Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 8 i 9 de juny

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 14

Acabem la Lliga invictes

E.I.E. La Llagosta 17  –  Club Handbol Igualada 21

Diumenge al matí, últim partit de Lliga abans del TOP-4 del cap de setmana vinent. El desplaçament a La Llagosta havia de servir per complir un dels objectius que ens havíem marcat: acabar invictes aquesta fase de grups de la Lliga, i els nostres jugadors van aconseguir-ho.

Ràpidament es va veure que el partit no podia escapar-se als jugadors igualadins, que van mostrar-se molt superiors durant tot el partit als jugadors contraris. Van marcar el ritme del partit en tot moment i van anar per davant al marcador durant tot el partit.

De cara a les finals a quatre de la setmana vinent que es jugaran a casa, a Igualada, es van donar minuts a aquells jugadors que ho necessitaven per diverses circumstàncies, es van practicar aspectes del joc de cara a aquests partits propers i es va fer equip per afrontar el partit més important de la temporada el proper dissabte. Tot i això, a la mitja part, el resultat era favorable als nostres interessos per 13 a 8.

A la segona part, es va seguir la mateixa tònica. Els igualadins jugant amb el pensament posat en el proper cap de setmana i els jugadors de La Llagosta jugant prou bé pels nostres interessos, que no eren altres que practicar de cara a les finals.

Al final del partit, nova victòria igualadina per 21 a 17. Objectiu complert i tots els jugadors amb bona forma pel cap de setmana vinent.

Ara, doncs, un nou objectiu: jugar bé el proper dissabte. Està clar que un partit es pot guanyar o es pot perdre, però si jugues bé, hi ha més possibilitats de guanyar. Per tant l’objectiu és aquest.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar:  Max Segura, Josep Marcé,  Nil Subirana, Joel Caño, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Arnau Capitán; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

COPA FEDERACIÓ CADET MASCULINA. Semifinal

No va poder ser

H. Cardedeu B 38 – Club Handbol Igualada 29

Club Handbol Igualada 32 – H.Cardedeu B 34

El dissabte i el diumenge passat es va disputar, de nou a dos partits la semifinal de la Copa Federació cadet masculina d’handbol on finalment els cadets va acabar caient.

Al pavelló de Cardedeu es va iniciar aquesta semifinal amb un primer temps molt intens on varem veure el millor joc igualadí de tota la semifinal. Fins a tres gols d’avantatge es van avançar els nois de l’Igualada per sorpresa dels locals i del seu nerviós entrenador. Atacs precipitats ens van portar a la mitja part amb 18 a 18 un que no reflectia prou el joc que havíem vist.

El segon temps la tàctica dels de Cardedeu va funcionar, una defensa mixta anul·lant el jugador més efectiu igualadí va donar els seu fruit. L’atac dels nostres es va encallar i poc a poc els de Cardedeu es van posar per davant fins a 5 gols al minut 20. L’expulsió del nostre porter amb 2 minuts va acabar de desconcentrar als nostres que van afegir més problemes, ara a la defensa, que va quedar des estructurada permetent entrades còmodes als de Cardedeu que van poder marxar al final amb un 38 a 29 molt favorable pel pròxim partit.

L’endemà a Les Comes la missió era pràcticament impossible tot i així els nois igualadins van plantar cara a un equip molt ben posicionat al camp, amb un porter excel·lent que no deixava cap concessió a una  remuntada. El primer temps va acabar 15 a 17 pels cardedeuencs.

El segon temps va continuar intens com tota la semifinal. Més les ganes que no l’handbol amb una defensa 5/1 ens van donar una petita remuntada de fins a 2 gols cap els 15 minuts. Temps mort dels de Cardedeu que tornen ràpidament a igualar el marcador i a avançar-se de nou. Felicitar al Handbol Cardedeu B per ser el millor equip de l’eliminatòria i també als nois del cadet igualadí per tota la temporada que han fet començant pràcticament com a nou grup, patint moltes lesions, i tot i així convertir-se en un conjunt competitiu setmana a setmana donant-nos molt bons partits de handbol.

Endavant i que la temporada que ve, uns a l’equip juvenil i els altres al nou cadet ,gaudiu d’aquest esport de l’handbol que tant us agrada!

Van jugar a les ordres de Martí Ruiz, com a jugadors de camp Pere Sendra, David Díaz, Carles Serra, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Joel Caño (primer partit) i Brayan Mezquita (segon partit). A la  porteria Sergi Ballesteros. Lesionats: Cesc Carrer i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA. Fase Final.Grup A. Jornada 6

Cap a la final a Tortosa 

Club Handbol Igualada 33 – C.E.Tortosa 30

L’ Igualada  ja estava classificat des de la setmana pasada per aquesta final 

TOP-4 que en un principi semblava es podria jugar a Igualada , pero que no ha

pogut ser i es jugarà a terres de l’Ebre el proper cap de setmana.

Tot i la classificació assegurada els jugadors de l’Igualada no volen saber el que és perdre i com sempre, ho han donat tot a la pista. Amb jugades de professionals i un esperit guanyador s’han imposat a l’equip tortosenc , un dels millors equips de la competició.  L’Igualada ha anat sempre pel davant  acabant la 1ª part  19 a 16 , diferencia que s’ha mantingut fins al final. Joc intens però molt net i amb un arbitratge molt correcte.

La propera setmana a Tortosa  es juga la final top-4 entre el Tortosa, l’Igualada, el Terrassa i La Llagosta.  L’Igualada té el primer partit el dissabte a les 18:00 hores.  Diumenge a la tarda es juguen primer el 3er. i 4art. lloc i seguidament el 1er. i 2on. lloc. Molta sort nois i a guanyar!!.

A les ordres de Pol Cantero i Carbonell han jugat: Sergi García, Daniel Fons, Adrià Cano, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, David Diaz, Raül Ubía, Daniel Jové , Miquel Albareda , Iban Sanmiguel i David Holgado. A la portería : Marc Tarrida i Aleix Royo. 

Col·laboren: Gumà Assegurances

INFANTIL FEMENÍ. Final Copa Federació

Segones a la Copa Federació

Club Handbol Igualada 11 – C.H. Ràpid Cornellà 14

Primera final que disputen les nostres jugadores, la celebrada aquest diumenge al CEM de La Verneda de Barcelona.

A les 9’30 xiulaven el col·legiats el començament del partit davant del Club Handbol Ràpid Cornellà. Bona primera part, amb un Cornellà dominador al primer quart d’hora i un Igualada poc encertat en atac. Màxima diferència de tres gols per a les del Baix Llobregat. Als 10 minuts restants, canvi de papers, les nostres jugadores capgirant el marcador i anant al descans amb un lleuger avantatge de dos gols,8 a 6.

Vista la segona part, millor que el partit no hagués tingut descans. De res va servir buidar la maquina de begudes, fins esgotar les existències de sals minerals de la Verneda. La segona part, una molt bona defensa del Cornellà, un equip fet defensivament,  pèrdues de pilotes i desencert en la finalització de les jugades per part nostre, van donar un resultat de11 a14.

Res a dir, felicitar al Club Handbol Ràpid Cornellà, merescut guanyador d’aquesta final.

Per acabar aquesta última crònica de la temporada, creiem oportú fer un petit  resumen d’aquest 2012-2013. Varen començar la temporada militant a Primera Catalana. L’han continuat, guanyant 10 partits de10 ala primera fase; 3 victòries, 2 empats i 1 derrota a la segona;  un 3er lloc al Top4 i, a la Copa Federació han arribat a la final. Tots els pares i mares volem felicitar a les nenes i a la Laura per aquesta temporada.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové (lesionada), Aida López, Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·laboren:Torreblanca

SPECIAL FAP-APINAS. Amistós

Amistós d’handbol a les Comes

CHI Cadet Femení 22 – Special FAP-APINAS 24

El dissabte per el matí, el conjunt format per els nois de la fundació Auria i l’escola, van disputar un interessant partit amb les noies del cadet del Club Handbol Igualada.

El partit va estar molt disputat des del primer minuts fins l’últim, on els dos equips van lluitar amb força per mantenir-se dintre del partit, arribant al final de la primera part amb el un marcador molt ajustat, on l’avantatge era mínima.

La segona part va començar tal i com va acabar la primera, una fluixa defensa per part dels jugadors de la fundació Auria va provocar que les cadets s’avancessin en el marcador, però això va durar poc, degut a que gràcies a un gran atac van saber mantenir-se dintre del joc, i van ajustar la distancia fins arribar al final del partit, amb dos gols per davant, 22-24. Felicitem als nois de l’equip Special que cada dia ho fan més bé i que fins i tot en aquesta ocasió, van fer un fly en un dels millors moments del partit.Agrair a les noies cadets per la seva col·laboració i esportivitat.

Dirigits per Edu Jounou, per l’equip Special van jugar: Alex Jordano(6), Toni Torras(6), Haider (5), Carles Pons (2), Imanol (2), Sergi (2) i Carles Torras (1)

Per l’equip Cadet de l’Igualada dirigides per Ton Casellas, van jugar: Marcel·la Esquerra, Maria Noguera, Paula Domingo,Andrea Torregrosa i Ana Vazquez.

Col·labora: Apinas i Consell Comarcal

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *