Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 26 i 27 d’octubre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 4

Derrotats, però amb bones sensacions

Club Handbol Igualada 37 –CH Esplais 40

Ton Casellas – Igualada. Segon partit de la temporada disputat a casa, jugat a la una del migdia contra l’equip gironí Club Handbol Esplais al pavelló de les Comes.

Abans de començar el partit ja es preveia que seria un partit difícil ja que l’equip gironí arribava invicte després de tres jornades disputades. Així doncs, la primera part va començar amb molta intensitat per part dels igualadins agafant una distància de 2-3 gols des del inici. L’Igualada aconseguia els gols a partir de bones combinacions i uns atacs treballats, en canvi, l’Esplais ho feia amb molta més facilitat gràcies a un joc ràpid que esgotava als igualadins. Aquest desgast va permetre als visitants acostar-se al marcador fins arribar a la mitja part per sobre dels locals, amb un resultat de 16 a 17.

Els igualadins, sabien que era important començar forts la segona part per tornar a posar el partit de cara i agafar ells el ritme del partit. Però només començar, va arribar un parcial de 0-4 per part dels gironins, fet que els permetia imposar el seu ritme ràpid ofensiu combinat amb una dura defensa. Tot i així, els locals no es rendien i van recuperar el desavantatge, això sí, amb més dificultat amb la que ells aconseguien marcar. Així doncs, es va seguir amb petits parcials que aconseguien els visitants, i que l’Igualada aconseguia recuperar, fins en els últims minuts, on la pressió i el cansament dels locals va permetre als gironins acabar el matx amb tres gols per davant.

Una derrota que ha fet mal als igualadins ja que es venia d’un bon partit jugat a fora i amb bones sensacions durant la setmana, tot i així seguiran entrenant amb ganes a l’espera de millors resultats que segur que arribaran.

El proper cap de setmana, l’equip es desplaçarà a Vic on segur que hi deixarà la pell per emportar-se el matx.

Dirigits per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (11. a.) i Jordi Bermejo (2. a.), com a porters. Roger Calçada, Esteban Lezama (4), Eduard Jounou (1), David Cubí (4), Juan Carlos Aguila, José Luís Álvarez (4), Èric Elvira (4), Pol Cantero (13), Adrián Suero (3) i Miquel Albareda (4)

PRIMERA CATALANA SÈNIOR FEMENINA.1ª FASE. Grup  A .Jornada 2

Derrota per la mínima

C.H. Alcarras 26 – Club Handbol Igualada 25

Dissabte 26/10/2013 les jugadores sènior del C.H. IGUALADA es van enfrontar al C.H. ALCARRAS.

Els dos equips van jugar amb un sol canvi a la banqueta, però malgrat això es va veure un partit molt ajustat en el marcador, més fruit dels múltiples errors en els llançaments de les jugadores del C.H. Igualada, que per l’encert en el joc de les locals. Arribant al descans amb 13 – 11 en el marcador.

La segona meitat va ser pràcticament igual que la primera i va posar el marcador en el 26 – 25 final, deixant veure que s’han de treballar i millorar alguns detalls del joc de les igualadinws.

Per C.H. Igualada van jugar: Ainoa Rizo, Jana Sendra, Nora Muñoz, Jordina Marsal, Alicia Nieto, Laura Ferrera, Raquel Arnau, Laura Baraldes, Marta Trucharte i a la porteria: Miriam Pla. Entrenador: Jordi Riba.

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE.Grup A.Jornada 2

Plàcid partit

ACLE Guissona CH 6 – Club Handbol Igualada 38

Avui diumenge a les 11:15 el nostre equip cadet femení ha jugat contra el Club Handbol Guissona.

La primera part ha acabat amb un resultat de 5 a 18.

A la segona part les nostres jugadores han sortit a jugar amb la mateixa intensitat que a la primera part, inclús amb una defensa molt més forta, cosa que ens ha donat l’oportunitat de fer molts contraatacs i jugades que ens seran útils per quan juguem segones fases.

El partit ha acabat amb un resultat de 6 a 38.

El Club Handbol Igualada vol felicitar a les noies del Club Handbol Guissona que han lluitat fins l’últim segon tot i la gran diferència al marcador.

Volem també dir a les nostres jugadores que la constància als entrenaments i el treball en equip fan els bons resultats als partits. Felicitats noies!!!

Dirigides per Hilari Canales, han jugat: Irene (Portera), Élia, Carla, Marcel·la, Maria M., Paula, Marta, Cristina, Oriana i Maria B. (lesionada)

INFANTIL MASCULÍ “B”. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 2

Primera victòria

Club Handbol Igualada  29 – CH Berga  2

Molt bon partit dels nostres infantils de primera amb una clara victòria sobre el club handbol Berga.

L’equip,  dirigit per Cesc Carrer i en David Díaz , va mantenir la concentració durant tot el partit tot i la superioritat en el marcador des del primer moment. Destacar la gran defensa i la bona connexió en atac dels nostres jugadors que ha fet possible que tots els jugadors de l’equip igualadí marquessin algun gol.

Per l’Igualada van jugar: Marc A., Xavier , Ivan , Iker, Fernando , Marc E. , Biel , Gerard , Toni , David , Arnau , Pol , Agustin , i a la porteria Joel Solanelles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *