Juvenil Masculí a Lliga Catalana

Desprès de 4 partits de les fases eliminatòries en els que el Club Handbol Igualada Juvenil Masculí ha» lluitat» ,el passat cap de semana a doble partit davant l’Handbol La LLagosta  i aquest cap de setmana a doble partit contra l’Handbol Sant Martí Adrianenc de Barcelona, el nostre equip ha aconseguit classificar-se per jugar per primera vegada en la història dels juvenils del C.H.I. a la Lliga Catalana Juvenil, la màxima categoría a la que es pot aspirar i jugar amb el millors equips juvenils de Catalunya (Granollers, Barça,etc.)

Hem dit lluita perquè realment els nostres jugadors han lluitat de veritat , amb una banqueta més ajustada que els demès equips han aconseguit superar-los amb amb el cor i amb la ment. Han sapigut aguantar la pressió d’un resultat advers i superar-los , amb unes jugades espectaculars d’equips de lligues superiors i demostrant una maduresa  excepcional quan estaven perdent de 8 gols , que al final han superat. Provocant el perplexe i la incredulitat dels altres equips que teòricament i sobre el paper eren superiors. La veritat és que als seguidors d’aquests equips els ha costat molt reconeixer la nostra superioritat. 

Aquests han estat els resultants d’aquesta Fase:  

28.09.2013:    HANDBOL LA LLAGOSTA :  33      C.H.IGUALADA :  31 

29.09.2013:    C.H.IGUALADA    :   33   HANDBOL LA LLAGOSTA : 30

05.10.2013:    C.H.IGUALADA    :   34   H.SANT MARTI ADRIANENC :  27

06.10.2013:    H.SANT MARTI ADRIANENC:  29   C.H.IGUALADA :   30

Enhorabona al seu entrenador : POL CANTERO  i a tots el jugadors :  JORDI VILARRUBIAS, MARC TARRIDA, DANIEL FONS, SERGI GARCIA, CARLES SERRA, DAVID DIAZ , FRANCESC CARRER,ADRIA CANO, PERE SENDRA , RAÜL UBIA I JORDI GRADO.

Moltes gràcies a tots vosaltres pels moments d’emoció i alegria que ens heu donat i «MOLTA SORT A LA LLIGA»  

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies