Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 19 i 20 d’octubre

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 3

El camí a seguir

CH Sant Andreu 20 – 32 Club Handbol Igualada

Ton Casellas – Igualada. Partit disputat a Barcelona dissabte a dos quarts de 6 de la tarda que enfrontava l’equip igualadí contra els barcelonins del Sant Andreu.

La primera part va començar amb poc ritme per part dels dos equips, no hi havia seguretat en la defensa per part dels igualadins i els atacs acabaven amb gol gràcies únicament a jugades individuals. Poc a poc, gràcies a l’àmplia i jove banqueta de l’Igualada i la curta plantilla dels locals van poder anar tenint el ritme del partit a base de velocitat i bones combinacions tècniques. Es va arribar al final d’aquest primer temps amb un resultat favorable als visitants de 11-16.

Si es volia aprofitar l’avantatge de gols, calia començar amb bon peu la segona part. I així va ser, es van veure uns atacs molt elaborats i amb una bona finalització, que era el què havia faltat en els partits anteriors per part de l’Igualada. L’avantatge es va anar ampliant a mesura que passaven els minuts ja que els bons atacs igualadins no paraven i els locals estaven cada cop més cansats i no podien aturar-los. A més a més, hi va haver un bon treball en defensa acompanyat de les bones actuacions dels porters després de fer una primera part més que qüestionable. El marcador final va ser de 20 a 32.

Així doncs, per fi es va acabar el partit no només amb una victòria, sinó també amb bones sensacions per part de pràcticament tot l’equip. Una victòria que necessitava ja l’equip igualadí i que els dóna ganes per tornar a jugar el cap de setmana que ve i oferir un bon partit al públic local.

Entrenats per Eduard Ortolà, van jugar: Ton Casellas (13 aturades) i Jordi Bermejo (11 a.), com a porters. Roger Calçada (2), Esteban Lezama (5), David Cubí (1), Genís de Tena (1), José Luís Álvarez (3), Rubén Álvarez (1), Èric Elvira (1), Pol Cantero (7), Adrián Suero (3) i Miquel Albareda (8).

JUVENIL MASCULÍ. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 2

Derrotats sense res a dir 

H. Banyoles 48 –   Club Handbol Igualada 28 

Partit de data 20-10-2013  jugat a PAVELLÓ LA FARGA -BANYOLES 

El partit ha estat des del principi molt difícil pel nostres jugadors , els de l’handbol 

Banyoles han sigut sempre superiors . Els primers 15 minuts de partit ja ens guanyaven de 12 gols de diferència i semblava que als jugadors de l’Igualada no els hi sortia res bé,  pèrdues de pilota, tirs fora de porta , passades perdudes , penals que no entraven, etc. 

Tot i això, els últims 10 minuts de la 1ª part hi ha hagut una reacció dels igualadins en que s’ha vist l’equip de sempre i han recuperat 6 gols , el que ha desconcertat als de Banyoles i acabant aquesta part  amb un resultat de Banyoles 23  Igualada 17 . Semblava que  la segona part podria ésser més disputada però no , un cop començat el segon temps l’equip del Pla de l’Estany ens ha esclafat totalment i només la voluntat de lluita dels nostres jugadors ha fet que la diferència no fos més gran. Hem de dir però , que l’Igualada no ha jugat al seu nivell habitual, hi han hagut errades que normalment l’equip no fa, falta d’encerts i cansament.

Esperem que conforme avanci la lliga els nostres jugadors puguin entrenar degudament i demostrin que encara que no seran els millors poden estar en aquesta lliga dignament. 

Entrenats per Pol Cantero , han jugat: Jordi Vilarrubias, Marc Tarrida, Sergi Garcia, Carles Serra, David Diaz, Cesc Carrer, Jordi Grado, Pere Sendra i Adrià Cano. 

INFANTIL MASCULÍ “A”. LLIGA CATALANA.1ª FASE. Grup B. 1ª Jornada 2

Fantàstic  partit  d’aquells que fan afició

H. Sant Cugat 25 –  Club Handbol Igualada 23

Fantàstic partit el jugat avui a St. Cugat, d’aquells que fan afició. Les diferències han estat com a molt de 3 gols. Del  principi a la fi la igualtat ha estat present sent les diferències molt justes encara que sempre anàvem a remolc d’ells però sense que s’escapessin al marcador. Al descans hem arribat a un 16-14.

A la represa hi ha hagut més intensitat defensiva i menys imprecisions per part de l’ Igualada encara que no arribàvem a empatar el partit fins arribar al minut 20 on la diferència era de dos gols,  llavors hem desaprofitat un parell de contraatacs i la precipitació en alguna jugada, flor dels nervis ,han fet que el resultat final fos de 25 – 23.

Ja s’estan corregint els errors de la falta de concentració de la primera jornada i esperem en breu veure al millor Igualada amb totes les seves armes. Endavant Igualada……

Per l´ Igualada van jugar Toni Barrantes, Max Segura, Dani Navarro, Iker Sabuquillo, Nil Subirana, Jose A. Herrería, Pep Bové, Arnau Capitán, Cesc Carles, Ivan Ruiz ;Martí Méndez i Joel Solanelles a la porteria. Entrenador Roger Calçada.

INFANTIL FEMENÍ.LLIGA CATALANA. 1ª FASE.Grup Únic.  Jornada 1

C.H. Castelldefels  23 – Club Handbol Igualada 21

Bon partit de les nostres infantils amb una bona defensa i atac. Tot i que al principi no van donar tot el què podrien haver donat i ens van fer un parcial de 4-1, però què a partir d’aquí el marcador va estar bastant igualat.

Cal dir també que l’arbitratge no ens va ser gens favorable. La primera part acabava amb un 12-11 i la segona i final del partit amb un 23-21.

Per l’Igualada, dirigides per Laura Baraldés i Jordina Marsal, van jugar aquesta eliminatòria: Núria Rizo, a la porteria, Èlia Torreblanca, Jana Elvira,  Ane Crespo, Olga Núñez, Aida López, Alba Casé, Txell Comellas, Júlia Subirana, Emma Jové, Amanda Sanjuan i  Judit Robusté.

CADET FEMENÍ. PRIMERA CATALANA. 1ª FASE. Grup A. Jornada 1

Primer partit i primera victòria

Club Handbol Igualada 25- Assossiació Alcarràs 18

Aquest cap de setmana les noies del cadet femení del club han jugat el primer partit de lliga després de jugar unes intenses fases contra l’Handbol Castelldefels.

En aquesta ocasió les igualadines s’enfrontaven a l’equip de l’Assossiació Alcarràs amb moltes ganes i il·lusió de començar amb bon peu la competició.

Els nervis inicials van fer que les noies, en aquesta ocasió, entrenades per l’Hilari Canales, comencessin amb un joc amb poc amb moltes imprecisions en el seu joc, fet que va portar a l’equip rival a dominar en el marcador per un resultat de 3 a 6 en els primers minuts del matx.  A partir d’aquí, tot i no ser el millor partit que hem vist a les nostres joves jugadores enguany, les igualadines van saber ajustar i reduir els errors, sobretot en l’aspecte ofensiu ,afinat més els llançaments finals i anar reduint així la distància en el lluminós fins aconseguir acabar el primer temps amb el resultat a favor.

En la represa l’equip igualadí ha continuat en la mateixa línea que va acabar la primer part. En les últims 5 minuts de partit les igualadines han augmentat el ritme físic del matx i amb un seguit de contraatacs han aconseguit finalitzar el matx amb un avantatge al lluminós de 7 gols de diferència respecte al seu rival i sumar així els dos primers punts d’aquesta primera jornada de lliga.

INFANTIL MASCULÍ “B».PRIMERA CATALANA.1ª FASE.Grup A.Jornada 1

Primer partit oficial

BM Polinyà 16 – Club Handbol Igualada 13

Gran partit el disputat aquest dissabte 19 d’octubre pel nostre equip infantil B, tot i que el resultat no ha estat el desitjat per el nostre equip, hem de destacar la seva actitud lluitadora fins l’últim instant del partit.

L’encontre ha tingut dues parts molt diferents, la primera ha estat controlada pels nostres jugadors però en la segona part el resultat s’ha capgirat i han finalitzat  amb un 16 – 13 a favor del Polinyà. 

Des d’aquí tant sols ens resta animar els nostres joves jugadors perquè continuïn lluitant per assolir millors resultats

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *