Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Primer Equip Igualada esgarrapa el primer punt a casa el Santpedor

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 1

Empat amb regust a victòria

Handbol Santpedor 28-28 Club Handbol Igualada

Primer partit ofical de la temporada del primer equip que es va desplaçar al pavelló de l’Handbol Santpedor dissabte a la tarda.

Es preveia un partit molt dur per la dificultat de guanyar en una pista com aquesta i en la duresa defensiva dels locals. La primera part va començar a favor dels de Santpedor, que dominaven el partit tot i que el marcador estava igualat, fins que hi va haver un declivi en la defensa igualadina i els locals van agafar avantatge al marcador. Hi va haver la reacció dels visitants tornant posar-se un gol sota en el marcador, però finalment la primera part va acabar amb un resultat desfavorable pels igualadins de 15-11.

La segona part va començar amb moltes ganes per part de l’Igualada ja que no volia abandonar el partit per res. Però tot i les ganes, diversos fets desafortunats feien que no poguessin reduir el desavantatge, i a més els locals van ampliar la diferència fins als 8 gols. A partir d’aquí, va arribar un punt d’inflexió per part dels igualadins que no volien deixar escapar l’oportunitat de donar un cop d’efecte només començar la temporada. Així que, uns atacs molt més fluïts, la sort de cara que no havien tingut abans i les bones actuacions del porter de l’Igualada, van permetre arribar a remuntar la gran diferència de gols, i arribar al últim minut amb empat al marcador de 28 a 28.

Un resultat que va deixar amb regust de victòria als igualadins al saber el difícil que és treure punts al camp del Santpedor. Així doncs, seguiran entrenant amb moltes forces amb l’ajuda del nou entrenador, Eduard Ortolà.

Dirigits pel Eduard Ortola i ajudat per Maure Vidal,van jugar: Hilari Canales, Ton Casellas i Jordi Bermejo, com a porters. I Adri Suero, David Cubí, Pol Cantero, Roger Calçada, Esteban Lezama, Rubén Álvarez, José Luís Álvarez, Genís de Tena, Juan Carlos Aguila, com a jugadors.

 INFANTIL FEMENÍ. ÚLTIM AMISTÓS

Acaba la pretemporada

Handbol Terrassa   14 – Club Handbol Igualada  35

Aquest diumenge dia 6 s’ha celebrat un partit amistós davant l’ Handbol Terrassa.

Tot i la diferència de marcador –la primera part acabava amb un 5-19 i la segona i final del partit amb un 14-35– ha estat un bon partit d’entrenament i preparació per a les fases de la setmana que ve.

Per l’Igualada dirigides per Laura Baraldés i Jordina Marsal: Jana, Júlia, Txell, Núria, Èlia, Ane, Olga, Emma, Aida, Alba, Laia, Martona, Amanda i  Judit

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *