Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT FASEFINAL

Fi de temporada

Club Handbol Igualada 4 – H.Cooperativa Sant Boi 12

El cap de setmana del 15-16 de juny el Parc Esportiu Municipal Guiera de Cerdanyola del Vallès va ser la seu del Campionat de Catalunya Aleví masculí-mixt de la temporada 2012-2013. Els 10 millors equips de Catalunya lluitaven pel títol, entre ells l’Escola d’Handbol del Club Handbol Igualada.

En la primera eliminatòria el conjunt igualadí es va enfrontar a l’equip de la Cooperativa. Els jugadors igualadins van mostrar un bon nivell de joc, especialment en les tasques defensives. No obstant això, les pèrdues de pilota en les transicions, dubtes en les passades i la manca de idees clares en l’atac, ens van portar a la derrota del partit i l’eliminació d’aquesta Fase Final.

Ha estat l’últim partit oficial de l’equip aquesta temporada, és per això que volem felicitar els jugadors pel seu treball al llarg de la temporada. D’una banda, desitgem als jugadors de segon any molts èxits en la seva nova temporada com a infantils. D’altra, encoratgem els jugadors que segueixen a l’equip a treballar amb la mateixa il·lusió per millorar els resultats en les finals de l’any que ve.

Dirigits per Anna Vázquez, van jugar: Joel Solanelles, Marc Martínez, Marc Espinagosa, Xavier Reina, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Arnau Torner, Fernando Almendro, Iker Sabuquillo i Isaac Realp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *