Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 20 i 21 d’abril

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 26

Ultima jornada de lliga que dóna accés a les fases d’ascens

H Sant Just 30  Club Handbol Igualada 31

El millor del partit ha estat el resultat per a l’Igualada i la celebració del Sant Just que celebrava el comiat de l’equip a la competició federada.

El partit ha  començat  amb un intens joc per part de l’Igualada que ha tingut la iniciativa en el marcador en tota la primera part, però el Sant Just no s’ha despenjat del partit, arribant al descans amb una mínima avantatge d’un gol per als igualadins 13 a 14.

Al inici de la segona part l’Igualada ha perdut durant uns minuts el ritme del partit i el Sant Just ha desequilibrat el joc i el marcador recuperant l’avantatge, amb diferències de fins a 4 gols, novament l’Igualada ha reaccionat i amb un parcial de 4 a 1 ha restablert la igualtat en el marcador en el minut 25, en els últims 5 minuts l’Igualada ha aguantat la pressió del Sant Just i emportar-se una victòria vital per passar a les eliminatòries per les places d’ascens, resultat final  (30 a 31).

Dirigits per Jordi Riba van  jugar:   Hilari Canales(p)(13at.),  Eduard Jounou (5), Esteban Lezama (3), José Luis Álvarez (1), Adrián Suero (3),Martí Ruíz (6), Jose Gonzalez, Sergi Velasco, David Cubí (2), Pol Cantero (9) i Roger Calzada (2).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

JUVENIL FEMENÍ. COPA CATALANA.1ª Fase 1.Jornada 4

Mals primers minuts determinen el resultat final 

Club Handbol Igualada 21 – Ceh Vendrell 25

Quarta jornada de la 1ª fase de la copa catalana juvenil femenina, que enfrontava a LES COMES al CH IGUALADA i el CEH VENDRELL.

L’equip local, necessitava la victòria o almenys no perdre de més de dos gols per conservar l’avantatge en el gol average.

En la primera jugada d’atac del CH Igualada, es lesionava la seva central al rebre una falta de la defensa rival, en què patia una aparatosa caiguda donant-se un fort  cop al cap contra terra. A partir d’aquell moment, a les igualadines els va costar ficar-se en el ritme del partit i quan ho van fer, el Vendrell ja tenia un còmode avantatge en el marcador, que va saber administrar molt bé durant gairebé tot el partit. Va ser ja en els últims minuts de  la segona part,  quan amb un parcial de 5-0 semblava possible aconseguir l’objectiu, però al final no va poder ser i es va arribar al final amb un insuficient 21-25.

Per al CH IGUALADA van jugar: Nora Muñoz, Jana Sendra, Jordina Marsal, Ainoa Rizo, Elena Minguez, Andrea Torregrosa, Mar Samper, Berta Calçada, Anna Vilarrubias, Ana Vazquez. Porteras: Miriam Pla i Julia Estany. Entrenadoras: Alicia Nieto i Mónica Luengo.

Col·laboren: Rimon Glass i Ferreteria Jorba-Solà

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 21

Líder de grup acabada la primera Fase

Himesa SA Súria 18  – Club Handbol Igualada 32    

Partit en que els jugadors igualadins anaven sense cap canvi a la banqueta i amb els 7 jugadors justos per jugar el partit.

Com a confirmació de la bona temporada que estan fent els jugadors igualadins, varen jugar un partit molt intel·ligent, des dels 5 primers minuts en que es varen avançar en el resultat, fins als cinc minuts finals en els que degut al cansament , els igualadins  varen encaixar algún gol de més el partit va ser totalment de domini igualadí.

El resultat a la mitja part va ser de 9 a 18, i al final un total de 18 a 32.

A les ordres de Ton Casellas van jugar per l’Igualada:  Raül Ubía(5), Sergi Garcia(5+6p), Jordi Vilarrubias(6), David Diaz(3), Dani Jové(5) i David Holgado(1). Porters:  Marc Tarrida(6p-8g) i Aleix Royo(7p-10g).

Col·laboren: Gumà Assegurances

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 21

Un resultat més que digne per un equip de circumstàncies

Safa-Horta 39 – Club Handbol Igualada 33

El cadet del CH Igualada es va desplaçar a Barcelona per jugar contra el Safa Horta la 21 jornada de la seva competició.

Un partit, en què s’esperava una considerable diferència de nivell entre els dos equips, ja que el Safa Horta juga sense drets a la competició a l’alinear a les seves files algun jugador juvenil.

La primera part, va deixar molt bones sensacions a l’afició igualadina que es va desplaçar amb l’equip, que novament havia de recórrer a quatre jugadors de l’infantil, per suplir les lesions (aquesta setmana una més) que els estan castigant excessivament aquesta temporada, formant un equip molt ben compensat i fent un joc seriós i intens,  arribant al descans amb 16-13 al marcador.

A la segona part, el Safa Horta va augmentar la intensitat del seu joc per mirar  d’ampliar l’avantatge en el marcador, però la reacció del CH IGUALADA no ho va permetre en cap moment, arribant al resultat final de 39-33 per a l’equip local. Un resultat més que digne per un equip de circumstàncies.

Amb el CH IGUALADA van jugar: David Diaz, Alex Campos, Xavi Ballesteros, Jordi Balsells, Carles Serra, Manel Muñoz, Joel Caño, Brayan Mezquita, Nicolas Orozco. Porter: Sergio Ballesteros. Entrenador: Martí Ruiz.

Col·labora: Campos Motorsport

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 7

Nova victòria

Club Handbol Igualada 31  – EIE La Llagosta 18

Dissabte al matí els jugadors infantils masculins de l’Handbol Igualada van jugar l’últim partit de la primera volta davant l’equip de La Llagosta a Les Comes.

La primera part va ser dominada pels jugadors igualadins però el poc encert davant la porteria contraria va fer que els nostres no podessin marxar al marcador. Durant tota aquesta primera part el marcador va estar pràcticament empatat fins als últims cinc minuts en que els igualadins van aconseguir obrir un petit forat de dos gols. Al descans es va arribar amb un resultat de 13 a 11 favorable als nostres interessos.

Passats els primers minuts de la segona meitat ja es va veure que els nostres jugadors havien afinat el punt de mira i de mica en mica van anar obrint forat al marcador. La defensa també va millorar i això va permetre de poder córrer contraatacs clars que acabaven amb gols fàcils. Un parcial de 9 a 1 amb deu minuts de joc va definir quin equip s’emportaria el partit.

No obstant la diferència que havien assolit al marcador, els igualadins no van abaixar els braços i van seguir mantenint el ritme, tant en defensa com en atac, per intentar d’assolir el major nombre de gols. Al final del partit, el resultat de 31 a 18 feia justícia al que s’havia vist damunt la pista de Les Comes.

Ara a pensar en el proper partit, primer de la segona volta de la Lliga. Si fins ara era important no deixar escapar punts, a partir d’ara encara ho és més. No si val a badar.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Arnau Capitán; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

 

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.2ªFASE.GRUP A .Jornada 6

A preparar el Top-4

Handbol Sant Cugat 19 – Club Handbol Igualada 15

Últim partit d’aquesta segona fase on el guanyador acabava primer de grup.

Primer partit perdut aquesta temporada. Les locals des de bon començament molt més ficades dins del partit, en menys errors. Les nostres bastant espesses, capaces del millor però també del pitjor.

A la primera part, els hi ha faltat intensitat, anant tota l’estona per darrera en el marcador -fins a quatre gols- . Destaca sobretot el poc encert jugant l’últim minut d’aquesta primera part, així com el primer de la segona, amb clara superioritat per dues exclusions de jugadores santcugatenques, merescudes, però que demostra amb quina força i intensitat es prenien el partit. Aquesta part finalitzar amb el marcador de10 a6.

La segona part, tot i la nostra superioritat, començà amb dos gols seguits de les rivals, seguint amb una mica de desencert i un màxim avantatge de 6 gols13 a7 al minut 5.

Punt i a part, son els deu minuts següents. En el minut 15 de la segona part, el marcador reflecteix un 14 – 12, degut a recuperacions de pilotes i, jugades ben trenades de contraatac. Arribats aquí, temps mort demanat per l’entrenador del Sant Cugat que tallà el ritme de les igualadines.

Els darrers minuts pèrdues de pilota amb les presses del marcador en contra, que les jugadores del Sant Cugat no desaprofiten, fins la finalització del partit amb un resultat de19 a15. Triomf merescut en tot moment per Handbol Sant Cugat.

La Federació Catalana de Handbol a concedit l’organització a petició del Club handbol Igualada de la final Top 4 d’aquesta categoria. Les instal·lacions esportives ubicades a Les Comes, Pavelló Sala Barri, acolliran aquest esdeveniment. El 4 i 5 de maig al matí es celebraran els partits

L’ordre dels partits es desconeixen en aquest moment, però si saben els enfrontaments: una de les eliminatòries enfrontarà, el Club Handbol Sant Cugat, com a primer del seu grup, amb el Club Handbol Sant Esteve de Palautordera. Per l’altra banda, com a primer del seu grup, el Club Handbol Ràpid Cornellà, s’enfrontarà al Club Handbol Igualada.

Col·labora: Torreblanca

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *