Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 25 i 26 de maig

El Primer equip, Pensant en la propera temporada

Club Handbol Igualada 22 – C.H. Sant Andreu de la Barca 32

 L’equip sènior del Club Handbol Igualada va perdre dissabte passat a Les Comes el partit de Copa que l’enfrontava, a partit únic, al C.H. Sant Andreu de la Barca, per un marcador de 22 a 32. D’aquesta manera, l’equip entrenat per en Jordi Ribas era eliminat, tancant una temporada en la que van lluitar fins el final per una de les places que donaven dret a l’ascens de categoria.

Els igualadins, que van haver de cobrir amb jugadors juvenils les nombroses baixes que tenien , no van poder fer res davant un equip molt motivat, que va dominar  de principi a final. Al minut 5, els del Baix Llobregat ja portaven una avantatge de 5 gols, 0 a 5. Els locals no van marcar el seu primer gol fins el minut 7. Aquests no van poder aturar l’atac visitant, cometen  moltes errades en  llançaments clars a porteria. Al descans es va arribar amb un marcador d’11 a 16.

El segon temps va continuar la mateixa tònica. Els de Sant Andreu van guanyar en confiança, incrementant la diferència de gols fins el resultat final de 22 a 32.

Un partit sense història, i ara ja toca pensar en la propera temporada.

Per l’equip de Jordi Riba van jugar: Marc Tarrida (porter, 15 aturades), Sergi Velasco, David Cubí, Roger Calçada (2), José Luis Álvarez (3)  ,Eduard Jounou , Adrian Suero (10), Pol Cantero (3), Miquel Albareda (1), Ruben Alvarez (3).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 12

Partit tranquil

H. Banyoles  13 – Club Handbol Igualada 32

El dissabte a la tarda l’equip infantil masculí del Club es va desplaçar a Banyoles per jugar un nou partit de Lliga. La tranquil·litat davant d’aquest partit era total.

L’equip ja estava classificat per a la final com a primer de grup i tant sols s’hi jugava l’orgull de seguir guanyant i seguir marcant fites importants en aquesta gran temporada.

Al inici del partit ja es va veure ràpidament que els igualadins no tindrien gaires problemes per poder guanyar aquest partit. De mica en mica van anar obrint forat al marcador i escapant-se amb un resultat i una diferència de gols cada vegada més grans. Al final de la primera meitat s’hi va arribar amb un resultat de 13 a 8.

La segona part va ser pràcticament igual que la primera. Els igualadins imposant el seu joc i els jugadors de l’equip de Banyoles aguantant el tipus a la pista com podien.

El partit, doncs, no va tenir cap tipus d’història. Domini molt clar del nostre equip i una nova victòria en aquesta gran temporada. Al fina, el resultat de 32 a 13 deixa prou clara la superioritat dels nostres jugadors.

Cal destacar però, que per diverses causes, lesions, sancions i demés inconvenients, aquest partit es va jugar amb molts pocs jugadors i, a més a més, havent de jugar en posicions no habituals per a ells. No obstant tots els inconvenients, van demostrar que poden amb allò que els posin davant.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar:  Brayan Mezquita, Pol Riba, Nil Subirana, Pep Bové, Toni Barrantes, Dani Navarro i Arnau Capitán; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

COPA FEDERACIÓ CADET MASCULINA. Fase Final. Jornada 1-2

Superada amb nota  la Primera Eliminatòria a la Copa

H. Empordà 36 – Club Handbol Igualada 36

Club Handbol Igualada 50 – H. Empordà 29

Primera eliminatòria a dos partits a Copa Federació cadet masculina d’handbol que es va jugar dissabte al vespre a Castelló d’Empúries i diumenge al matí a Les Comes.

El primer partit a 200 km de casa va ser en tot moment un duel  molt intens on les diferències de gols entre els dos conjunts no es van distanciar d’un màxim de tres gols en tot el partit. El primer temps va ser pels de l’Empordà més encertats en atac que els va portar a marxar al vestidor amb un 20 a 18.

La segona part es va igualar en els primers cinc minuts i els nois igualadins es van posar per endavant amb dos gols fins pràcticament als 10 minuts finals. En aquest punt tot i continuar el nivell de joc molt igualat apareixen tirs que no volien entrar, rebots que afavoreixen al contrari, el cas és que a 1 minut del final l’Igualada perdia d’1 gol. Un encertat tir de nou metres va establir l’empat que al final va quedar al marcador 36 a 36 i que al final reconeixíem tots prou just.

Segon partit 14 hores després a Les Comes, els nois del cadet igualadí surten a pista molt mentalitzats, trenquen fàcilment la defensa 3/3 que el dia anterior costava atacar, fan rotar la pilota molt ràpidament i pressionen en defensa recuperant pilotes i llençant fulminants contraatacs 100% eficaços. El primer temps acaba amb un 27 a 12 contundent pels de casa.

Res a veure amb el partit del dia abans, el jugadors de l’Handbol Empordà intenten entrar al partit en aquest segon temps, però en cap moment ho aconsegueixen, al contrari, al avançar els minuts el control és total per part de l’Igualada que arriba a un marcador d’escàndol al final del partit de 50 a 29.

Bona injecció de moral doncs per aquest equip bastant castigat durant la temporada regular per a continuar lluitant per aquesta copa federació.

Van jugar a la  porteria Sergi Ballesteros, com a jugadors de camp Pere Sendra, David Díaz, Carles Serra, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Joel Caño, i Brayan Mezquita tots a les ordres de Martí Ruiz. Lesionats: Cesc Carrer i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA. Fase Final.Grup A. Jornada 4

Necessitat de guanyar

Club Handbol Igualada 31- CH Poblenou  27 

Partit important pels juvenils de l’Igualada ja que era necessari guanyar aquest partit contra el Poblenou,  per conservar la 1ª plaça en aquesta fase final i demostrar que el nostre equip estava a l’alçada el Poblenou ja que la diferència de 10 gols al partit d’anada va esser injusta, tal com ha quedat demostrat.

Dirigits per Pol Cantero Carbonell, han jugat: Miquel Albareda, Daniel Fons, Iban Sanmiquel, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, Adrià Cano, Daniel Jové , David Holgado, Raül Ubia, Sergi Garcia.Porters:  Marc Tarrida i Aleix Royo.

Col·laboren: Gumà Assegurances

COPA CATALANA CADET FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 6

El cadet femení torna a guanyar al Mataró

Joventut Mataró 20- Club Handbol Igualada 24

Aquest Dissabte  a les 18 hores  s’ha disputat al Pavelló Municipal Teresa Maria Roca   el partit de lliga del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol  Joventut de Mataró.

Partit amb dos parts molt  iguals, la primera amb un pobre joc en atac de les jugadores de locals que s’han vist superades des del principi per les jugadores de l’Igualada  i una segona part, en la que s’han imposat en el joc de forma definitiva de les nostres jugadores, tant en l’aspecte defensiu com en el joc d’atac.

La primera part ha començat amb domini de les jugadores de l’Igualada, encara que  en alguns minuts d’aquest primer període, les jugadores del Joventut Mataró s’han acostat a 2 gols de les nostres noies , que finalment s’han imposat amb claredat,  marxant  en el marcador de quatre gols, el resultat  de la primera part, 9 a 13.

A La segona part, les  noies del Joventut de Mataró, no han aguantat el nivell de joc i  la bona defensa de les jugadores visitants  que van sortir molt més  concentrades,  amb molta més força, ofici, i amb   un atac molt més efectiu, han  fet que l’Igualada  imposés de forma definitiva la seva superiorat como equip, finalment la diferència de gols es va anar incrementant fins arribar al resultat final  24  Club handbol Igualada  20 Joventut de Mataró.

Amb aquesta darrera victòria a Mataró el Cadet Femení de l’Igualada aconsegueix un meritori segon lloc a la classificació a la Copa Catalana.

Dirigides per Ton Casellas, van jugar: Maria Barrantes, Ana Vazquez, Andrea Torregrosa, Paula Domingo, Maria Noguera, Núria Martin, Iola Godo,  Júlia Estany .

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

INFANTIL FEMENÍ. Copa Federació . Fase Final. Eliminatòria 1

Les igualadines molt lluitadores

Club Handbol Igualada 22 – BM Granollers 17

Desprès del Top 4 i de dues setmanes sense jugar, el Club handbol Igualada, rep al BM Granollers, en una eliminatòria de quarts de final a partit únic.

A la primera part, partit igualat durant molta estona: al minut 15 el marcador era de6 a5, al nostre favor. Com sempre, el transcurs dels minuts ha fet millorar el joc i s’ha acabat la primera part, amb un resultat de10 a7.

A la segona part, les granollerines molt lluitadores, per poc empaten el partit: sols portàvem cinc minuts de la represa i ja anàvem12 a 11.

Com ja sabem, les nostres jugadores, també son lluitadores i ens ho han demostrat a partir del minut 10, recuperant l’avantatge perdut i ampliant-lo fins el resultat final de22 a17

Els quatre equips que van jugar el Top 4 – St.cugat, Cornellà, Igualada i St Esteve de Palautordera- han guanyat les seves respectives eliminatòries, cosa que fa que es tornin a enfrontar entre ells.

La propera setmana, Igualada-St Esteve de Palautordera i Cornellà-St.Cugat Els dos guanyadors dels partits jugaran la final de la Copa de la Federació la segona setmana de juny

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové (lesionada), Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·laboren: Acadèmia Igualada i Torreblanca

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *