Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 27 i 28 d’abril

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 22

Última jornada de la lliga

Club Handbol Igualada 32 – CH Sagrat Cor 42

Última jornada de la lliga de 2a catalana cadet masculina d’handbol davant del CH Sagrat Cor que deixa als nois de l’Igualada en la quarta posició d’aquest campionat després de perdre dissabte a Les Comes.

Potser el que val la pena destacar d’aquest partit és altre cop que sols cinc jugadors de camp i el porter es van enfrontar al que acabarà sent el campió del grup. Sense la possibilitat aquesta vegada de l’ajut de companys de l’infantil es preveia un encontre sense color favorable als barcelonins. Com no, els igualadins van tornar a donar la cara i sorprenentment van anar per davant al marcador tot el primer temps fins al 19 a 18 dels primers 30 minuts.

La segona part es va iniciar de forma semblant però una defensa individual al jugador igualadí més efectiu i l’encert en el tir dels barcelonins van posar-los per davant i mica en mica, les forces dels igualadins es van anar acabant al mateix temps que el Sagrat Cor s’anava distanciant al marcador.

Felicitar de nou l’esforç d’aquest equip que durant tota la temporada ha lluitat contra els rivals i sobretot contra les lesions que en cap moment han permès mostrar el seu nivell, que segurament estaria entre els primers del grup.

Van jugar a les ordres de Martí Ruíz  com a jugadors de camp David Díaz, Carles Serra, Jordi Balsells, Àlex Campos i Xavi Ballesteros. A la  porteria Sergi Ballesteros.Lesionats: Pere Sendra, Cesc Carrer, Eric Gil, i Gerard Royo

Col·labora: Campos Motorsport

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 8

Un partit força tens

E.Castelldefels 23 -Club Handbol Igualada 28

Dissabte al capvespre, els jugadors de l’infantil masculí del Club Handbol Igualada es van desplaçar a Castelldefels per jugar un nou partit de Lliga.

De bon començament els nostres jugadors van imposar el seu ritme i el seu joc davant dels contraris. De mica en mica anaven obrint forat al marcador amb un joc, en molts moments, força entretingut. Ben entrada aquesta primera meitat, la defensa igualadina va començar a funcionar encara millor i això va permetre obrir un bon forat al marcador. Al final d’aquesta primera part, s’hi va arribar amb un resultat favorable als nostres interessos de 16 a 7.

Els primers cinc minuts de la segona meitat van ser similars a tota la primera meitat. Però des d’aquest minut fins que faltaven aproximadament cinc minuts per acabar, el joc igualadí, inexplicablement, va canviar.

Tot i defensar forçà bé la nostra porteria, els jugadors del Castelldefels aconseguien marcar gols amb una relativa facilitat. En principi un intercanvi de gols ens afavoria a nosaltres donat el resultat de la primera meitat, però els nostres gols no entraven. No aconseguíem que la pilota entrés a la porteria contraria. De mica en mica els jugadors locals van anar reduint aquest forat de gols al marcador. Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, el joc igualadí, una altra vegada inexplicablement, va tornar a ser el de la primera meitat. Es va tornar a defensar i es van tornar a marcar gols.

Tot i que des d’un punt de vista pràctic en cap moment es va témer per la victòria en aquest partit, si que va haver-hi un quart d’hora en aquesta segona part en que les coses no es veien gaire clares. No obstant això, els igualadins van acabar guanyant el partit per un resultat de 23 a 28.

Desprès d’aquest partit, nova setmana d’entrenaments per tornar a jugar el proper diumenge a les 9 del matí , a Les Comes, davant el B.M. Polinyà.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Pep Bové, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Arnau Capitán; a la porteria, Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT 2a FASE – GRUP B

Superioritat del rival

KH-7 BM. Granollers 12  –  Club Handbol Igualada 4

El diumenge 28 d’abril l’equip Aleví Masculí de l’Escola d’Handbol Igualada va jugar la segona jornada de la segona fase del Campionat de Catalunya enfront del Granollers.

La derrota dels igualadins ha estat inapel·lable. El conjunt del Vallès sembla jugar en una altra lliga. La seva superioritat l’han demostrat guanyant tots els períodes del partit. Des del inici de l’encontre, els de Granollers van foradar la nostra defensa marcant amb molta comoditat. Pel contrari, els atacs igualadins eren infructuosos, amb pèrdues constants de pilota o topant amb una defensa rival molt disciplinada.

Tot i això, aquest partit ens farà créixer en el nostre joc si aprenem de les tècniques del rival i alhora corregim els nostres errors. Hem de quedar-nos amb el joc del tercer període, sens dubte el millor per als igualadins, on amb un resultat de 8 gols a 5, vam estar a l’alçada del rival.

Dirigits per Miquel Albareda i Anna Vázquez, van jugar: Marc Espinagosa, Ivan Ruiz, Marc Martínez, Xavier Reina, David Malpartida, Agustín Vázquez, Pol Calvet, Biel Hornas, Arnau Torner, Fernando Almendro i Iker Sabuquillo.

Col·labora Acadèmia Igualada

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *