Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques dels partits: 6 i 7 d’abril

TERCERA CATALANA PREFERENT SÈNIOR MASCULINA.1ª Fase. Grup A. Jornada 24

Bon partit i victòria a la pista del líder

H. Cooperativa Sant Boi 31 – Club Handbol Igualada 36

L’equip igualadí encarava aquest partit amb força i ganes de demostrar que a la plantilla no hi ha jugadors titulars indiscutibles i que tots i cada un d’ells poden plantar cara i defensar l’equip igualadí. L’Igualada es desplaçava a Sant Boi amb algunes baixes però convençuts i amb l’objectiu ben clar des del primer moment.

El partit va començar amb un intens joc i una gran efectivitat per part dels dos equips, però el Sant Boi aconseguia escapar-se en el marcador amb una diferència de fins a tres gols en el minut 15. A partir d’aquest moment , la diferència ha anat reduint degut a una progressiva millora del joc de l’Igualada, resultat al descans (16 a 17).

Al inici de la segona part, l’Igualada ha pogut fer el seu joc gràcies a una millor pressió defensiva  que els ha permès escapar-se en el marcador. A partir del minut 15, novament la millora del joc per part igualadina que novament s’ha posat les piles i destaquem la gran actuació dels nostres porters i que tot plegat ha donat una victòria final de 5 gols, (31 a 36).

Una molt merescuda victòria dels igualadins que han defensat amb molt bona nota els colors que representen i han deixat més que clar que a l’equip no hi ha jugadors insubstituïbles. Felicitem a tota la plantilla pel bon treball i la implicació  demostrada a la pista i esperem que aquesta important victòria serveixi com a antídot per la recta final del campionat.

Dirigits per Jordi Riba han  jugat: Toni Martínez(p)(17at.),  Hilari Canales(p)(1at.),  Carles Oller (3), Ruben Alvarez (2), Eduard Jounou (2), Esteban Lezama (7), José Luis Álvarez (3), Adrián Suero (13),Martí Ruíz (5),i Roger Calzada (1).

Col·laboren: Gràfiques Cubí i Asfalt

SEGONA CATALANA JUVENIL MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 19

Partit molt important pels dos equips

Joventut H. la Llagosta  30 – Club Handbol Igualada 36

Partit molt important pels dos equips doncs es jugaven la primera plaça a la lliga entre els dos primer classificats.

La primera part va estar molt igualada ho demostra que es van acabar els 30 minuts amb un 16 a 16 encara  que tot i el resultat es veia una certa superioritat dels igualadins peró,que de momento, no es demostrava en el marcador.

La segona part va esser una altra història , els igualadins van estar electritzants ,el joc dels nostres va donar una lliçó als de La Llagosta. Tanta va esser la «LLIÇÓ» que no la van saber païr, ni els jugadors ni el públic de La Llagosta , ambs constants crits insultants cap els nostres jugadors i cap l’arbitre , que per cert va estar molt bé i va saber aguantar la pressió dels 200 o més afeccionats de La Llagosta . El partit, poc a poc, es va anar tornant en una petita batalla a mida que veien que l’Igualada  s’ anava distanciant i no els atrapaven. Quan el partit es va acabar va haver un invasió de pista per part d’ alguns afeccionats amb intencions no gaire bones cap els nostres jugadors. Per sort tot va acabar en no res , peró es va patir una mica.

A les ordres de Pol Cantero Carbonell  van jugar : Daniel Fons, David Holgado, Sergi Garcia , Jordi Grado, Jordi Vilarrubias,David Diaz, Raül Ubía, Daniel Jové i Miquel Albareda.  Porters :  Aleix Royo i Marc Tarrida.

Col·laboren: Gumà Assegurances

SEGONA CATALANA CADET MASCULINA.1ª FASE. Grup B .Jornada 19

Nova victòria a fora

H Claret 32 – Club Handbol Igualada 39

Altre cop per poder disputar la dinovena jornada de la lliga de 2a catalana cadet masculina d’handbol va ser necessari l’ajut de tres companys de l’equip infantil per completar l’equip que aquest dissabte passat va jugar al Pavelló de la Verneda de Barcelona davant del cuer de la categoria el CH Claret.

Durant tot el partit es va veure la diferència de joc entre l’Igualada , que es mou entre la tercera i quarta posició del campionat, i l’últim classificat. Durant tot el partit els igualadins van anar per davant al marcador. El primer temps va estar controlat amb avantatges màxims de fins a 5 gols, tot i una constant rotació entre els jugadors del CH Igualada tant a la banqueta com en les seves habituals posicions al camp. El primer temps es va tancar amb un 16 a 20.

La segona part al principi va començar consolidant el marcador  6 gols d’avantatge, els posteriors canvis però, aquest cop van ser aprofitats pel Claret per atansar-se a 1 gol. Temps mort, un equip al camp sense canvis de posicions, més intensitat en defensa i sobre tot, eficàcia a l’atac amb tirs de 9 metres que desmuntaven altre cop als Barcelonins. Una renda còmode que ens portava al final del partit amb el 32 a 39 final

Van jugar com a jugadors de camp Pere Sendra, Carles Serra, David Díaz, Eric Gil, Jordi Balsells, Àlex Campos, Xavi Ballesteros, Manel Muñoz, Joel Caño i Bryan Mezquida. A la  porteria Sergi Ballesteros a les ordres de Martí Ruíz.Lesionats: Cesc Carrer i Gerard Royo.

Col·labora: Campos Motorsport

LLIGA CATALANA CADET FEMENINA(1ª Fase)Grup únic. Jornada 22

Últim partit de la primera fase

H Sant Joan Despí A 35 – Club Handbol Igualada 13

Aquest cap de setmana les noies del Cadet del Club Handbol Igualada han disputat, el darrer partit de lliga Catalana al Pavelló  Municipal de Sant Joan Despí  contra l’equip local.

Els aficionats del handbol Igualadí, que varen  assistir  a Sant Joan Despí, han pogut veure un partit molt fluix en el que les nostres noies, llevat els primers deu minuts que anaven per davant en el marcador, van desaparèixer totalment de la pista.

En la  primera  part,  les jugadores del Club Handbol Igualada i concretament els primers 10 minuts, van fer un  joc immillorable, tant en atac com en defensa, tant bo va ser, que en aquests primers minuts el resultat era 3 a 4 favorable a les noies del Cadet Femení de l’Igualada. A partir d’aquest moment comença una nova pel·lícula del partit, desconcentració, manca d’atac i una més que fluixa defensa, el que va suposar que el resultat final de la primera part fos de 15 a 7 favorable l’Handbol Sant Joan Despí.

A la segona part les nostres jugadores  van continuar amb la mateixa tònica sense capacitat per capgirar el partit. Al final triomf  merescut de  l’equip de Sant Joan que va acabar amb el resultat de  35 a 13.

Dirigides per Noélia Díaz, van jugar: Júlia Estany, Ana Vazquez, Iola Godó,  Marcel·la Esquerra, Ariadna Sanz, Marina Agut , Andrea Torregrosa, Núria Martin i Maria Barrantes.

Col·laboren: Torregrosa Advocats i Forvi

PRIMERA CATALANA INFANTIL MASCULINA.2ªFASE.GRUP B .Jornada 5

Plàcid partit

Club Handbol Igualada  43-  Handbol Banyoles 13

Primer partit després de les vacances de Setmana Santa a Les Comes pels jugadors de l’equip infantil masculí del Club.

El partit no va tenir gaire història. Els jugadors igualadins ràpidament van mostrar la seva superioritat davant dels jugadors de Banyoles i ràpidament van començar a obrir diferències al marcador. El joc durant moltes fases del partit va ser vistós i el partit entretingut tant pel resultat com pel joc que es veia sobre la pista.

Els nostres jugadors no van caure en la deixadesa ni en l’apatia davant la facilitat del partit i van lluitar durant tot el partit per tal d’aconseguir el major nombre de gols de cara a la classificació final del grup. En acabar la primera meitat, el resultat era de 24 a 5 favorable als nostres jugadors.

La segona part va ser calcada a la primera. Gran superioritat dels nostres jugadors i lluita i constància durant aquesta part del partit. Al final del partit, el  resultat de 43 a 13 reflectia perfectament el que havia passat a la pista durant tot el partit.

Cal destacar el comportament dels jugadors i membres de l’equip banyolí que, malgrat el resultat, van comportar-se correctament i van dedicar-se a jugar, que es el que s’ha de fer en una pista d’handbol.

Així doncs, molt bon partit pels nostres interessos que va servir per tornar a arrencar el motor, agafar confiança i anar polint aspectes del joc que seran necessaris en propers partits.

Pel Club Handbol Igualada, dirigits per Roger Calçada, van jugar: Max Segura, Josep Marcé, Brayan Mezquita, Manel Muñoz, Nil Subirana, Joel Caño, Arnau Capitán, Toni Barrantes, Dani Navarro, Cesc Carles, Nico Orozco i Pep Bové; a la porteria, Adrià Senar i Martí Méndez.

Col·labora: Pista Cero

PRIMERA CATALANA INFANTIL FEMENINA.2ªFASE.GRUP A .Jornada 4

Classificades pel Top-4 a dues jornades per finalitzar la segona fase

Club Handbol Igualada 25 – C.H. Joventut Mataró 11

Partit jugat dissabte a les 10 del matí al Pavelló Polivalent de les Comes d’Igualada.

Bon començament i bones jugades d’atac. En el minut 6,  el resultat del marcador era 6 – 1 per les igualadines. Això va fer demanar temps mort a l’entrenador mataroní. A partir d’aquest moment, intercanvi de gols per ambdues parts fins arribar a la mitja part amb el resultat de 14 – 8.

A la segona part, s’ha de parlar d’un atac no tant bo però d’una bona defensa i d’una immillorable actuació de la portera.

En defensa, molt bé, millor que partits anteriors. Ajudes entre companyes, fan que l’equip contrari sols marqui 3 gols en 25 minuts.

I per últim, la portera. El resultat ho diu tot: a la primera part 13 llançaments parats i a la segona 15. Al final, un resultat de25 a11.

A l’hora de fer aquesta crònica, ja sabem el resultat de l’altre partit del nostre grup, l’Handbol Sant Cugat ha guanyat 20 – 17 al Ceaca Tàrrega. Això vol dir que tant el Club Handbol Igualada, com              l’ Handbol Sant Cugat, ja estan classificats per a la disputa de la final Top 4 de la Primera Catalana Infantil Femení 2012-2013, quan encara resten dos partits per finalitzar.

També desitgem molta sort, a l’Èlia Torreblanca, ha participat en la segona tecnificació femenina d’enguany celebrada a Sabadell.

Dirigides per Laura Baraldés, van jugar: Carla Bisbal, Marta Hernández, Emma Jové, Aida López. Maria Mayol, Cristina Muñoz, Olga Núñez, Núria Rizo (portera), Èlia Roca, Júlia Subirana i  Èlia Torreblanca.

Col·labora: Torreblanca 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *