Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

TOP-4 PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA

L’ Infantil Masculí del Club Handbol Igualada es proclama Campió

 Club Handbol Igualada  31 – 28 Club Handbol Poblenou

KH-7 B.M. Granollers Sporting  25 – 31  Club Handbol Igualada

1, 2, 3… Igualada. Campions !!!

Després d’una magnífica temporada, els jugadors de l’equip infantil masculí del Club tenien, dissabte i diumenge passats, la possibilitat de posar la cirereta al pastís proclamant-se campions de la seva categoria.

Així doncs, dissabte 15 de juny a tres quarts d’una del migdia jugaven a Les Comes la semifinal davant del Club Handbol Poblenou. Com a tal semifinal, els nervis estaven a flor de pell en els dos equips damunt la pista i a les dues aficions a la graderia. De mica en mica, els igualadins anaven fent la seva feina damunt la pista i a poc a poc, potser massa a poc a poc, s’atansava el final del partit. Tot i anar per davant al marcador els nervis estaven a flor de pell i el partit no s’acabava mai. Aquest partit s’havia de guanyar i finalment, després d’un bon patiment, el partit es va guanyar. El Club Handbol Igualada estava classificat per a la final! El resultat final, que segurament és el que menys importa, va ser de 31 a 28.

A la primera semifinal, el KH-7 B.M. Granollers Sporting va guanyar al Club Joventut Handbol Mataró per 34 a 28. Aquest, doncs, seria el rival, a la final dels igualadins.

Al partit pel tercer i quart lloc, previ a la gran final que havíem de jugar, el Club Joventut Handbol Mataró va guanyar per 21 a 19 al Club Handbol Poblenou, quedant com a tercer i quart classificat, respectivament, d’aquesta Lliga.

Diumenge, 16 de juny de 2013. Tres quarts d’una del migdia. Pavelló de Les Comes. Era el dia! Era l’hora! Era el lloc! Era el moment! Tot preparat. Els jugadors a la pista per fer la seva feina. Els aficionats, molts aficionats!!, a la grada, per fer la seva. Sonava el xiulet dels àrbitres i començava la final. L’equip infantil masculí del Club Handbol Igualada l’estava jugant!!!

El partit va ser una demostració dels igualadins. Van jugar, van córrer, van suar! Van defendre, van atacar… Tractant-se d’una final, ho van fer quasi bé tot perfecte. Els minuts anaven caient, molt a poc a poc, però els nostres anaven per davant al marcador. La grada fent la seva feina: animant. S’arriba a la mitja part: els nostres guanyen per tres gols. A la mitja part els jugadors concentrats i amb moltes ganes; l’afició amb cares de patiment, de nervis, de podem aconseguir-ho… però encara queda un món. Tornem-hi! Vinga, una estona més de patiment que comença la segona part! Mateixa tònica: els nostres jugant molt bé, anant per davant al marcador, però el rellotge no volia córrer! S’haurà esgavellat aquest rellotge avui? Buf…  Vinga una mica més! Han passat uns quants minuts més. Encara anem pel davant al marcador. Els jugadors segueixen a la seva i la graderia no defalleix, segueix animant. Tot està molt ben encaminat! Arribem al minut 22 de la segona part. Falten tres minuts per acabar el partit. Els igualadins estan guanyant per quatre gols. Ai que serà que sí!  Aquesta no s’escapa! Aquesta la guanyem! A partir d’aquí: festa. No ens atrapen! No ens empaten el partit! Ara ja no és ai que serà que sí! Ara és sí que sí! Falta molt poquet per acabar el partit però ja la tenim! Els jugadors ho saben. Els aficionats a la graderia ho saben. I els jugadors del Granollers també saben que aquest a copa no la tocaran. Aquesta l’aixecarem nosaltres. Finalment arriba el minut 25 de la segona meitat. És el minut en que s’acaba el partit. Sona el xiulet dels àrbitres. Els jugadors igualadins comencen a saltar per la pista abraçant-se. La graderia embogeix, s’aixeca, aplaudeix, crida…  i ret un gran homenatge a aquests petits grans jugadors d’handbol. Són les dues del migdia d’un magnífic diumenge 16 de juny de 2013. El Club Handbol Igualada Infantil Masculí ha guanyat la Lliga!!! Els nostres jugadors són CAMPIONS!! I l’afició també!

Per cert, me’n descuidava després de tots aquests nervis. El resultat final del partit va ser de 31 a 25.

Els igualadins no només es van emportar la copa de campions, també es va emportar el trofeu pel millor jugador de la final, en Brayan Mezquita, tot una màquina d’handbol i, el millor porter de la final, en Adrià Senar, que va lluir gairebé a la perfecció. Així doncs felicitat complerta.

Les persones que han aconseguit fer realitat aquest somni per tots són: els nostres petits grans jugadors: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Pol Riba, Dani Navarro, Toni Barrantes, Cesc Carles, Nico Orozco, Pep Bové, Adrià Senar i Martí Méndez; el trio d’entrenadors format per Roger Calçada, Marc Tarrida i Cesc Carrer; i el trio de delegats: Manu Muñoz, Joan Méndez i Marta Abril.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *