Els més menuts a la Trobada de Vilanova

El Viu l’handbol, els mes petits del club, aquest diumenge van participar a la trobada d’handbol que va tenir lloc a Vilanova del Camí.

Els nens i nenes de l’equip van poder gaudir de l’ambient, de l’esport, i d’un dia perfecte per el món de l’handbol. Aquests menuts van poder jugar dos partits i sumar-se a la festa. El grup ja comença a ser un senyoret equip i a la pista es podia veure les ganes i la motivació amb que els petits jugaven a handbol, tot i la seva poca experiència.

A la trobada amb Dani Fons,hi van anar a jugar: La Melat, l’Arnau, el Bernat, l’Alba, El Xavi , l’Enric i el Pol.

Col·labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies