Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2013-14

Club Handbol Igualada 2013-14

El passat diumenge,22 de setembre el Club Handbol Igualada presentava a la Sala de Barri de les Comes tots els equips per la nova temporada 2013-2014. Enguany seran 14 els equips que representaran al club per les terres catalanes.

La celebració va començar a les 11 del matí amb el tret de sortida oficial. Un speeker de luxe, en Jordi Cuadras, donava pas als més menuts de la casa, els nens i nenes del Viu l’Handbol. Continuava amb la presentació dels dos equips alevins, el femení i el masculí seguint amb els entranyables equips del projecte Special Handbol de la FAP i APINAS.

Seguidament va arribar el torn dels nombrosos equips federats del club: infantils, cadets i juvenils tant masculins com femenins i els dos primers equips sènior masculí i femení.

El club assoleix aquesta temporada tancar el cercle en totes les categories amb l’estrena d’un equip sènior femení. Alhora i després dels bons resultats de la passada temporada, els equips de la base tindran opcions de lluitar per militar a les màximes categories catalanes en les jornades classificatòries de les Fases que se celebraran els propers caps de setmana. El Juvenil femení i l’Infantil masculí tenen garantida una plaça a la Lliga Catalana.

L’equip Sènior masculí mantindrà la categoria a Tercera Catalana Preferent amb l’objectiu d’aconseguir una bona classificació en la 1a Fase i arribar a les fases finals amb bones opcions.

La festa de Presentació va servir també per fer els reconeixements a tots els jugadors, entrenadors,delegats,familiars i amics pel suport que ens han donat en tot moment i els animem a continuar en aquesta nova temporada plena d’il·lusió i entusiasme.

Per finalitzar, no podia faltar l’agraïment a tots aquelles empreses i persones que  col·laboren amb nosaltres Incelmaq, Boomar Instal·lador, Dc Dent, SC arquitectura, Grup Carles, Finques Rambles, Solo Raids, Punto Blanco, Buff, Elements i Loteria Passeig que van apostar pels nostres equips i van ajudar-nos a que poguessin jugar les finals de la temporada anterior que ara, tots junts, hem celebrat.

Gràcies a Acadèmia Igualada, Asfalt, Campos Motor, Forvi, Gràfiques Cubí, Gumà Assegurances, Jorba Solà, l’Art de la Llum, Pista Cero, Rimon Glass, Sai Computers, Torreblanca, Torregrossa Advocats,Centro de limpiezas Igualada,Sevillla instal·lacions,Taller Vilarrúbias, Loteria del Passeig, Marroquineria Franquesa,Consell Comarcal de l’Anoia i Apinas, tots ells patrocinadors i col·laboradors del nostre club.

La matinal acabava amb un pica-pica per a tots els assistents i amb el primer partit i victòria de l’equip sènior masculí davant l’Handbol Papiol.

Club Handbol Igualada desitja molta sort i molts èxits a tots els equips i anima a tothom a seguir i animar en tots els partits al llarg de la nova temporada que comença. Estem segurs que junts assolirem molts èxits.

Podeu seguir-nos a través de:

https://www.facebook.com/chigualada

https://www.handboligualada.com/

club@handboligualada.com

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *