Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 1 i 2 de juny

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 13

Nova victòria

Club Handbol Igualada  29 – BM La Roca 21

L’equip infantil masculí va jugar el passat dissabte a Les Comes el penúltim partit de Lliga davant del B. M. La Roca.

En aquest partit els igualadins, ja classificats per a la final, no es jugaven res; en canvi, els jugadors vallesans havien de guanyar imperiosament per tal de seguir tenint alguna opció per a classificar-se per a la final a quatre.

La primera meitat del partit va ser força equilibrada, amb els igualadins, però,  sempre per davant al marcador. El joc no acabava de sortir: la defensa no funcionava gaire bé, es fallaven tirs clars a la porteria contraria i, en conjunt, el joc no era el que els jugadors ens venien mostrant a llarg de tota la temporada.

El descans va servir per poder clarificar conceptes i ordenar el joc, tant en atac com en defensa.

Ja des de l’inici de la segona meitat es va veure que els nostres jugadors sortien amb una altra actitud a la pista. De mica en mica van anar imposant el seu estil de joc i s’escapaven al marcador. A falta de deu minuts per acabar el partit ja es veia que aquest partit no es podia escapar, tant pel resultat com per les cares i els ànims dels jugadors dels dos equips a la pista.

Finalment, els igualadins van guanyar un altre partit i segueixen invictes en aquesta gran temporada. El resultat final va ser de 29 a 21.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar:  Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Pol Riba, Nil Subirana, Joel Caño, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Arnau Capitán; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

COPA FEDERACIÓ CADET MASCULINA.Quarts de Final

Els cadets ja són a les  semifinals de la copa federació, a pesar de tot!

Club Handbol Igualada 33 – AE Fornells 33

AE Fornells  26 – Club Handbol Igualada 42

Dos partits més per decidir els quarts de final a Copa Federació cadet masculina d’handbol es van jugar dissabte a Igualada i diumenge a Fornells de la Selva, i nou cop d’autoritat dels nois igualadins a les terres de Girona.

El primer enfrontament ens l’imaginàvem obert però amb molta igualtat a la pista i realment així va ser. La primera part del igualadins no va ser gens bona, faltava intensitat i encara que el marcador va afavorir alternativament als dos equips els de la Selva la van guanyar clarament per 16 a 18.

Ja al segon temps les coses van canviar, ara sí va aparèixer la intensitat, es van remuntar els dos gols i al minut 20 es guanyava per 4 gols tenint el partit sota control. Els de Fornells, amb molts nervis a pista i protestant-ho tot, van perdre dos jugadors per expulsions temporals de 2 minuts però, paradoxalment en aquesta situació van aconseguir desconcentrar als nostres que es van deixar remuntar i fins i tot avançar. Altre cop la manca de banqueta, ja que l’únic canvi que tenia l’Igualada  no podia continuar, va afeblir una  reacció que heroicament va aconseguir l’empat a 33 final.

A les 10,30 h començava el segon xoc aquest cop al bonic poble i pavelló de Fornells de la Selva, una defensa 4-2 igualadina era trencada fàcilment pels fornellencs posant-se 6 a 1 en 8 minuts. Temps mort canvi de defensa i tronem a començar, fem un parcial de 8 a 0, ens posem per davant i comencem a jugar a handbol amb qualitat. Les reaccions tàctiques locals eren contrarestades avui sí amb dos recanvis a la banqueta que permetien els ajustos. Marxem al vestidor amb un clar 13 a 22.

Al segon temps els nois igualadins continuaven fent funcionar una màquina d’handbol quasi perfecte. Amb nou minuts disputats el Fornells desesperat, fa una defensa a l’home a tota la pista que aprofiten els jugadors del CH Igualada per encara augmentar més la diferència. Merescudíssim 42 a 26 que ens deixa a una eliminatòria decisiva de la final d’aquesta copa. Enhorabona nois del cadet!

Van jugar a les ordres de Martí Ruiz, com a jugadors de camp Pere Sendra, David Díaz, Carles Serra, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros i Brayan Mezquita i a la  porteria Sergi Ballesteros. Lesionats: Cesc Carrer i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA. Fase Final.Grup A. Jornada 5

Objectiu aconseguit

H.La Salle B 29 – Club Handbol Igualada 34 

Objectiu aconseguit . El nostre equip a falta d’un partit d’aquesta fase final,

s’ha classificat pel TOP 4 , que possiblement es jugarà a Igualada.

Els nostres jugadors estàn demostrant dia a dia i partit a partit que amb concentració, nervis control.lats i il.lusió el seu joc és insuperable i saben que jugant els partits tal com els hi diu el seu entrenador pocs equips els poden guanyar.

El partit des de l’inici ha estat controlat per l’Igualada , amb tímids acostaments dels de La Salle, pero que ràpidament era neutralitzat pels igualadins.Primera part acabada amb un 12-15 , joc dur però molt net , arbitratge correcte.

Dirigits per Pol Cantero Carbonell, han jugat: Sergi Garcia, Adrià Cano, David Holgado, Miquel Albareda, Iban Sanmiguel, Daniel Jové, Daniel Fons, Jordi Vilarrubias, Jordi Grado. A la portería:  Marc Tarrida i Aleix Royo. Absent :  Raül Ubia.

Col·laboren: Gumà Assegurances

INFANTIL FEMENÍ. Copa Federació . Semifinals

A la Final de la Copa Federació

Club Handbol Igualada 18 – C.H. St Esteve Palautordera 16

Partit de semifinal de la Copa Federació, disputat dissabte a las 10:00 del matí, al pavelló Sala Barri de les Comes entre el Club Handbol Igualada i el Club Handbol Sant Esteve de Palautordera.

Els dos equips ja es coneixien, perquè fa poc s’havien enfrontat en el Top 4 de la seva categoria.

Partit molt semblant, però amb més errors que en l’altre enfrontament. Tots dos equips van estar molt imprecisos, amb moltes errades de passades, dobles i passes,segurament per nervis, ja que s’estaven jugant arribar a una final.

Partit igualat: la primera part acabà amb un marcador de7 a6, degut a les fortes defenses emprades per les jugadores dels dos clubs.

La segona part, més o menys igual. El primers 7 minuts, intercanvi de gols, fins al minut 8, d’on arrel d’una exclusió de dos minuts d’una jugadora del Sant Esteve, les igualadines amplien l’avantatge a quatre gols de diferència.

Les jugadores del Sant Esteve, val a dir, que no van trigar en reaccionar. Amb tres contraatacs seguits, i amb l’exclusió d’ una jugadora nostra, van tornar a ficar-se dins del partit tant, que aconseguiren l’empat al minut 17 d’aquesta segona part.

Del minut 18 al 25, es marquen un total de 8 gols: 5 per part igualadina i 3 per part del Sant Esteve. Bon promig, tenint en compte que s’estaven jugant els darrers minuts, i més si veiem la resta del partit.

El resultat final de18 a16 fa finalistes de copa a les nostres jugadores, justes guanyadores. Cal destacar, però, el digne paper de les jugadores rivals del Sant Esteve que en cap moment van donar el partit per perdut, lluitant fins el final.

S’ha de ressaltar l’esportivitat i el bon comportament durant el partit, per part de totes les jugadores, tot i els nervis que s’estaven passant, ja que no tots el dies es disputen unes semifinals de Copa.

Dilluns tindrem dia, hora i lloc de celebració d’aquesta final. El que ja coneixen és l’equip contrincant: el Club Handbol Ràpid Cornellà que ens va eliminar de la final del Top 4 del mes passat. Esperem que aquesta vegada, el bon joc i la sort estiguin de la nostra part!!!

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové (lesionada), Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez (lesionada), Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·laboren:Torreblanca

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT 2a FASE – GRUP B

Cap a la Fase Final del Campionat de Catalunya

CH Castellbisbal11 – Club Handbol Igualada 5

El dissabte 1 de juny, l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada, va jugar la sisena jornada de la segona fase del Campionat de Catalunya enfront del CH Castellbisbal.

Malgrat la derrota d’aquest dissabte, l’equip encara amb molta il·lusió la nova fase del Campionat. La segona plaça del seu grup els consolida com un dels equips del TOP 10 de l’handbol català en categoria aleví. Estem segurs que els jugadors de l’equip ho donaran tot per obtenir els millors resultats.

Dirigits per Miquel Albareda i Anna Vázquez, van jugar: Toni Puig, Ivan Ruiz, Marc Espinagosa, Biel Hornas,Fernando Almendro, Iker Sabuquillo, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Xavi Reina i Arnau Torner.

Col·labora: Acadèmia Igualada

Festa de l’handbol de l’Anoia

Special APINAS 12 – IES Pere Vives 13

Els nens i nenes de l’equip Special Apinas, van sortir com sempre molt motivats i amb moltes ganes de jugar un nou partit. Aquesta vegada participaven en la  Festa de l’Handbol de l’Anoia que es va celebrar per primera vegada a Vilanova del Camí.

Els nois de l’Escola Auria van fer un gran partit contra l’equip femení de l’IES Pere Vives Vich i no els hi van posar gens fàcil les coses. Ambdós conjunts volien jugar bé i guanyar el partit i l’emoció es va allargar fins al final del partit amb una minsa victòria de les noies de l’IES.

A la mitja part del partit, es va fer l’entrega dels premis a tots els equips participants a la Festa. Una gran sorpresa i alegria per l’equip d’APINAS que rebia molt content el trofeu “ Fair Play” com el reconeixement a l’esportivitat mostrada.

El partit va continuar la segona part, amb la mateixa il·lusió i ganes per part dels dos conjunts. L’electrònic marcava un ajustat 12 a 13 a favor de les noies del Pere Vives.

Felicitem l’equip Special APINAS pel trofeu guanyat i pel bon joc i esportivitat.

Perl’Igualada, dirigits per Sergi García i Jordina Marsal, van jugar: Alejandro, Joan,David,Bernat,Dani,Cristian,Toni,Jesús i Haider

Col·labora: Apinas

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *