Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’INFANTIL MASCULÍ DEL CLUB HANDBOL IGUALADA S’ENFRONTA AL BARÇA

Dissabte passat l´Equip Infantil Masculí del Club Handbol Igualada va jugar un partit d´aquells que agrada jugar, ens va visitar el F.C.Barcelona,  era un dia especial pels nens, per les famílies i aficionats a l’handbol. Mai en la llarga història del Club, un equip s’havia enfrontat a un equip del Barça i això ja era un espectacle. El partit va despertar una gran expectació i la graderia de les Comes era plena de gom a gom per veure les futures promeses, tant del Barça com de casa nostra. Així doncs començava el partit amb una bona dosi d’incertesa per veure què és el què eren capaços de fer els nostres infantils davant aquest esdeveniment d’aquestes característiques.

Una vegada començat el partit els comprensibles nervis ens va fer una mala passada, això junt a la força de l’equip rival va fer que arribéssim a un marcador de 1-7 en els primers minuts, llavors l’equip igualadí va saber reaccionar i va començar a jugar de tu a tu al contrari i donant guerra a l’adversari. La diferència es va reduir una mica i es van anar mantenint a 3 o 4 gols per sota fins a la mitja part. A la represa l´Igualada va començar a jugar amb la mateixa força amb que havia acabat la primera part fins ajustar la diferència al minut 15 de la segona part en 15-20. A partir de llavors l´Igualada va baixar la intensitat i sumat a l’encert del porter rival va fer pujar la diferència fins a un 15-29 final.

To i així, la bona sensació que ha deixat l’equip igualadí que davant d´un rival molt potent va plantar cara i va saber jugar durant molta part del partit de tu a tu, sense posar-ho fàcil al Barça que va haver de reaccionar amb els millors efectius per trencar la igualtat a la pista. Ha estat un fantàstic partit que ha deixat ben clar el bon nivell i confiem que el treball que els queda per fer ens faci viure una gran temporada, d’això estem segurs.

Dissabte que ve encetem la lliga a Les Comes davant del St. Joan Despí , US ESPEREM

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *