Special APINAS a Vilanova

L’equip Special APINAS participa a la Trobada de Vilanova

Pompeu Fabra 24- Special APINAS 24

Els jugadors del Club Handbol Igualada de l’equip de l’escola Àuria Special APINAS, van gaudir d’un matí de Diumenge molt calorós i competitiu en les jornades d’handbol celebrat un any més al recinte esportiu de Can Titó.

El jugadors d’APINAS, van disputar un emocionant partit contra l’equip de Pompeu Fabra , on van donar-ho tot sobre la pista, practicant tot allò après en els entrenaments. Les ganes de jugar, de marcar algun gol, de fer alguna bona parada des de la porteria i de practicar la defensa va fer que la vetllada disputada a Can Tito, sigués més que un partit d’handbol.

El partit va tenir quatre parts de dotze minuts i el resultat va estar molt renyit fins al final . A la mitja part, el marcador reflectia un 10 a 12 a favor de les vilanovines però una molt bona reacció de l’equip de l’Escola Àuria va aconseguir remuntar el resultat i aconseguir un molt merescut empat a 24.

Per l’Igualada dirigits per Eduard Jounou,Marc Tarrida,Sergi García, Jordina Marsal i Roger Calçada, van jugar: Alejandro Navarro(11),Joan Solís(1), Jesús(5), Bernat Moreno(2), David Cobos(1), Haider(4).

Col·laboren Consell Comarcal de l’Anoia i SAI Computers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies