Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 18 i 19 de maig

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 11

Classificats pel TOP-4

Club Handbol Igualada  27 – CJH Mataró 22

Diumenge al matí, els infantils masculins del Club tenien la primera possibilitat de classificar-se matemàticament com a primers de grup per a la final a 4 d’aquesta categoria. I com es diu normalment, a la primera va la vençuda. Ho van aconseguir!!

El contrincant, el Mataró, era l’equip que es jugava, a una certa distància, la primera plaça del grup amb els igualadins i portava en les últimes jornades de lliga una línia ascendent que el feia temible. Així doncs, el partit es preveia dur, tens i complicat pels nostres jugadors.

Tota la primera meitat va ser equilibrada al marcador fins als últims cinc minuts en que els igualadins van aconseguir obrir forat i marxar de quatre gols. El resultat al descans era de 13 a 9. Malgrat aquest equilibri els nostre equip va anar sempre per davant al marcador.

Al inici de la segona part va ser una mica complicat pels nostres interessos. Durant els primers cinc minuts els jugadors mataronins van sortir a donar-ho tot a la pista i marcaven gols amb una certa facilitat, però els igualadins responien amb una certa comoditat. Un temps mort demanat per l’entrenador igualadí va servir per aclarir les idees dels jugadors i tornar a jugar amb la consistència de la primera meitat.

A partir d’aquest moment el partit es va decantar d’una manera força clara pels nostres jugadors, no sense seguir patint aquella sensació de nervis per acabar el partit i poder celebrar la classificació per a la final. El partit, finalment, es va acabar amb un resultat de 27 a 22 i els igualadins, tant els que estaven a la pista com els que estaven a la grada, van poder celebrar la victòria i la classificació.

En un cas així, el primer de tot és felicitar als jugadors i a totes les persones que han fet possible que un club com l’Igualada pugui jugar una final d’aquesta categoria; però després, recordar que s’ha de seguir treballant i entrenant per tal de jugar aquesta final amb les majors garanties. Les ganes, us ho asseguro, no hi falten.

Els jugadors del Club Handbol Igualada d’aquesta temporada que han fet possible aquest somni, dirigits per Roger Calçada, han estat: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Pol Riba, Nil Subirana, Joel Caño, Pep Bové, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco, Manel Muñoz i Arnau Capitán; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez. I els seus delegats: Joan Méndez , Marta Abril i Manu Muñoz. Enhorabona a tots i el reconeixement de tota la família molt orgullosa, del Club Handbol Igualada, a la bona i constant feina .

Col·labora: Pista Cero

COPA FEDERACIÓ CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup F. Jornada 3

Victòria i campions de grup a la copa

BM Pau Casals 29 –  Club Handbol Igualada 33

Últim enfrontament de la Copa Federació cadet masculina d’handbol davant del Balonmano Pau Casals amb una victòria que fa que els nois igualadins passin a la següent fase com a guanyadors del grup F.

Complicat i intens partit el que varem viure dissabte passat al magnífic Pavelló Nord de Sabadell. Qui guanyava aquest partit continuava disputant la copa i sabut això, tant a la graderia com a la banqueta rival, la pressió sobre les decisions arbitrals van ser constants des del primer minut de joc. Tot i això els nostres jugadors van sortir al parquet amb molta seriositat, als 5 minuts es van posar per davant al marcador i ja no ho van deixar en tot el partit. La concentració en defensa i un atac que acabava trobant la millor opció de tir van portar l’enfrontament guanyant còmodament d’11 gols al descans.

El segon temps es va caracteritzar més per l’enrenou i provocacions del públic amb les dues expulsions amb vermella directa del primer entrenador del BM Pau Casals, i més tard també la del segon per insults a l’àrbitre, que van portar el desconcert als dos equips baixant el nivell de joc que es podia veure a la pista. L’handbol al final el van posar els nois igualadins, que amb molt ofici van aguantar i guanyar el partit però mereixent segur, millor resultat que el 29 a 33 final.

Van jugar a les ordres de Martí Ruiz, com a jugadors de camp Pere Sendra, David Díaz, Carles Serra, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Joel Caño, i Brayan Mezquida. A la  porteria Sergi Ballesteros i també Carles Serra.Lesionats: Cesc Carrer, Eric Gil i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA. Fase Final.Grup A. Jornada 3

Intensitat,emoció i esportivitat 

C.E. H Tortosa  33 – Club Handbol Igualada  35 

Partit molt intens i emocionant entre dos equips molt igualats . A la primera part els tortosencs guayaven per 15 a 12. Al començament de la segona part els de Tortosa es van posar a 6 gols de diferència i semblava que ja no els podríem atrapar , pero els nostres jugadors van demostrar que amb concentració i amb un joc molt ordenat, intel·ligent i sense perdre el nervis els van poder atrapar  i superar , cosa que va deixar desconcertat a l’equip de Tortosa,  els quals inclús van felicitar als nostres jugadors al final del partit i amb aplaudiments de la graderia per part del seguidors del Tortosa pel bon partit fet pels dos equips.

Dirigits per Pol Cantero  van jugar:  Sergi Garcia, Daniel Fons , Adrian Cano, Jordi Vilarrubias, Raül Ubia, Daniel Jové, Miquel Albareda, Iban Sanmiguel i David Holgado. Porters:  Marc Tarrida i Aleix Royo. Absent per lessió: Jordi Grado.

Col·laboren: Gumà Assegurances

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT 2a FASE – GRUP B

Difícil rival

Club Handbol Igualada 4–KH-7 BM. Granollers 12

El diumenge 19 de maig l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar la cinquena jornada de la segona fase del Campionat de Catalunya enfront del BM Granollers.

El partit va ser una còpia del partit disputat a Granollers en la primera volta del Campionat. D’una banda el rival jugant amb molta comoditat va arrasar la porteria igualadina. D’altra, els tímids atacs dels jugadors locals eren neutralitzats fàcilment pels jugadors del Granollers. Felicitem l’equip del Vallès del qual podem aprendre per millorar el nostre joc.

Les possibilitats d’acabar aquesta fase segons de Grup encara es mantenen. El pròxim partit a casa del Castellbisbal pot ser decissiu.

Dirigits per Miquel Albareda i Anna Vázquez, van jugar: Joel Solanelles, Marc Espinagosa, Ivan Ruiz, Marc Martínez, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Fernando Almendro i Iker Sabuquillo.

Col·labora: Acadèmia Igualada

COPA CATALANA CADET FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 5

Emocionant Partit de Copa

Club Handbol Igualada 22-CEH Vendrell 16

Aquest Dissabte  a les 18 hores  s’ha disputat al Pavelló  de les Comes , el partit de Copa Catalana del Cadet Femení del Club Handbol Igualada contra el Club handbol    Vendrell.

Partit  molt emocionant i de molta intensitat, sobretot a la segona part, i que ha estat molt ben jugat per les nostres jugadores, i on l’equip es jugava molt per la classificació final a la competició.

La primera part, molt defensiva i amb poc joc d’atac dels dos equips, i de clar domini de les jugadores locals que van tenir el marcador sempre a favor, de forma molt clara.  Les nostres noies que per aquest partit contaven amb la pràctica totalitat de les jugadores, i reforçades per jugadores de l’equip infantil, van estar molt bé en defensa i no van deixar que les jugadores rivals s’aprovessin gaire en el marcador, el resultat final de la primera part, Igualada 9 a Vendrell 5.

A la segona part, les  noies del Club Handbol Vendrell, van sortir molt més  concentrades,  amb molta més força i ofici, i amb  un atac molt més efectiu,   posant les coses una mica més complicades a l’equip Igualadí, fins el punt d´ apropant-se a dos gols de diferència en alguna fase d’aquesta segona part, però finalment les noies de l’Igualada van saber suportar molt bé la pressió de l’equip rival, posant de nou les coses al seu lloc, i tornant a marxar al marcador, el resultat final Club Handbol Igualada 22, Club Handbol Vendrell 16.

Amb esforç, i concentració, i el bon joc desplegat  durant tot el partit  les nostres noies van sumant punts, per estar a la part alta d’aquesta competició, la  Copa catalana.

Dirigides per Ton Casellas, van jugar:Marina Just, Maria Barrantes, Ana Vazquez, Andrea Torregrosa, Marcel·la Esquerra, Paula Domingo, Maria Noguera,  Marina Agut,  Núria Martin, Iola Godo, Maria Mayol, Marta Hernández,   Elia Roca i, a la porteria,  Júlia Estany.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *