Els més menuts a la Trobada de Vilanova

El Viu l’handbol, els mes petits del club, aquest diumenge van participar a la trobada d’handbol que va tenir lloc a Vilanova del Camí.

Els nens i nenes de l’equip van poder gaudir de l’ambient, de l’esport, i d’un dia perfecte per el món de l’handbol. Aquests menuts van poder jugar dos partits i sumar-se a la festa. El grup ja comença a ser un senyoret equip i a la pista es podia veure les ganes i la motivació amb que els petits jugaven a handbol, tot i la seva poca experiència.

A la trobada amb Dani Fons,hi van anar a jugar: La Melat, l’Arnau, el Bernat, l’Alba, El Xavi , l’Enric i el Pol.

Col·labora: Acadèmia Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies