Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 13 i 15 d’abril

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 25

Derrota per la mínima dels igualadins en un partit molt igualat

Club Handbol Igualada 37 – C.H. Canovelles 38

Diumenge es va jugar a Les Comes el partit d’handbol entre el C.H. Igualada i el Canovelles, que va acabar amb victòria visitant per un gol, 37 a 38. Va ser un partit molt igualat, amb alternatives en el marcador. A la primera part, els igualadins van sortir amb molt  poca intensitat de joc, i van ser dominats completament pels del Vallès, que van arribar a tenir una renda de 4 gols de diferència. Amb tot, els locals es van anar refent, arribant al descans només amb una desavantatge mínima, 19-18.

Al segon temps el igualadins van millorar el seu joc i sobretot la seva actitud a la pista. Van remuntar el gol de desavantatge i es van arribar a posar 3 gols per sobre al minut 18 (32-29). Però en els 10 minuts finals van estar molt desencertats, tenint moltes pèrdues de pilota, que van aprofitar els de Canovelles per retallar diferències, i fins i tot, posar-se per davant de 3 gols al minut 22 (32 a 35).

El final del partit va estar molt disputat. Els locals  van arribar al minut final amb un gol per sota, que no van poder remuntar, tot i tenir alguns contraatacs clars per poder-ho fer.

Tot i la derrota, l’equip igualadí es manté en zona de play-off per l’ascens de categoria.

Per l’equip d’en Jordi Riba van jugar:Toni Martínez (porter, 21 aturades),Pol Cantero (4),David Cubí(2), Adrian Suero (12), Carles Oller(2) ,Esteban Lezama (10), José Gonzalez (1),Hilari Canales (porter), Eduard Jounou (1),  Martí Ruiz (3), José Luis Alvarez (1), Sergi Velasco i Roger Calçada (1).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 20

Reafirmen la primera plaça

Club Handbol Igualada 41 – CH Alcarràs  19 

Partit entre el líder del grup i el darrer classificat . Tal com demostra el resultat

la diferència entre els dos equips és molt gran i el partit no ha tingut cap mena

d’ emoció , pels igualadins ha servit per reafirmar la 1ª plaça a 2 partits del final de la 1ª fase de la lliga  i pels d’Alcarràs  intentar que la golejada no fos més que la que ha estat.

A les ordres de Pol Cantero Carbonell han jugat per l’Igualada:  Sergi Garcia, Jordi Grado, Jordi Vilarrubias, David Diaz, Daniel Jové, Miquel Albareda,David Holgado. Porters:  Marc Tarrida i Aleix Royo.

Col·laboren: Gumà Assegurances

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 20

Bon partit amb derrota final

Club Handbol Igualada 29 – CH Pardinyes 35

Vintena jornada de la lliga de 2a catalana cadet masculina de handbol, amb una nova derrota després de molta lluita dissabte passat a les Comes.

Encara no s’havia començat el partit, durant l’escalfament, un dels nostres jugadors va recaure de nou en una lesió que el va apartar del joc i a més, el porter titular de tota la temporada també estava a la banqueta. Així doncs un dels nois que aquest any havia passat a ser jugador de camp va tornar a la porteria per poder disputar, altre cop sense cap canvi, el tercer lloc de la classificació al Pardinyes de Lleida que la teníem a un punt.

L’escomesa era molt difícil i al iinici del partit semblava que els de Lleida marxarien ràpid al marcador deixant sense opcions als igualadins. Res d’això, un gran encert a la porteria i un atac molt eficient van remuntar el marcador i es va arribar al final del primer període amb empat a 17 gols.

El segon temps començava amb moltes esperances després del que havíem vist, el Pardinyes però s’escapava de tres gols que amb esforç tornava a ser d’un. Cap el minut 15 i recordant que no disposàvem de recanvi, la diferència va ser de fins a vuit gols, l’Igualada responia amb una forta defensa que va poder en els últims minuts recuperar una mica el marcador però ni el temps era suficient ni les forces acompanyaven. Bon partit amb derrota final per 29 a 35 pel Pardinyes.

Van jugar a les ordres de Martí Ruíz  com a jugadors de camp David Díaz, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros i Manel Muñoz. A la  porteria Carles Serra, Lesionats: Pere Sendra, Cesc Carrer, Sergi Ballesteros i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 6

Intens partit

B. M. La Roca  26 – 29  Club Handbol Igualada 

Molt intens partit el que va jugar el diumenge al matí l’equip infantil de l’Handbol Igualada davant de La Roca. Aquest desplaçament es preveia com un dels més difícils d’aquesta temporada i havia de donar la mesura de les possibilitats reals del nostre equip de cara a les aspiracions que hi ha d’intentar arribar a la final d’aquesta competició.

La primera part d’aquest partit va estar molt igualada, tant en l’aspecte del joc com en el marcador. Els igualadins es posaven per davant al marcador però els jugadors de La Roca tornaven a empatar el partit. Això va durar fins que faltaven cinc minuts per acabar aquesta part en que els nostres jugadors van obrir un forat de tres gols. No obstant això, un mal final de meitat per part nostra va permetre a l’equip contrari reduir la diferència fins a un gol arribant al descans amb un resultat de 13 a 12 al nostre favor.

El començament de la segona meitat va ser força dolent pels nostres interessos. No aconseguíem finalitzar jugades i quan ho aconseguíem el porter contrari feia la seva tasca amb força solvència. L’equip de La Roca va aconseguir posar-se al marcador tres gols per sobre. Va ser necessari demanar un temps mort per aclarir idees, posicionar jugadors, tranquil·litzar-se,  agafar una mica d’aire i, sobretot, creure’s que aquest partit es podia guanyar.

La represa del temps mort va significar la recuperació dels nostres que van aconseguir igualar el marcador. A falta de deu minuts per acabar el partit ja es van posar per davant al marcador i no van deixar d’anar-hi fins que es va acabar el partit. Aquest deu minuts finals, van ser una demostració de defensa i ganes per part dels nostres jugadors que, ara sí, es van mostrar superiors als jugadors contraris.

Al final del partit el resultat de 29 a 26 favorable als nostres interessos feia justícia amb el que s’havia vist a la pista. No obstant això l’afició igualadina no amagava els nervis que havia passat durant el partit.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Pol Riba, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Pep Bové; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.2ªFASE.GRUP A .Jornada 5

Màxima igualtat

Ceaca Tàrrega 14 – Club Handbol Igualada 14

Penúltim partit d’aquesta segona fase de la Primera Infantil femenina, disputat a Tàrrega.

Mal començament de les nostres: fora del partit, fluixes en defensa i amb una imatge de poques ganes. Pel contrari, les noies del Tàrrega, més posades per intentar guanyar-nos després de tres partits sense aconseguir-ho.

Si el passat dissabte amb el Mataró, en el minut 6 el marcador era de 6-1 afavor, ahir amb el Tàrrega el marcador era de 5 – 1 en contra. Aleshores, vàrem demanar temps mort i, val a dir, que va sortir efecte.

A partir d’aquest moment, el partit va entrar en un intercanvi de gols, arribant a la mitja part amb un resultat de9 a6.

Les paraules de l’entrenadora al vestuari a les nostres jugadores, van donar bon resultat. La segona part tot i començar amb un altre gol per part de les del Tàrrega, al minut 15 el marcador ja reflectia un empat a 11.

En els últims 10 minuts, 3 gols per banda, empatant les locals a falta de poc segons per la finalització del partit.

Aquest partit ha servit per anar aprenent més sobre l’atac a defenses 6–0 i per millorar les nostres 3-3 o 3-2-1, sobretot a la segona part, on la intensitat en recuperar pilotes va fer possible l’empat. Si a més a més,  a l’últim minut no haguessin aparegut els nervis, el partit s’hagués guanyat

El diumenge dia 21, últim partit abans del top 4 amb l’handbol Sant Cugat, on hi ha en joc la primera plaça del grup.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez (lesionada), Núria Rizo (portera), Èlia Roca (lesionada), Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *