Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 4 i 5 de maig

TERCERA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.PROMOCIÓ D’ASCENS.

L’ascens es complica per l’equip igualadí

Club Handbol Igualada 33 – BCN Sants 35

L’equip Sènior del Club Handbol Igualada va perdre dissabte passat a casa el partit d’anada de la primera eliminatòria per l’ascens a Segona Catalana, davant el BCN Sants de dos gols, 33 a 35. Amb aquest resultat els igualadins es veuen obligats a guanyar de més de dos gols el proper cap de setmana a la capital catalana per aconseguir continuar en la lluita per l’ascens.

L’equip barceloní  és un rival d’entitat, que obliga a jugar al 100% per poder treure un resultat positiu. Va dominar el partit des del inici, gràcies a un joc d’atac molt ràpid i efectiu de cara a porteria. En aquests minuts inicials els igualadins es van veure desbordats. En els primers 12 minuts només van aconseguir 3 gols, i perdien de 7, 3 a 10. Amb tot, en cap moment es van donar per vençuts, i així en els següents minuts van protagonitzar la primera de les dues remuntades del partit, posant-hi molt de coratge, més que bon joc. D’aquesta manera van anar reduint poc a poc la diferència en el marcador, arribant al minut 21 només dos gols per sota, 11 a 13. Al descans perdien de 4, 13 a 17.

La segona part es va desenvolupar de manera molt similar. Els de Sants van tornar a agafar avantatge. En el minut 15 ja guanyaven de 8 gols, 20 a 28, després d’uns minuts molt desencertats del igualadins, amb  diverses pèrdues de pilota que provocaren rebre gols fàcils amb ràpids contraatacs. A partir d’aquell moment, de nou tirant de coratge, i amb una defensa més agressiva, van anar remuntant fins arribar als segons finals de l’encontre només amb un gol de desavantatge, però ja amb el temps finalitzat en van en rebre un altre de jugada a  pilota aturada.

Ara els toca anar a Barcelona a guanyar de 3. La sensació és que amb una actitud mostrada per l’equip els darrers minuts del partit i amb una bona defensa és possible la remuntada. Ànims a l’equip!

Per l’equip de Jordi Riba van jugar: Toni Martínez (porter, 17 aturades), Pol Cantero (8), David Cubí(2), Adrian Suero (5), José Luis Alvarez (3) ,Esteban Lezama (8), Martí Ruiz (3) , Hilari Canales (porter), Edu Lezama (1), Roger Calçada,  Sergi Velasco (1), Eduard Jounou (2), Ruben Álvarez.

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

COPA CATALANA JUVENIL FEMENINA. Primera Fase. Grup B. Jornada 6

Últim partit de Copa

CH Vilanova 21 – Club Handbol Igualada 20

Dissabte passat, es va disputar a Vilanova l’últim partit que no tenia cap rellevància en quant a la classificació. Les igualadines, tenien la segona plaça a la Copa fos quin fos el resultat d’aquest partit.

En la primera meitat es va avançar l’equip local amb un 3-0, diferència que va ser capaç de controlar  durant tota la primera meitat, per arribar al descans amb 13-11 al marcador.

La segona part, va resultar pràcticament igual que la primera, en el que fa referència al joc, no exempta de més d’una decisió arbitral equivocada que va influir en el resultat final del 21-20 per les jugadores del Vilanova.

Per al C H IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jordina Marsal, Anna Vilarrubias, Anna Font, Mar Samper, Ana Vázquez, Elena Mínguez, Marta Muñoz, Berta Calzada. Portera: Miriam Pla. Entrenadores: Alicia Nieto i Mónica Luengo.

Col·labora: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

COPA FEDERACIÓ CADET MASCULINA. Primera Fase. Grup F. Jornada 1

Contundent victòria

Club Handbol Igualada 41 – AEH Les Franqueses 28

Primer enfrontament de la Copa Federació cadet masculina d’handbol dissabte a Les Comes amb una contundent victòria de l’Igualada.

La primera part va començar molt equilibrada entre els dos equips encertats en els tirs a porteria. Els igualadins però van començar a treure profit de les jugades al contraatac després de pilotes recuperades, parades del nostre porter i així s’anaven avançant al marcador. Al minut 18, en un d’aquest contraatacs els de Les Franqueses van perdre el porter amb expulsió directa per falta a fora de l’àrea. En aquest moment els nois de l’Igualada van consolidar el seu joc arribant al descans amb un 20 a 12 favorable.

A la represa, el joc igualadí va segui amb la mateixa fluïdesa, la intensitat i efectivitat van continuar i els canvis, que aquesta vegada si que hi eren amb el reforç de tres jugadors infantils, aportaven la mateixa efectivitat i conjunció a l’equip. Els minuts s’anaven consumint i cada cop la diferència era superior fins als 13 al xiulet final de l’àrbitre.

Van jugar a les ordres de Sergi Garcia com a jugadors de camp Pere Sendra, David Díaz, Carles Serra, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Manel Muñoz, Joel Caño, i Nico orozco. A la  porteria Sergi Ballesteros. Lesionats: Cesc Carrer, Eric Gil i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

COPA CATALANA CADET FEMENINA. Primera Fase. Grup A. Jornada 3

Bon partit  i còmoda victòria

Club Handbol Igualada 30- Joventut Mataró 17

Aquest cap de setmana les noies del Cadet del Club Handbol Igualada han disputat un molt bon partit davant el Club Handbol Mataró , jugat a les Comes a les 18 hores.

Els aficionats del handbol Igualadí, que varen  assistit a les instal·lacions esportives de les Comes  per presenciar el Matx, han pogut veure un partit jugat amb molta força concentració i serietat  davant d’un rival que no ha pogut superar ni tècnica ni físicament a les nostres noies.

En la  primera  part,  les jugadores del Club Handbol Igualada i concretament els primers 18 minuts, van fer un  joc immillorable, agafant una important avantatge sobre l’Handbol Mataró. Ja durant els darrers 10 minuts les jugadores rivals van fer un millor joc,  i es van apropar en el marcador a les jugadores del Club Handbol Igualada, el resultat final del primer període 13 a 9.

A la segona part les nostres jugadores  van continuar amb la mateixa  aptitud: intensitat defensiva i igualment immillorable joc en l’aspecte ofensiu, sense que les jugadores del Mataró poguessin aturar el gran joc de les cadets del nostre Club, que  en aquesta segona part, van incrementar encara més la diferència de gols en el marcador, el resultat final  Igualada 30 Handbol Mataró 17.

Es evident que la actitud mostrada en tot el partit per les nostres jugadores ha deixat molt contenta a l’afició de l’Handbol Igualadí, si es juga així cada partit ben segur al final de la Copa el nostre equip estarà en un immillorable joc a la classificació.

Dirigides per Ton Casellas,van jugar: Júlia Estany, Anna Vazquez,  Marcel·la Esquerra,  Paula Domingo, , Marina Agut , Andrea Torregrosa, Núria Martin i Maria Barrantes.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 9

Partit de tràmit

Club Handbol Igualada  25 – B. M. Polinyà 11

Diumenge al matí l’Handbol Igualada va jugar un nou partit de Lliga a Les Comes davant el B.M. Polinyà. Es preveia un partit tranquil, plàcid, sense cap tipus de problema i així va ser.

De bon començament els igualadins van marcar el seu ritme i el seu estil de joc fent que molt aviat s’obrís forat al marcador. Això va permetre als nostres jugadors estar amb una major tranquil·litat a la pista i que les jugades sortissin molt bé.

Amb aquesta tònica la primera meitat es va resoldre amb un resultat de 14 a 4 favorable als nostres interessos que feia justícia al que es veia a la pista.

La segona part del partit va ser pràcticament calcada a la primera. Els igualadins jugant a plaer i gaudint cadascun dels jugadors del que passava a la pista.

Pels voltants de la meitat d’aquesta segona part, els nostres jugadors es van relaxar una mica per causa del resultat que assenyalava el marcador. Això va permetre que els jugadors de Polinyà aconseguissin marcar algun gol de més que en circumstàncies normals no haguessin aconseguit.

Malgrat aquest detall, plàcid, tranquil i bon partit dels igualadins tot esperant partits més difícils en posteriors jornades.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Pep Bové, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Pol Riba; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *