Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Special APINAS a Vilanova

L’equip Special APINAS participa a la Trobada de Vilanova

Pompeu Fabra 24- Special APINAS 24

Els jugadors del Club Handbol Igualada de l’equip de l’escola Àuria Special APINAS, van gaudir d’un matí de Diumenge molt calorós i competitiu en les jornades d’handbol celebrat un any més al recinte esportiu de Can Titó.

El jugadors d’APINAS, van disputar un emocionant partit contra l’equip de Pompeu Fabra , on van donar-ho tot sobre la pista, practicant tot allò après en els entrenaments. Les ganes de jugar, de marcar algun gol, de fer alguna bona parada des de la porteria i de practicar la defensa va fer que la vetllada disputada a Can Tito, sigués més que un partit d’handbol.

El partit va tenir quatre parts de dotze minuts i el resultat va estar molt renyit fins al final . A la mitja part, el marcador reflectia un 10 a 12 a favor de les vilanovines però una molt bona reacció de l’equip de l’Escola Àuria va aconseguir remuntar el resultat i aconseguir un molt merescut empat a 24.

Per l’Igualada dirigits per Eduard Jounou,Marc Tarrida,Sergi García, Jordina Marsal i Roger Calçada, van jugar: Alejandro Navarro(11),Joan Solís(1), Jesús(5), Bernat Moreno(2), David Cobos(1), Haider(4).

Col·laboren Consell Comarcal de l’Anoia i SAI Computers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *