FINAL TOP-4 JUVENIL A TORTOSA

El Juvenil Masculí  subcampió de segona catalana en el Top-4 celebrat a Tortosa el Passat cap de setmana

C.E. Tortosa –   Handbol Terrassa

C.H.Igualada – Juvenil Handbol La Llagosta

 El dissabte passat va començar aquesta final que enfrontava als 4 millors equips de la lliga 2ª CATALANA. L’ Igualada es va enfrontar a les 20 hores en la 2ª eliminatòria amb La Llagosta , partit molt intens i igualat en la primera part que va acabar a la 1ª part 14-12 a favor de l’Igualada i a la final del partit els nostres jugadors  van guanyar per 36 a 26 . Els Igualadins van jugar amb molta intel.ligència i jugades espectaculars, això va fer que a la segona part la distància es fes mes gran, guanyant per 10 gols de diferència.

 Dues hores abans, a les 18 hores van jugar el C:E tortosa  contra el H.Terrassa, el partit el va guanyar el Terrassa, per lo que la final per l’endemà quedava entre el H.Terrassa i el C.H. Igualada.

Diumenge a les 17 hores es van enfrontar els C.E. Tortosa  contra el J.Handbol La Llagosta per el 3er. i 4art. lloc aconseguint els del CE Tortosa la 3ª plaça , donant una imatge espectacular ja que van guanyar per 20 punts de diferencia als de La Llagosta els quals van acabar totalment desmuntats incomprensiblement.

A les 19 hores s’enfrontaven el H. Terrassa i el CH Igualada , el partit va començar molt igualat  amb joc molt intens i dur però net i sense errors arbitrals, l’Igualada guanyavem al acabar aquesta 1ª part  per 15 a 16 i semblava que podríem plantar cara al tot poderós equip del Terrassa, però a la segona part el partit s’anava complicant, els arbitres van començar a expulsar amb 2 minuts a jugadors d’ambdós equips i els nervis van començar a aflorar a les duesbandes , va haver expulsions per dobles de 2′ als 2 equips i això a nosaltres ens va desmontar totalment l’estratègia. Aquestes decisions arbitrals , molt estrictes, no vam saber mantenir la tranquil·litat davant un partit tant important i varem acabar perdent per 8 gols 32 a 24  , quan realment la diferència entre els 2 equips no era ni molt menys lo que sembla pel resultat. 

Hem de felicitar i agraïr als nostres jugadors per la bona temporada :  Sergia Garcia ( Premi al Millor Jugador del torneig) , Adria Cano, David Holgado,David Diaz, Raül Ubia, Jordi Vilarrubias, Jordi Grado, Miquel Albareda, Dani Fons , Marc Tarrida, Aleix Royo, Dani Jové i Iban Sanmiguel i el seu entrenador Pol Cantero . 

Moltes gràcies nois, hem quedat segons però hem disfrutat , patit i plorat d’emoció ,sou un exemple d’equip ja que a més d’un equip d’handbol sou un grup d’amics que heu aprés a donar-ho tot per l’equip , heu lluitat , heu plorat i heu guanyat tots junts , Tots sou UN , tots sou els millors , sense distinció VISCA ELS JUVENILS!!  VISCA EL C.H.IGUALADA!!!  Queden encara moltes finals a jugar!!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies