Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

TOP-4 Infantil Femení. Primera Catalana

Aquest cap de setmana, 4 i 5 de maig, a la Sala de Barri de Les Comes d’Igualada s’ha viscut un esdeveniment important per a l’handbol base de la nostra ciutat: s’ha disputat la fase final TOP-4 de Primera Catalana Infantil Femenina.

Els quatre equips finalistes  han estat:  el C.H.Sant Cugat, el C.H.R Cornellà, el C.H.Sant Esteve Palautordera i,  com amfitrió el Club Handbol Igualada.

Dissabte, es van jugar les semifinals. La primera va enfrontar Sant Cugat i el St Esteve  en un partit molt disputat, que va acabar18 a16 afavor de les del Vallès.

En la segona semifinal, l’Handbol Cornellà va guanyar en un partit molt més ajustat       on les defenses es van imposar als atacs a l’amfitrió Club Handbol Igualada per un resultat de11 a10. Tot i que les igualadines van anar per davant en el marcador durant gairebé tot el partit, en els últims minuts les de Cornellà van donar la volta al marcador i ja no hi va haver temps per remuntar.

El diumenge a les 11 del matí, es va celebrar el partit pel 3er i 4art lloc, on  les igualadines van  guanyar en un  partit també molt igualat al Club Handbol Sant Esteve de Palautordera per un resultat de 14-12.

A les 12:45 començava la final d’aquest top-4. Les jugadores del Sant Cugat, han anat gairebé tot el partit per davant, la primera part finalitzà amb un 14 -11 al seu favor. La jugadora Queralt Cotrina, com a millor jugadora d’aquesta final i les seves companyes, s’han encarregat que les del Baix Llobregat, amb moltes errades en atac, no acabessin d’acostar-se al marcador, tot i el bon partit realitzat per la seva portera Maria Loma, també premiada com a millor portera de la Final. El resultat Club Handbol St. Cugat.

Durant tot el cap de setmana, els més menuts de la casa, pre-benjamins, benjamins i alevins, ens han fet gaudir de petits partits d’entreteniment a les mitges parts dels partits, animant d’aquesta manera la grada del pavelló de les Comes. Des d’aquí el nostre més sincer agraïment.

Agrair a tots el voluntaris, als més petits i  més petites del club , delegats, famílies i aficionats  per fer possible aquest fantàstic Top-4 . Felicitar a tots els equips participants per la seva esportivitat i especialment a l’equip igualadí per la bona actuació.

Des del Club Handbol Igualada volem donar les gràcies especialment també als obsequis que Punto Blanco, Llet Nostre, Frit Ravich , Pintures Planell i Cafeteria les Comes, han tingut amb totes les participants.

Si voleu veure la galeria fotogràfica seguiu aquest enllaç:  https://www.handboligualada.com/imatges/imatges-2012-13/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *