Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Juvenil Masculí a Lliga Catalana

Desprès de 4 partits de les fases eliminatòries en els que el Club Handbol Igualada Juvenil Masculí ha» lluitat» ,el passat cap de semana a doble partit davant l’Handbol La LLagosta  i aquest cap de setmana a doble partit contra l’Handbol Sant Martí Adrianenc de Barcelona, el nostre equip ha aconseguit classificar-se per jugar per primera vegada en la història dels juvenils del C.H.I. a la Lliga Catalana Juvenil, la màxima categoría a la que es pot aspirar i jugar amb el millors equips juvenils de Catalunya (Granollers, Barça,etc.)

Hem dit lluita perquè realment els nostres jugadors han lluitat de veritat , amb una banqueta més ajustada que els demès equips han aconseguit superar-los amb amb el cor i amb la ment. Han sapigut aguantar la pressió d’un resultat advers i superar-los , amb unes jugades espectaculars d’equips de lligues superiors i demostrant una maduresa  excepcional quan estaven perdent de 8 gols , que al final han superat. Provocant el perplexe i la incredulitat dels altres equips que teòricament i sobre el paper eren superiors. La veritat és que als seguidors d’aquests equips els ha costat molt reconeixer la nostra superioritat. 

Aquests han estat els resultants d’aquesta Fase:  

28.09.2013:    HANDBOL LA LLAGOSTA :  33      C.H.IGUALADA :  31 

29.09.2013:    C.H.IGUALADA    :   33   HANDBOL LA LLAGOSTA : 30

05.10.2013:    C.H.IGUALADA    :   34   H.SANT MARTI ADRIANENC :  27

06.10.2013:    H.SANT MARTI ADRIANENC:  29   C.H.IGUALADA :   30

Enhorabona al seu entrenador : POL CANTERO  i a tots el jugadors :  JORDI VILARRUBIAS, MARC TARRIDA, DANIEL FONS, SERGI GARCIA, CARLES SERRA, DAVID DIAZ , FRANCESC CARRER,ADRIA CANO, PERE SENDRA , RAÜL UBIA I JORDI GRADO.

Moltes gràcies a tots vosaltres pels moments d’emoció i alegria que ens heu donat i «MOLTA SORT A LA LLIGA»  

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *