de 8 gols,  13 a 21 . De tota manera les sensacions que ens han donat els jugadors de l’Igualada és que aquest partit el podien haver guanyat  o empatat ja que l’única diferència és el nombre de jugadors que ha presentat  cada equip.

Primer partit guanyat pels igualadins

CH St. Cugat “A” 31 – Club Handbol Igualada  34

Fabulós i meritori partit guanyat a Lliga Catalana Juvenil, la màxima categoria catalana, pels jugadors igualadins, i a contra pronòstic,  i de forma meritòria el jugat contra el quart classificat.

Els jugadors igualadins feien cara, com sempre han fet, contra un equip que havia guanyat a just tots els contrincants que els igualadins havien perdut anteriorment en els 3 partits de lliga jugats. Els 7 jugadors, un d’ ells lesionat que no va poder jugar durant tot el partit, és a dir sense banqueta, a més de 2 porters, s’ enfrontaven a 14 jugadors, i 2 porters i a camp contrari.

Bon partit dels igualadins que gairebé tot el partit varen anar pel davant, tot i arribar al descans amb un just 17-17, que preveia una desfeta física en la segona part. Però la segona part va ser encara més contundent que la primera, fins a un resultat final de31 a34.

A les ordres de Pol Cantero , van jugar els partits:Jordi Vilarrubias, Marc Tarrida, Raul Ubia , Daniel Fons, Sergi Garcia,Carles Serra, David Diaz, Francesc Carrer, Jordi Grado i Pere Sendra.

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 3

Partit de tràmit

CH St Esteve Sesrovires 9- Club Handbol Igualada 49

Partit de tràmit el jugat a St. Esteve Sesrovires davant d’un equip que va apostar per jugar  amb defensa individual cosa que el va perjudicar. Això unit a la falta de profunditat que tenien, va ser la causa de que ja als 5 minuts del partit es veies el que va passar al final del partit amb un resultat de 9 – 49 .

Tot i això el partit va ser jugat per part dels nostres jugadors amb nivell acceptable encara que no vem poder treure gaires conclusions. L’equip suma dos punts i poca cosa més.

La setmana que ve serà diferent, ens espera La Roca equip de solvència contrastada i que de ben segur posarà força resistència al nostre joc. Ja estem espectants davant de la pròxima jornada on podrem saber realment on som. Molts ànims i molta força pels nostres jugadors!!!!!!!

Per l´ Igualada van jugar  Max Segura, Dani Navarro, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Pep Bové, Arnau Capitán, Pol Riba i Cesc Carles amb Joel Solanelles a la porterIa. Entrenador Roger Calçada, ajundants Marc Tarrida i Pere Sendra.

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic.  Jornada 2 i 3

Cap de setmana intens

Club Handbol Igualada  21 – BM La Roca   25

2n. partit de lliga catalana a casa contra La Roca, divendres 1 de novembre.

Partit intens contra un gran equip amb molt domini del joc. Les igualadines però,amb un bon joc a la segona part, no van deixar que hi hagués gaire diferència en el marcador. La primera part acabava amb un 8-10 i la segona i final del partit en un 21-25.

H. St. Joan Despí  28 – Club Handbol Igualada 20

3r. partit de la lliga catalana contra les de Sant Joan Despí, dissabte 2 de novembre

Es repeteix un bon partit dominat per les de Sant Joan amb una molt bona defensa i atac. Les igualadines van tenir una defensa una mica fluixa. Tot i això el marcador tampoc es va allunyar massa, acabant la primera part en un 12-9 i la segona i final del partit amb un 28-20.

Jugadores: Aida López,  Alba Casé ,  Amanda Sanjuan ,  Ane Crespo ,  Èlia Torreblanca ,  Emma Jové ,  Jana Elvir, Judit Robusté, Júlia Subirana, Olga Núñez,  Laia Moyes, Txell Comellas, a la porteria  i Núria Rizo lesionada .Entrenadora: Laura Baraldés

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 3

Partit molt fluix

Club Handbol Igualada 33 – CH Femení Cervera 2

El Diumenge passat, les jugadores del sènior femení del C.H. Igualada van jugar la tercera jornada de la primera fase del grup A, contra el C.H. F. Cervera.

El partit va ser un pur tràmit, amb un parcial de 15 – 0 en el minut 24 de la primera part, va quedar clar que el partit no tenia moltes coses per ensenyar.

Les jugadores del C.H. Igualada van aprofitar el partit davant un fluix C.H.F. Cervera per posar en pràctica algunes de les jugades que estan treballant, acabant el partit amb un resultat de 33 – 2 per a les igualadines.

Per Club Handbol Igualada van jugar: Nora, Ainoa, Jordina, Jana, Laura B., Raquel, Laura F., Alicia, Elena i a la porteria: Miriam. Entrenador: Jordi Riba.

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 3

Partit de tràmit

Club Handbol Igualada  37 – Torró d’ Agramunt  CHA 2

Dissabte 2 de novembre a les 13:00 hores a les Comes l’equip cadet femení del C.H.Igualada va disputar un partit incòmode contra l’Handbol Agramunt.

Diem incòmode, sobretot, per l’aspecte motivacional del joc, ja que el rival és d’aquells equips difícils de jugar degut al seu nivell de joc. Un nivell de joc fluix, amb un ritme lent i amb molt poc dinamisme tant en atac com en defensa.

Tot i això, les joves jugadores igualadines van disputar un partit molt seriós intentant en tot moment jugar l’handbol que al llarg de la setmana entrenen.

Pel que fa al joc defensiu, les noies entrenades per Joan Alcoberro, es van veure obligades a canviar el seu sistema defensiu per intentar anticipar-se al joc lent de les rivals i així poder recuperar un bon nombre de pilotes que amb unes transicions ben trenades van aconseguir una diferència al lluminós tant clara com la de més 35 gols a favor.

La setmana vinent el C.H.I jugarà dos partits, el dissabte 9 de noviembre, el seu partit de lliga corresponent contra el C.H. Vilanova del Camí i, el diumenge 10 de noviembre, a la tarda al Complex esportiu de les Comes s’enfrontarà, en partit amistós, a la Selecció Catalana Infantil.

Aprofitem aquestes línies per felicitar a les jugadores de l’equip cadet femení del nostre club, que amb el bon treball i esforç realitzat durant les sessions d’entrenament, han pogut guanyar els tres partits disputats fins el moment de la seva lliga, la Primera Catalana.

Pel C.H.I dirigides per Joan Alcoberro i Hilari Canales van jugar: Irene (portera);  Paula; Cristina; Maria B; Maria M; Marcel·la; Marta; Carla; Oriana i Èlia.

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 3

Un partit ple d’emocions

H. Terrassa “B” 13 – Club Handbol Igualada 14

El partit d’aquest diumenge 3 de novembre del nostres infantils B ens ha fet patir molt, ha estat un partit ple d’alternances en el marcador, que el final ha caigut  a favor dels nostres jugadors.

En resum, un partit ple d’emocions, molta lluita i una immensa alegria donat el resultat a favor nostre .  Terrassa 13- CHI 14.

Per part del nostre equip han jugat:Arnau Torner, Xavier Reina, David Malpartida, Pol Calvet, Marc Andreu, Marc Espinagosa, Agustin Vazquez, Toni Puig, Joel Solanelles, Fernando Almendro, Gerard Simon. Tots ells dirigits per Roger Calçada i recolzats per un públic incondicional que els acompanya en tots els seus desplaçaments.

CADET MASCULÍ. SEGONA CATALANA. 1a FASE. Grup B. Jornada 3

Bon partit

Club Handbol Igualada 37 – Liceu Francés 26

Dissabte passat es va disputar a igualada la 3ª jornada de la primera fase de la segona catalana en la categoria cadet.

En la primera part del partit, els jugadors del C.H. Igualada van marcar primer i van imposar el seu ritme en el joc, amb ràpids contraatacs i un bon repertori de jugades que els va permetre arribar al descans amb un marcador de 18 – 11.

A la segona meitat, els jugadors de l’Igualada van administrar la diferència de gols al marcador, aconseguint un parcial similar al de la primera part, 19 – 15 a la segona, cosa que els va portar al 37 – 26 en el resultat final. 

Per C.H. IGUALADA van jugar: Manel, Alex, Jordi, Eric, Josep, Nico, Joel, Ivan, Guillem i a la porteria: Martí. Entrenadors: Sergi i Ruben.

 CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ EXPERTS MASCULÍ-MIXT 1ª Fase. Grup A. jORNADA 3

Bon partit de l’aleví mixt

Club Handbol Igualada  10 – Salle Moncada  6

 Bon partit de l’Igualada jugat dissabte al matí a les Comes.

Durant la primera part l’Igualada ha dominat a l’equip de la Salle Moncada amb diferències en el marcador en les dues parts.

 A la segona part, ha estat més igualat, guanyant una part cada equip. To i així victòria igualadina amb un bon partit on es comencen a veure les primeres pinzellades del joc en equip i el treball que fan en els entrenaments durant la setmana.

Dirigits per: Ana Vazquez, Marta Muñoz, Dani Font han jugat: Pol Calvet, Martona Segura, Agustin Vázquez, Laia Moyes,  Bernat Bisbal, Pol Quintana, Xenia Méndez, Issac Realp,   Mariona Albareda, Mara Albareda, Laura Montes, Arnau Claramunt.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *