Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits:11 i 12 de maig

TERCERA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA. PROMOCIÓ D’ASCENS. Jornada 2

Es perd l’opció d’ascens

BCN Sants 38 – Club Handbol Igualada 30

No ha estat possible, l’equip sènior del Club Handbol Igualada ha perdut l’opció d’ascendir de categoria en perdre el partit de tornada contra el BCN Sants de Barcelona per un marcador de 38 a 30, el partit d’anada ja l’havia perdut a casa per 33 a 35.

Els igualadins, per tant,  havien de remuntar una desavantatge de 2 gols. Van fer una bona primera part, en la que van arribar a tenir una avantatge de 3 gols en el minut 26 de joc . En aquest període, els de l’Igualada van aconseguir desarmar  l’atac local gràcies a una bona defensa. Encara que es va arribar al descans amb un empat a 17.

A la segona part, però, els de Sants van fer diverses variacions en el seu atac, que els hi van donar molt bons resultat, perforant en 21 ocasions més la portaria visitant. Al final de partit, un resultat molt clar, 38 a 30.

Amb aquesta eliminació, l’equip d’en Jordi Riba ha finalitzat la temporada. Tenint en compte que es tracta d’un equip nou en aquesta categoria, doncs cal recordar que van pujar la temporada passada, té molt de mèrit haver tingut opcions fins el final  de  pujar de nou. Una temporada, a més, marcada per  força lesions dels seus jugador.

En aquests moments de decepció de tot l’equip, és el moment de felicitar-los per l’esforç realitzat per tècnics i jugadors, i encoratjar-los per a tornar-ho a intentar la propera temporada. Així que felicitats i ànims!

Per l’equip de Jordi Riba van jugar: Toni Martínez (porter, 10 aturades), Pol Cantero (3), David Cubí (3), Adrian Suero (12), José Luis Alvarez  ,Esteban Lezama (6), Martí Ruiz (3) , Hilari Canales (porter, 2 aturades), Edu Lezama (2), Sergi Velasco (1), Carles Oller, Roger Calçada,  EduardJounou, Ruben Alvarez.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

COPA FEDERACIÓ CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup F. Jornada 2

Victòria Treballada

Club Handbol Igualada 35 –  H.Palautordera 28

Segon enfrontament de la Copa Federació cadet masculina d’handbol amb una nova victòria dels nois igualadins diumenge a Les Comes.

Un bon inici de partit va portar 3 gols d’avantatge en pocs minuts i encara que sembli mentida, altre cop el porter, aquest cop de Palautordera va ser expulsat per falta fora de l’àrea. El partit doncs transcorria controlat, els canvis aguantaven la intensitat en defensa encara que a l’atac la definició de les jugades es complicava en accions individuals massa complicades. Tot i això s’arribava al descans amb un 21 a 16 per als d’Igualada.

La segona part va començar amb els mateixos jugadors del principi del partit i altre cop l’avantatge augmentava amb gols ràpids i bon joc. Els de Palautordera però no havien dit prou i la seva defensa s’ automotivava ajudada pels seus seguidors, l’atac igualadí tornava a ser confós i el marcador es reduïa tornant a patir quan semblava que tot estava controlat. L’eficàcia al segon temps a la porteria va tronar a donar opcions i un bon final de partit va tancar l’avantatge a 7 gols pels igualadins.

Dirigits per Martí Ruiz van jugar, com a jugadors de camp: Pere Sendra, David Díaz, Carles Serra, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Manel Muñoz, Joel Caño, i Brayan Mezquita. A la  porteria Sergi Ballesteros.Lesionats: Cesc Carrer, Eric Gil i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 10

Partit tens amb gran victòria

Liceo Francès  18 – Club Handbol Igualada 28

El partit de dissabte al migdia a la pista del Liceo Francès es preveia dur, tens i complicat. En aquest sentit el partit no va decebre gens i va ser tal com es preveia.

Durant els primers deu minuts el partit va ser equilibrat amb empats al marcador, però a partir d’aquí els jugadors de l’infantil masculí de l’Igualada van anar sempre per davant al marcador. La defensa igualadina va funcionar a la perfecció i això permetia ràpides jugades que acabaven amb gols relativament fàcils. De mica en mica anaven obrint forat al marcador arribant al descans dels partit amb un resultat de 10 a 13 favorable als nostres jugadors.

La segona part del partit va començar tal com havia acabat la primera. Els igualadins centrats en el que havien de fer i jugant molt bé. Els minuts anaven passant i els nostres jugadors tenien cada vegada el partit més a prop.

Faltant deu minuts per acabar el partit diferents incidents entre els jugadors que van acabar amb expulsió i la posterior invasió dels seguidors a la pista de joc, van acabar de descentrar els jugadors barcelonins. En canvi, els nostres jugadors no es van deixar influenciar per aquests actes i una vegada es va reiniciar el partit, van seguir jugant amb la mateixa intensitat i ganes que abans d’aquests incidents.

Al final del partit el resultat de 18 a 28 feia justícia al que s’havia vist damunt la pista del Liceo Francès de Barcelona i acostava al nostre equip a la seva il·lusió de poder jugar la final a quatre d’aquesta Lliga de 1a Catalana.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Pep Bové, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Arnau Capitán; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT 2a FASE – GRUP B

Bona i ràpida reacció dels igualadins

Club Handbol Igualada10 –  CH La Salle Montcada 6

El diumenge 12 de maig l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar,a casa, la quarta jornada de la segona fase del Campionat de Catalunya, enfront del CH La Salle Montcada.

El conjunt igualadí va començar el partit molt desconcentrat, amb errades contínues en els seus atacs. Les pèrdues de pilota, les passades dolentes, la manca de llançaments convincents a la porteria contraria, feien presagiar el pitjor.

A la fi del primer període, l’equip tècnic va explicar als jugadors els errors comesos i de la necessitat de reaccionar quan encara s’hi estava a temps. I així va ser, els comentaris dels entrenadors van ser tot un revulsiu per a l’equip. Al llarg del segon període, els jugadors es van mostrar ferms en defensa i alhora molt efectius a l’atac. Amb habilitat i bones passades entre els jugadors, l’Igualada anava guanyant a les defenses rivals.

La primera part del partit va acabar en empat a punts havent guanyat una part cada equip, però amb renda de gols positiva per a l’equip blau i groc. La resta del partit va ser de domini igualadí encara que els de Montcada en cap moment van llençar la tovallola i sempre hi eren molt a prop en el marcador.

Victòria important que consolida l’equip en el segon lloc del nostre grup i pràcticament ens permet passar a la Fase Final del Campionat de Catalunya.

Dirigits per Miquel Albareda i Ana Vazquez, van jugar: Joel Solanelles, Marc Martínez, Ivan Ruiz, Marc Espinagosa, Isaac Realp, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Arnau Torner, Fernando Almendro, Iker Sabuquillo, Toni Puig, Xavier Reina i David Malpartida.

Col·labora: Acadèmia Igualada

 

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *